36

Анонимен

преди 11 месеца

Комунистите на Радев започнаха да рушат държавата. Това са само разходи без никакъв смисъл. Тези машини с нищо не допринасят за честността на изборите, даже напротив са много по лесно манипулируеми. Започват с анархията и хаоса. Вместо да покажат че искат нещо хубаво да направят за хората те продължават с ченгеджийските си номерца.

35

Жалко за народа

преди 11 месеца

Експериментите продължават. Днес 2000 машини, утре още толкова...Нали има кой да плаща - данъкоплатеца.

34

Георги Илиев Митев

преди 11 месеца

Епиграма : Пари за - Ц И К и. Р И К - за пенсионерите ритник . Автор: Георги Илиев Митев. Трето поколение репресиран. Потърпевш от милицията, военните, военните медици, полицията, институции и граждани.

33

ВОТА Е МЕНТЕ!

преди 11 месеца

ВОТА ЩЕ БЪДЕ ОСПОРЕН В СЪДА , КАСИРАН И ОТМЕНЕН ОТ БРЮКСЕЛ---КАТО : "ОГРАНИЧАВАЩ ПРАВАТА НА БЪЛГАРИТЕ ПРИ ГЛАСУВАНЕ САМО С МАШИНИ"....ОТХВЪРЛЕН В ЦЕЛИЯ ЕС И САЩ!---САМО ИЗЛИШНО ЩЕ СИ ГУБИТЕ ВРЕМЕТО ДА ГЛАСУВАТЕ--

32

Анонимен

преди 11 месеца

И още ще трябват , нали и те трябва да краднат. Като касират изборите заради тези машини пак ще говорим. Тогава какво ще се оплаквате.

31

Анонимен

преди 11 месеца

Някой ще обясни ли на хората, че има огромна разлика между машинно и електронно гласуване и реално тия машини за безмислени и вършат същата работа като бюлетината

30

Пух

преди 11 месеца

Нека не забравяме , че Конституционния съд--още не се е произнесъл по ЗАКОННОСТТА НА МАШИННИЯ ВОТ!

29

ВОТА Е МЕНТЕ!

преди 11 месеца

ЕДИНСТВЕНИЯТ НАЧИН ДА СЕ ОСПОРИ ВОТА Е---ДА СЕ ИСКА ОТ ЕС, ОФИЦИАЛНА КОМИСИЯ ЗА ПРЕБРОЯВА ДАННИТЕ ОТ ФЛАШКИТЕ И СРАВНИ С КВИТАНЦИИТЕ ОТ МАШИНИТЕ ПРИ ГЛАСУВАНЕТО!

28

ВОТА Е ПЪЛНО МЕНТЕ

преди 11 месеца

ШЕФКАТА ЦИК , СИ ПРИЗНА ПУБЛИЧНО ПО ТВ-то, ЧЕ КВИТАНЦИИТЕ ОТ МАШИНИТЕ ИЗОБЩО НЯМА ДА СЕ БРОЯТ , А ЕДИНСТВЕНО ЩЕ СЕ СМЯТАТ ДАННИТЕ ОТ ФЛАШКИТЕ , КОИТО , НАЙ-ВЕРОЯТНО СА ПРЕДВАРИТЕЛНО НАГЛАСЕНИ ИЛИ ПРОГРАМИРАНИ....!ТОВА ГОВОРИ ЯСНО---ЧЕ ИЗБОРИТЕ СА АБСОЛЮТЕН КОМУНИСТИЧЕСКИ МЕНТАК!ИЗЛИШНО Е ДА СИ ГУБИТЕ ВРЕМЕТО--СЛЕД , КАТО ВОТА ВИ ЩЕ БЪДЕ ПОДМЕНЕН;

27

Анонимен

преди 11 месеца

Няма да гласувам защото тайната на вота ми не е гарантирана. Освен това на власт е хунта от червени генерали от които може да се очаква всякакви репресии

26

АБСОЛЮТНИ ГЛУПОСТИ

преди 11 месеца

ЩОМ , НЯМА ДА ПРОВЕРЯВАТ И БРОЯТ КВИТАНЦИИТЕ ОТ МАШИНИТЕ---ВОТА ЩЕ Е АБСОЛЮТНО МАНИПУЛИРАН!!!!!...ИЗЛИШНО Е ДА СИ ПРАВИТЕ ТРУДА ДА ГЛАСУВАТЕ!ИЗБОРИТЕ СА --"ПЪЛНО МЕНТЕ" ОТ БКП----ТОВА БЕШЕ И ЦЕЛТА НА РАДЕВ!

25

Цел на машинния вот!

преди 11 месеца

Целта е МАНИПУЛИРАНЕ НА ВОТА, а не бързина, прозрачност и честност, както пропагандираха! Ако искаха честен и прозрачен вот щяха да оставят смесения вот, да променят протокола, който излиза от СИК - общ брой гласували, брой по партии, преференции и контролно преброяване на хартиените отрязъци!

24

тъй де

преди 11 месеца

Щом са нужни нека се купят.Ако няма достатъчно средства, да спрат социала на бразилците.

23

Нужна е доблест!

преди 11 месеца

Нужен е разум и доблест в ЦИК да гласуват Решение с което да се броят хартиените отрязъци, протокол за съответствие на преброеното с излязлото в протокола от машините и процедура какво се прави при разминаване на данните от преброяването и от машината!

22

Анонимен

преди 11 месеца

Щом машините са от Венецуела, то няма да се учудя ако на изборите в България, победител с 85% се окаже Николас Мадуро..

21

Анонимен

преди 11 месеца

До а другаре. Машините ще се изплатят, че и ще станат на печалба след 5-6 поредни избора до дупка както се очертават нещата

20

Пурко

преди 11 месеца

Какво стана сега? Всеки ден с по 500 машини се качва бройката. Славуца ли ще ги плаща или сестра Галева?

19

антибсп

преди 11 месеца

Доста време им отне. Можеше да питат учЕните от бан ...

18

Анонимен

преди 11 месеца

Трябва да има максимално време (от машината), например 5 минути, в който някой може да гласува. Ако не успее или нарочно бави да му се предостави възможност пак след половин 1 час.

17

Избирател

преди 11 месеца

Машините били настроени лично от Мадуро . Очакваме 99.8 % победа за Радев ! Честита военна диктатура, българи!