54

Не слушам БНР

преди 2 години

Трите отровни каки и Волгин още ли работят по медийния проект на Чалгаря?С.Великова колко ти плати Слави?/тия се побъркаха от мангизи/

53

не възможно

преди 2 години

Аз пък си мислех,че излежава 30 год присъда

52

Е , КАК ЗАЩО...?!

преди 2 години

НАЛИ , ТРЕБВА ДА ВИ НАПРАВИ ПАК ЗАПЛАТИТЕ НА 3-$/месечно, БЕ.....АМА , СТЕ ПРОСТИ!НЕ СЕ ЛИ СЕЩАТЕ...??!

51

Анонимен

преди 2 години

Ега ти политика...ЩОМ ЖЕНА МУ ГО ИЗДЪРЖА ДО ДНЕС....ХАХАХАААА....ЗАЧИ Е ПЪЛЕН НЕКАДЪРНК.....И ТОЯ ЛИ ШЕ НИ ОПРАВЯ ПАК...??????

50

Глупости

преди 2 години

"ЛЯВ СЪЮЗ"---умрела работа....ха ха...

49

Тато из Правец

преди 2 години

РАДЕВ е завършил военна академия в САЩ!!!!!А не в РУСИЯ!!!Той слуга на Краварите ¡!!!

48

Активист на БСП

преди 2 години

За да разкаже играта на Биби Тлъстия !!!

47

старото куче

преди 2 години

няма да го бъде на стара слава!

46

Анонимен

преди 2 години

Защото Жан е само за отвличане на вниманието от очевидния военен преврат на Радев. Никой не е забравил гладната зима на Жан, та руските режисьори си мислят, че като го вкарат в играта и хората ще започнат да мислят за това, че им трябва "силна" фигура ..... като Радев. Нищо, че единственото "силно" на Радев е да слуша Кремъл.

45

Анонимен

преди 2 години

България има нужда от публични екзекуции на гербави престъпници! Добър метод е разчекване между четири коня.

44

ПроСоТо

преди 2 години

Соррос го е активирал! Дал му е пари, за да къса живо месо от БСП!Пък и ако му плати да се кандидатира за президент...Просто не виждам как Румен Решетников ще спечели втори мандат :)

43

баба мара

преди 2 години

успех на гн виденов

42

Тодар Правешки

преди 2 години

До Вуйчо ВаньоТоварищ петолъчник, имам само един въпрос.Кой приватизира "Плама" Плевен, как и през коя година?Ще ти дам жокер - не е Костов, не е СДС и е приватизирана през 1996 - та година!!!

41

Хахаха

преди 2 години

Е това не е истина,за първи път чувам,че да си наивник е в плюс,е няма проблем ,вярвай си на всички,все някой ще уцели правилното!!!

40

Анонимен

преди 2 години

Жан Виденов е добър и честен човек, той обича България и вярва, че ще направи нещо добро ,но е малко наивен, обаче му желая успех и дано спечели повече проценти!

39

Анонимен

преди 2 години

Самия Виденов каза,че не работи,а жена му го издържала,какво по-ясно от това, за неговата некадърност?

38

Анонимен

преди 2 години

Ако от нещо ни е писнало, то е от виденовата зима, от скелетите, извадени от гардероба на БКП/БСП. От чекисха Рашков и от реинкарнацията на комунизма. От руския човек Радев, който не пропусна, за пореден път, да призове сваляне на санкциите срещу Русия, в условията на нова Студена нойна, без да се съобрази с мнението на повечето българи.

37

Гроби Таласомо

преди 2 години

До АнонименПасков пемиер, хахахахахаха, тва е се едно да сложиш ГРУ начело на държавата и да осъществиш мечтата на Тодор Живков за 16 республика, м-да. Знаеш ли, че жена му е рускиня и то баш, баш, три броя има от нея;))) смяташ ли, че този човек, който оамйва главите на много хора, говорейки, авторитетно в Тубата, ще те освободи от США? Не, той, може и да те освободи, ама ще те закрепости към Русия. Реално, свобода, нема да получиш, мой човек;))), точно обратното!

36

ШибиРиби

преди 2 години

Отърва бесилото 97, сега пак ще се бори за чиста и свята република.

35

Анонимен

преди 2 години

Жан Виденов го завръща оня мазния *** Гергов, с който за голямо съжаление и разочарование се асоциира руския посланик. Идеята е да се кръвната гласове от русофилските антигерб партии. А горкия жан виденов пак е заблудени от уж своите както беше 1996-97.