12

Д-р Исня

преди 2 години

Често срещам по улиците обезобразени жени, но демонстративно те се харесваха - едни джуки като на дрът *****раст разпореното отверстие при напън, когато дебелото черво излиза навън.

11

Гневен

преди 2 години

Глупаците са като тревата,колкото повече се коси,толкова повече избуява! Във време на просташка меркантилност и бездънна бездуховност се плучават такива резултати!Лицензите не решават проблема.Има осакатени и обезобразени във водещи световни клиники,най-много американски! Справка-интернет.

10

Аззз

преди 2 години

Тая новина я въртите през има-няма 2 месеца.

9

Естет

преди 2 години

И какво означава "обезобразени" ?! Те са си били такива и преди процедурата. И вместо на наблегнат такива неща като финес, обща култура и умения за общуване, решили да си правят джуки /примерно/. Еми ... можем да обобощим, че просто са изхарчили едни безмислени пари.

8

House M.D.

преди 2 години

И защо изобщо са прибягнали до подобен тип терапия?

7

Анонимен

преди 2 години

И в БГ има много пачи ***.

6

питане !

преди 2 години

Защо не е избягала в България , тука е раят за такива , и никой не ги пипа , и ако стигне до съд , ...УСЛОВНО , и пак на пистата .

5

vlady

преди 2 години

Заслужава hanged, drawn and quartered.

4

Анонимен

преди 2 години

Като са прости.И не харесват и обичат себе си. Тялото което са си изрбали преди да слязат на земята.Слабо развитите материални и духовно бедни незнаещи какво е естествена красота,си правят подобни неща,защото не се харесват и не са хубави.Не приемат себе си.Никаква духовност.

3

Менто

преди 2 години

СрпскисиГании! Оно грозно, ете дофтуру виновен и господ не мой *** упрай.!.

2

Анонимен

преди 2 години

Лудите паричковци търсят пластичен хирург и повишеното търсене поражда предлагане. Групата жени и мъже, подали искове, преди да се подложат на хирургична интервенция, направили ли са си труда да се информират за наличието на лиценз или разрешение от министерството на здравеопазването?

1

Анонимен

преди 2 години

като има шарани, ще има и рибари