298

Анонимен

преди 2 години

Уж завършилият военно училище в САЩ гумен ***: " Ю уонт Ъ куесчънС, от Ъ интервю, ор уот" и " ай ХОУП дъ сичуейшън ис критикът". Пълен смях!Не само че никакъв английски не говори, Ами и протокола не погледнал предварително да види как се влиза,къде се дава изявление, бай *** отвсякъде! То верно не е нужно нищо да се прави,той сам си се излага. За гафа в Естония да не говорим.

297

Анонимен

преди 2 години

До 323 Много си смешен,ще поживеем и ще видим.И междудругото,Борисов няма имунитет в момента, служебните пионки са се развихрили,ама май нищо не могат и да открият реално и затова са тия плоски и прозиращи партенки последните 2.седмици.

296

Анонимен

преди 2 години

Обяснете ми как Фигуранта излезе срещу мутрите като шеф на Стратегическия му съвет е ДС агента " Майстора", съдружник на баш мутряка Илия Павлов? За втори път питам.

295

До 322

преди 2 години

Ами кой си отива от власта и кой остава според празната ти главица тогава?

294

Анонимен

преди 2 години

Къде е навирал някого Фигуранта,бе? Самия той така е наврян,че няма накъде-хем лъсна колко е псевдонатовец, хем се изложи и пред Путин като подкрепи с половин уста позицията на ЕС,но то така става като на два стола седиш- и от двата падаш...лошо.

293

Анонимен

преди 2 години

Говореше първо за падане на санкциите срещу Русия,говореше,че няма пандемия,размяташе юмручето ,прюти Манолова и другата проруска антибългарска ***.Няма кого да заблуди резидентът освен плебса,червените проруски предатели на България.Във всички публикации в западната преса Радев се определя като близък до Русия.

292

Анонимен

преди 2 години

Леле,леле Резидента бил единствения излязъл срещу мутрите,верно ли? А какво прави агент Майстора, ортак на Илия Павлов от дясната му страна? А какво правят всички тия сламени човечета на Божков в служебния му кабинет,както и Божков каза,че ще направи?

291

Фигурант, фигурант,

преди 2 години

Фигурант, фигурант, ама навря Лоестият крадец на майка му в природата,за което само адмирации!

290

Зозо

преди 2 години

Влади Горанов с розовите бузки къде е? Умори дребните фирми от проверки, СУПТО, запечатване..... бих му теглил ножа лично.

289

До 999

преди 2 години

Сложна,сложна колко да е сложна,още миналата година големият брат(САЩ) заяви,Борисов вече е нежелан във власта!А защо,ако имаш поне малко акъл би трябвало да си отговориш!

288

999

преди 2 години

Играта е по- сложна, отколкото си мислите. ББ играеше двойно като междувременно облагодетелстваше своите хора и себе си. Радев е изцяло човек на КГБ- той можеше да свали ББ само като обяви, че се бори с корупцията - така той излиза хем честен, хем проводник на Русия. Да, обаче САЩ се усетиха най- после, че така губят България с бързи темпове и дадоха разрешение за обявяване на корумпираните и корумпиращите от ДПС и БСП./ шиши и божков/. А и децата знаят, че те са от ДС= КГБ.

287

Анонимен

преди 2 години

Радев е човек на България, а Борисов е човек на CИK. Хайде да не манипулираме!

286

О хо хо

преди 2 години

РЕКЕТЪТ Е ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН ПОДКУП, НИЩО ПО- РАЗЛИЧНО ОТ ДОВАНЕ НА ПАРИ ПО ПРИНУДА. МАЙ ВЪРВИМ КЪМ ВЛАДИ ГОРАНОВ.??? А ТОЙ ОЩЕ ЛИ Е В БЪЛГАРИЯ???

285

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 279Радев не, че е човек на Русия, той направо си е човек на СъвеЦкия съюз ако ме разбираш.Между другото да не се заблуждаваме.Бай Бойко е същия.

284

до ГЕРБ

преди 2 години

Къде ви е ТВ-СЕВДА , закъсвате с клиповете !?

283

питане !

преди 2 години

А какво праИм с рекетьорите на Божков , вожда и ГораноФ , още си мълчат ?

282

Анонимен

преди 2 години

Това каза на пресконференция бизнесменът Васил Божков по повод наложените му от САЩ санкции. Рекетът не е подкуп. Естествено, че съм плащал. Ако не бях плащал, нямаше да съществувам отдавна, коментира той. Не съм имал достъп до шефовете по хазарта. Този достъп беше спиран от Влади Горанов, добави Божков.

281

Фактите !

преди 2 години

Станишев си призна много отдавна че именно той е предложил Пеевски , а не Манолова , Манолова се иЗБЪЗИКА , че е тя ...

280

Анонимен

преди 2 години

Говориш Радев,говориш но нищо съществено не казваш,само словоблудстваш.

279

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 293 ... Да, вярва на Божков за тия думи, аз също:Политически лидери не съм подкупвал, бил съм рекетиран. Единствено аз подадох сигнал към прокуратурата. След това българският народ се събуди и България вече не е същата. След моя сигнал, вместо да го разгледат, американските ми бяха наложени санкции. Кой бизнесмен ще се осмели оттук нататък да подава сигнал? Бях рекетиран от лицето Бойко Методиев Борисов и от лицето Владислав Горанов и други хора от тяхното обкръжение.