32

който

преди 2 години

търси - намира

31

Анонимен

преди 2 години

Джуки на г.Ъз.И резан нос до половината...

30

Айде на примоцията..

преди 2 години

Търсили са ефтинийката , умниците. Казали са си тъй и тъй сме умни да си направим и една евтина пластъчна операция за да станем и красиви .... - Я, никому неизвестно студио за разкрасяване , предлага козметични процедури с 40% отстъпка .... Някоя си доктор Олгица ... Име вдъхващо доверие и професионализъм.... и сега имаме 11 души, хем "умни" , хем "красиви" .... End.

29

Анонимен

преди 2 години

И у нас колко обезобразени има ама и те не знаят че са.

28

мъж

преди 2 години

Такива плашила са се навъдили, а най-страшното е, че се харесват и се мислят за невероятни красавици.

27

Анонимен

преди 2 години

Като прочетох заглавието и веднага се сетих за Киро Брейка.

26

Факт

преди 2 години

Всяка една корекция прави жената по-грозна. Как досега жените не го разбраха?!

25

Жена

преди 2 години

До 24Не е точно така - аз съзнавам, че съм некрасива, обаче няма да тръгна да си правя корекцийки щото знам, че с тях или без тях няма да стана като Анджелина Джоли, например. Повечето познати жени които имат някаква корекция са: крайно суетни, с високо самочувствие, с неистово желание да бъдат харесвани и да се конкурират с останалите жени. Повечето такива се целят в харесвани и успели мъже за които конкуренцията е голяма.

24

555

преди 2 години

Постоянно виждам по улиците жени и момичета с надути и грозни устни. И повечето от тях са ниски, трътлести и грозновати. Вече се убедих, че колкото повече не се харесваш, толкова по-ярки корекции правиш по себе си. Това са жени, които знаят, че са безлични и наваксват чрез устички. Ако имаш съзнанието на красива, никога не би си пипала лицето.

23

Анонимен

преди 2 години

Като видя жена с надути джуки и се изприщам. Толкова е отвратително, не знам защо жените мислят, че на нас, мъжете, това ни харесва?

22

Анонимен

преди 2 години

Жени, обезобразявайте се само в естетични студия с лиценз.

21

Коректор

преди 2 години

Бе народа си е го казал, да би мирно седяло не би чудо видяло!!! Са реват, ама пак народа го е казал: Трай маме, за хубост. Еееее, айде трайте сега. Красавици неземни

20

Джаба Хътянина

преди 2 години

Аз си знам че никой не може да ме оправи, затова и не се пробвам в подобни "клиники"

19

до 12

преди 2 години

Опитното си е опитно, знае кое как изглежда.

18

Бизнес план

преди 2 години

Правим си пластики...гърди устни скули ... мачкаме фитнеса ...и тръгваме за спонсор ...по възможност стабилен човек със семейство ... и сериозен бизнес ....да има за мен за тях ... и всички да са Хепи !!!Клонингите атакуват

17

`````

преди 2 години

В наши дни е модерно жените да са с устни, като на лясковски музикант..

16

Анонимен

преди 2 години

Това е , защото се се втурнали да се "разкрасяват" в разни крайпътни студия на приемливи цени, в които нито работят медицински лица, за доктори да не говорим, нито се спазват някакви хиенни или други стандарти. Резултатът е - Франкенщайн завинаги!

15

Teo

преди 2 години

Вместо пачи устни, в устата е получила срамни устни! Не ги съжалявам такива, ама наистина! За мен "разкрасяването" си е чиста проба избиване на комплекси(тук не говорим за белези, причинени от нещастни случаи или третиране на оперирани хора след карцином, например)! Хора, бъдете себе си!

14

Пич

преди 2 години

Мен ако питате при тези процедури е малко спорно какво точно наричаме - "успешна поцедура". За мен всички са си обезобразени, ама явно някои се харесват.

13

наблюдател

преди 2 години

че те и тук са много обезобразените. Учудва ме, че продължават да ходят на такива процедури при козметички!!! и после ревът. Ами мили момичета, козметичката е учила /курс/ да дърпа косми. Докторът е учил /университет/ какво и как да го прави. Да, разликата в цената е голяма, но здравето е най - важно