34

борсаджията

преди 2 години

Втори по инфлация сам няма как да го докара без 200-300 предателя. А се опита да прескочи мизериите заложени 8г преди него, без да има гръб. Или по-скоро до последно бяха с него. После се оказа сам в полето, което е доста емблематично за тия ширини. И към Ботев са се присъединили 3 човека от селата по пътя. Видиш ли някой сам, значи има воля и някакъв идеал, ама ти трябва още време да почнеш да четеш между редовете, ако изобщо някога.

33

досравни малко

преди 2 години

Бъркаш геополитика с иконимически модел. На китаеца ядрото на производство му е държавно + свободна частна инициатива. Да ти го обясня като за теб - все едно Газпром да е държавен, което между другото е и реално съвпадение. А дали е случаен стремежа към санкции и на двата режима с лек повей от 7 часови зони на Запад. Това което празнуваха преди 30г. сега им е на главата на "победителите", които не осъзнаваха, че Земята е кръгла. Само, че останалите се прегрупираха и става много интересно.

32

Анонимен

преди 2 години

Може и Нойко да му е платил - да отклони малко пенсионерски вот.

31

Анонимен

преди 2 години

Тва, че е кукумицин си пролича още от първото му изказване като цъфна преди 2 седмици. И обяви, че щял да се съюзява с компартията. Все едно някой германец ди иска да възражда нацистката партия та Хитлер. Вярно е, че българските сталинисти още не са измрали, но да говориш такива неща през 2021ва година е пълна идиотщи.на.

30

пенсионер

преди 2 години

идва лято , после есен и зима - жан виденовата зима . младите да попитат родители , баби и дядовците си какво означава това .

29

Дължи отговори

преди 2 години

Жан Виденов преди всичко дължи отговори на българския народ поради какви причини и кактака лукановисти и костоваци,американски и руски *** се съюзиха та да го свалят. За какво 25 години мълча като нюрало?

28

Сат Н

преди 2 години

Жан Виденов го гледах последно преди 10 години при Кеворкян и още тогава се виждаше, че е пълен кукумицин, бетонен марксист и нищо не е научил и никакъв опит не се е врязал в полирания му мозък.

27

сравнение

преди 2 години

Китайския комунизъм няма нищо общо с българския. Китайския комунизъм е националистически. Китайските комунисти са бедни, но обичат страната си. Докато българските комунисти обичат Русия. По тази причина китайците работят за родината, докато българските комунисти предоставят безплатно България на руснаците.Приликата и разликата са че тогава Русия изнемогваше и Жан Виденов предостави целия ресурс на България на руснаците. Сега отново се готви отвяване на българския финансов ресурс на Исток.

26

1996

преди 2 години

Жан Виденов постигна своеобразен рекорд. Втори по инфлация в световната история. Сега иска да покори нови върхове.

25

Анонимен

преди 2 години

Правилният въпрос Е ...............ЗАЩО ДС активира Жан Виденов !!!!!

24

Червен каскет

преди 2 години

Да се свети името Му! Сега пак всички ще станем милионери,като през 97-а!Интернационала звучи в ушите ми!

23

знаеш ли защо?

преди 2 години

Направиха си душевна чи*ия да гледат как бере гайлето на идеалите си, защото те нямат такива. Довършиха го сам, бяха повече. Спретнаха му народна омраза, което е доста по-крайно. Както сега правят с Тиквата.

22

Анонимен

преди 2 години

Пасков премиер, Валтер Калашников министър на отбраната, Костадин Костадинов - на образованието, Искра Михайлова или Елена Гунчева - на правосъдието. Това е само първата стъпка към Освобождението от американско робство. Димитър Иванов - на вътрешните работи, Николай Малинов - външно. Зоя Деянова ще отговаря за медиите,Председател на СЕМ - издателката на " Афера", шеф на БНТ - Дачков, Сашо Симов председател на парламента. Д - Р Михайлов ректор на СУ.Министър на труда и социалната политика - Минчо Христов, на туризма - Тодор Славков. Президент - Николай Дренчев.

21

Анонимен

преди 2 години

Чичо Жан съвсем е изплискал легена и просто много късно св завръща. Той е луд на поразия, прав е господинът преди мен интервюто в Труд е страшно който не го е чел да прочете и ще разбере за какво иде реч.Вероятно толкова години са го заплашвали и то отвън и просто не е издържал.

20

НОРМАЛЕН

преди 2 години

А ЗАЩО,червения мафиот виденоффф не е в затвора за това което причини на цяло поколение БЪЛГАРИ??????????

19

не е реално

преди 2 години

А що се издържаха от данъкоплатците, бе унищожен? Тоя човек се опита нещо, което нямаше как да реализира сам. Изкара та*аци да се репчи на цяла система и го е*аха неговите за някой долар. Ама иначе в червено боядисани. И после кво лява партия вкарва плосък данък. Образовай се. Човека е пионер и опита китайския модел на континент, който не е разпределен така от мястото на заповедите. Кво ли ти приказвам. Пускай седем осми, барем погледаш балерини, че наживо слабо.

18

Анонимен

преди 2 години

Де да го знам този що се връща.Още се чудя и не знам как оцеляхме при неговото управление като БИОЛОГИЧНИ ЕДИНИЦИ.

17

Анонимен

преди 2 години

Влиза точно сега порадидве причини - активираха готочно в този момент е първата. Втората е много по-тривиална - изпердашил е вече. Само прочетете интервюто му в Труд, той съвсем не знае кво става.

16

До Вуйчо Ваньо

преди 2 години

Другарю комунист, тези вицове са толкова изтъркани, че вече никой не се смее. Много плюете Костов, ама днес взимате 1500 лв заплата/900 долара/, а през 1997 взимахте 5 долара... Ако не беше Костов, днес щяхме да живеем като Венецуела със 7-цифрени заплати. Виденов отказал да продава държавни предприятия - именно там му меше грешката. Те всички до последното бяха фалирали и се издържаха от данъкоплатците. Заради липсата на пари и валута спря плащането на дълга, започна мощно печатане на пари.

15

Анонимен

преди 2 години

Защото знае, колко много бyдали има в България. Щом 17% гласуваха за чалгата и още толкова за комунистите, значи има много калпав материал за манипулиране.