99

Анонимен

преди 2 години

До Няколко въпросчетаОще въпросчета. Протестите не почнаха ли в деня на нахлуването на Гешев с отряд качулки от бюрото за защита на свидетели в Президентството? И юмрукът не беше ли вдигнат тогава като протест на президента как така институцията е нападната от въоръжени хора?А иначе е ясно, че САЩ директно говорят за корупция на ГЕРБ, ДПС и патриотите. Преди 1-2 години поне са почнали процедурата. Тогава още е нямало ни протести, ни партии и хора от тях.

98

До-110

преди 2 години

Глупости подкрепят , герб виж , че лицата от списака са все ортаци на герб и техни кадри и на патреотите

97

Анонимен

преди 2 години

До 113 Няколко въпросчетаайсектир бе

96

Анонимен

преди 2 години

До 117 123Няма да запорират на пожарникара защото даде на сащ едни милиарди за стари самолети на хартия. И забележете само в какъв момент наложиха тези санкции ! точно по време на протестите срещу Гешев и то сега преди изборите ! САЩ подкрепят мафията и корупцията в лицето на герб.

95

Анонимен

преди 2 години

Дали ще им оставят пари за филии с мас поне , а горанката де го търси ли го финансовото разузнаване на - сащ в момента

94

123

преди 2 години

Интересно, защо не запорираха сметките на крадливото пожарникарче?! Хора вие не разбрахте ли, че ГРАБ взеха заеми, които ще плащат и внуците ви. А ще се намери ли някой да ги разследва за злоупотребите?????

93

Няколко въпросчета

преди 2 години

Кой предложи Пеевски за шеф на ДАНС ?След кое прокурорско обвинение започнаха протестите срещу Гешев ? Кой висш държавник издигна юмрук в подкрепя на тия протести ?Кои известни политически лица взеха участие в тия протести ?Кого назначи за шеф на кабинета си служебният министър на Вътрешните работи ?"Човек" на кой висш държавник е служебният министър Бойко Рашков ?Ще изтрият ли ДНЕС тоя коментар, както изтриха предишния подобен ?Ако го изтрият, дали с това ще се изкачим в класацията за свободата на словото ?

92

Анонимен

преди 2 години

Ко *** интересува мнението на някаква крадла?

91

Анонимен

преди 2 години

Герберите ще обьрнат парите в рубли и ще закупят имоти в сибирДокато путин е на власт няма от какво да се притесняват все пак му построиха безплатно прес бьлгарска територия - южен потокТам закона магнитски не ги лови

90

неандерталец

преди 2 години

И какво? В САЩ налагат някакви си техни санкции и цялата ни държава вече започна да говори за това, все едно е махалата на село. Толкова сме жалки.

89

Анонимен

преди 2 години

Означава, че не могат да си купуват имоти на запад и че трябва да държат спестяванията си в рубли в руски банки, или да играят белот в Дубай. Практически никоя западна фирма няма да си има вземане-даване с човек с черен печат от финансовото разузнаване на САЩ.

88

Анонимен

преди 2 години

А на Цецои апартаментите КОГА ???

87

хаха

преди 2 години

Край, свършиха грантовете за Христо Иванов и Мая Манолова.

86

Анонимен

преди 2 години

А на Боко кюлчетата и милиардите ойро КОГА ще запорират?!?

85

Идеалист

преди 2 години

Ще им вземат парите, но това не означава, че ще ги върнат на ограбените!

84

Анонимен

преди 2 години

божков показа, за пореден път, че в България само престъпниците са добре

83

Анонимен

преди 2 години

Шиши и бацо са пичове жалко , че са дотук , американците им ритнаха столчето ако не се бяха распардяли сьс - божков можеше и да се измькнат и тримата

82

Анонимен

преди 2 години

лош матрял, ще узрее като ритне камбаната.

81

Ха сега

преди 2 години

Другарят Рашков ще има много обяснения да дава пред гражданите, избирателите, съда и прокуратурата !

80

Не знам дали разбра:

преди 2 години

Единствения начин самия Сатана да прецака Симеон 2 Сакскобурготски и да е по-велик от него е да го изкара свестен човек.Ама и тоя номер не върви от днеска!