107

Анонимен

преди 2 години

До пияница мистикТи сега какво рекламираш упадъчното американско кино?Не знаеш ли, че всички англо-масони са обратни?Никита Михалков, такива ги заплюва в лицето!Киното е създадено за да слави единствено победите на червената армия във втората световна война и от време на време ВОСР.

106

пияница мистик

преди 2 години

Най-големите убитаци могат да се възмущават на такъв филм. Ако не беше тази статия, даже нямаше да разбера за него. Сигурен съм, че най-възмутени са "православните славяни", дето се мислят за супер хетеро, само дето не са виждали жена с десетилетия, а ако имат, то ще е някаква дебела цоцолана :))) Мен хич не ме бъркат такива филми, даже напротив. Нека има разнообразие. Възмутените чичковци нека гледат филма с Джъстин Тимбърлейк "Palmer". Там става дума за същото

105

А на всичкото отгоре

преди 2 години

Прожектира се в двора на наследниците на Христо Ботев...................

104

калигула

преди 2 години

те хората и имената са си написали, *** няма кой да ги поздрави за доброто дело...

103

Анонимен

преди 2 години

(NAMBLA) - North American Man/Boy Love Association

102

someone

преди 2 години

поредния опит за натрапване на гнусотия ,която да приемем като нещо "нормално" , едно време на тази възраст бях приятел с мои връстници , не с чичковци на по 40-50. Големите мъже тогава най-много да кажеха : как си малкия или да те поздравят и толкова. Какви гейове и простотии пак опитвате да ни натрапите ? Скоро в учебниците и за лесбийки да четем как са приятелки с момичета 3ти клас...

101

Анонимен

преди 2 години

Самата идея за приятелство между възрастен мъж и дете е леко смущаваща, дори и да не е г//ей. Какви общи интереси може да имат?

100

Драго

преди 2 години

Кога ще го показват в България, да водя децата да го гледат. Някой знае ли?

99

Анонимен

преди 2 години

Северно македонците станали по големи ЛГБТ+ подръжници от американците.Ония не биха посмели да направят филм с гей(вероятно с педо наклонности) и девет годишно дете. Нали са тръгнали по европските пътища, еми ето това е Европската униа.Който не си дава детето на педо мъже значи е против ЕС и е гаден русофил !

98

Нека Ще

преди 2 години

Автора на тази гнусотия направо е за концлагер !

97

Сашо

преди 2 години

Пълна гнусотия!Няма нужда и да се гледа такова извращение.Само идеята за такъв тип отношения е достатъчно отвратителна!Нищо морално и красиво няма в това.Единственно насаждане на хомосексуализъм и педофилия - пряко и коственно.Айде без тия евтини номера колко красово приятелство било само...Престанете да налагате поведението си над всички хора - бъдете си каквито си искате, но никой не е длъжен да е като вас и да ви харесва

96

Аце Педеро

преди 2 години

Антички филм.

95

Анонимен

преди 2 години

Нека байдънясването започне сега!Има тепърва да откриваме 30-40 пола,като в САЩ !

94

A

преди 2 години

Какво приятельство може да има между едно 9-годишно момче и един голям мъж, дори без значение гей или не, особено по наше време? Това намирисва на лошо по принцип. А в случая с гей това е начало на склоняване на детето към по-тясна връзка, сексуална. Няма за какво и да се спори по въпроса.И как да не го приемат добре в 30 други страни? Та нали западняци са всички гейосали вече и крачка по крачка искат и педофилия да стане нормална.

93

Анонимен

преди 2 години

Е все пак президента ви обеща промяна-ЧЕСТИТО!!!

92

Тъпанар

преди 2 години

"Аз също не съм гледал този филм, затова не мога нито да защитя хомосексуалните, нито да ги обвиня в нищо!"Ами защо вземаш позиция тогава?Знаеш ли кои други филми участват в София прайд филм фест? Не знаеш, защото освен за този филм, за останалите не са казали нищо. А защо фестивалът се нарича София Прайд Филм Фест? Не знаеш? Ами защото става въпрос за . Но в точно този филм се прокрадва и педофилската линия.

91

лилана от затвора

преди 2 години

Се тая, нали са македонци

90

Анотация

преди 2 години

Без да съм го гледал де визу, какво ще споделя баткото гей с невръстно дете. Да си намери приятел, приятелка за душевни отпадъци...

89

Я, па Я

преди 2 години

До българинАми по надолу един беше обяснил за това как се вари жаба на бавен огън. Е за това хората недоволстват. Ти обаче твърдо си на ниво жаба.

88

Анонимен

преди 2 години

Скоро ще направят парад на педофилите. Пригответе се.