358

ББ

преди 2 години

мали това отчаяните *** и чиновници вършещи престъпления за дребни пари и служби се скъсвате от плюене...ще се обезводните бре...ще ви опустеят офшорните,радев няма власт...не раздава пари,парите са в борисов,в джипката,за вас само трохи,имате само лъжите и манипулацията,световната политическа класа бе принудена от безочливите грабежи на борисов и приближени да се отдръпнат,само факти...ИТН са си авери с борисов...доказаха го в последното НС

357

Случаен минувач

преди 2 години

Радев е комунист, сталинист, от твърдолинейните. Много му се иска да бъде диктатор.

356

Георги

преди 2 години

Радев никога не се усмихва със зъби,защото според комунистите било невъзпитано,капиталистическо!

355

Анонимен

преди 2 години

Вчера резидент, днес дисидент.

354

Не се притеснявайте

преди 2 години

гос'ин Президент, ние мнооооог внимателно слушахме какво говорите и ооооще по-внимателно гледаме какво вършите. Просто чакаме 11 юли и президентските избори, за да можем да покажем, че не само сме слушали, но и сме разбрали.

353

частник селян.

преди 2 години

Ле, ле ее и Божков бил рекетиран. А ние на кого да се оплачем , като 30 години ни рекетират монополи, акционери на държавна работа, крадливи оод- та., партиини фирми от леви активисти

352

Въииииии

преди 2 години

Жив да не бях,той бил говорил!То стана като след девети септември!Аз знаех къде са портизаните,но не ги обадих!Аз съм борец против фащизЪма!

351

частна практика

преди 2 години

Е тава е сензация , че и Радев е говорел. А ние обикновенните от тридесет годии си говориме по радио, телефоните, кафенета, мегдани, но кой ли ни чува от ЕС.

350

Анонимен

преди 2 години

И какво се оказа - и щатите вярват повече на Божков отколкото на Борисов.

349

До Истината

преди 2 години

Да ето я точната информация цитат"The mission of Novo Selo Range is to provide training sessions for tanks and reconnaissance troops, as well as to host various tests with chemical and biological weapons. The base is split according to the temporary tenant units that inhabit it and the training type." .Това е написано във сайта. Честито на печелившите да не се чудят после откъде се взимат болестите.

348

ИСТИНАТА

преди 2 години

Според последното споразумение подписано от България със САЩ полигона в Ново Село може да се използва за тестване на ХИМИЧЕСКИ и БИОЛОГИЧЕСКИ оръжия. Официалната информация я има на сайта на министерство на отбраната на САЩ раздел военни бази в чужбина.

347

Айдук Бойко

преди 2 години

Че ме фанете за дебелата и сочна наденица, аз съм си платил рекета от щатите като купих едни измислени самолети, другите да му мислят.

346

Анонимен

преди 2 години

Ауууу герберите как вият на умряло

345

Анонимен

преди 2 години

От страх какво следва Радев не знае какво да предприеме, затова е "лаконичен". Иначе много обича да произнася погребални слова, но Желязков и Божков са му ортаци.

344

Анонимен

преди 2 години

Турския *** ,де се е разревал с големи букви,да си гледа кюрдския бардак и Ерджолана,който е със санкции от 5 години той и цялото му котило.А нашия зелен чорап е ясен-изгоре му спонсора!

343

ББ

преди 2 години

Подкрепа г-н Президент!докато вие учехте в Колежа в Алабама,САЩ,борисов бе шофьор на маджо,божков сподели ,че е плащал на борисов,показа как менда е лъгала НС да му гласуват двойна данъчна,как си поделиха едни 700 мил.от неплатени данъци,а закриват училища,милионерите ни не произвеждат и не продават нищо,не плащат данъци,усвояват нашите данъци през обществени...ограбват ни,Ц.Василев сподели как е пратил едни 200 мил на борисов по пеевски..има го в мрежата,боя е за обществените,кой да ни ограбва

342

Анонимен

преди 2 години

До 331Бойкикев протестира под прозорците на Гешев,че Гешев прибрал полицая, близък с Божков,хем после Бойкикев подкрепя санкциите (със скръбен вид),които американците налагат благодарение и на разкритията на бълг прокуратура. Това обаче изисква твърде много мозъчна дейност от страна на лилаво-кафевите многокнижници.

341

Анонимен

преди 2 години

Божков е креатура на ДС и се подвизава из бълг политическа сцена от 30 г. Имал е вземане даване с всички политици през тия години,но е факт,че при последното правителство на баце го подпукаха.

340

Помним

преди 2 години

Радев - "Вярвам повече на Г-н Божков, от колкото на Гешев"....когато ти говореше...помним!!!

339

Анонимен

преди 2 години

Е как един генерал краде,а другия генерал - не краде.Да си български генерал или офицер, не значеше ли да милееш за родината?