36

Анонимен

преди 2 години

Комунистите на Радев започнаха да рушат държавата. Това са само разходи без никакъв смисъл. Тези машини с нищо не допринасят за честността на изборите, даже напротив са много по лесно манипулируеми. Започват с анархията и хаоса. Вместо да покажат че искат нещо хубаво да направят за хората те продължават с ченгеджийските си номерца.

35

Жалко за народа

преди 2 години

Експериментите продължават. Днес 2000 машини, утре още толкова...Нали има кой да плаща - данъкоплатеца.

34

Георги Илиев Митев

преди 2 години

Епиграма : Пари за - Ц И К и. Р И К - за пенсионерите ритник . Автор: Георги Илиев Митев. Трето поколение репресиран. Потърпевш от милицията, военните, военните медици, полицията, институции и граждани.

33

ВОТА Е МЕНТЕ!

преди 2 години

ВОТА ЩЕ БЪДЕ ОСПОРЕН В СЪДА , КАСИРАН И ОТМЕНЕН ОТ БРЮКСЕЛ---КАТО : "ОГРАНИЧАВАЩ ПРАВАТА НА БЪЛГАРИТЕ ПРИ ГЛАСУВАНЕ САМО С МАШИНИ"....ОТХВЪРЛЕН В ЦЕЛИЯ ЕС И САЩ!---САМО ИЗЛИШНО ЩЕ СИ ГУБИТЕ ВРЕМЕТО ДА ГЛАСУВАТЕ--

32

Анонимен

преди 2 години

И още ще трябват , нали и те трябва да краднат. Като касират изборите заради тези машини пак ще говорим. Тогава какво ще се оплаквате.

31

Анонимен

преди 2 години

Някой ще обясни ли на хората, че има огромна разлика между машинно и електронно гласуване и реално тия машини за безмислени и вършат същата работа като бюлетината

30

Пух

преди 2 години

Нека не забравяме , че Конституционния съд--още не се е произнесъл по ЗАКОННОСТТА НА МАШИННИЯ ВОТ!

29

ВОТА Е МЕНТЕ!

преди 2 години

ЕДИНСТВЕНИЯТ НАЧИН ДА СЕ ОСПОРИ ВОТА Е---ДА СЕ ИСКА ОТ ЕС, ОФИЦИАЛНА КОМИСИЯ ЗА ПРЕБРОЯВА ДАННИТЕ ОТ ФЛАШКИТЕ И СРАВНИ С КВИТАНЦИИТЕ ОТ МАШИНИТЕ ПРИ ГЛАСУВАНЕТО!

28

ВОТА Е ПЪЛНО МЕНТЕ

преди 2 години

ШЕФКАТА ЦИК , СИ ПРИЗНА ПУБЛИЧНО ПО ТВ-то, ЧЕ КВИТАНЦИИТЕ ОТ МАШИНИТЕ ИЗОБЩО НЯМА ДА СЕ БРОЯТ , А ЕДИНСТВЕНО ЩЕ СЕ СМЯТАТ ДАННИТЕ ОТ ФЛАШКИТЕ , КОИТО , НАЙ-ВЕРОЯТНО СА ПРЕДВАРИТЕЛНО НАГЛАСЕНИ ИЛИ ПРОГРАМИРАНИ....!ТОВА ГОВОРИ ЯСНО---ЧЕ ИЗБОРИТЕ СА АБСОЛЮТЕН КОМУНИСТИЧЕСКИ МЕНТАК!ИЗЛИШНО Е ДА СИ ГУБИТЕ ВРЕМЕТО--СЛЕД , КАТО ВОТА ВИ ЩЕ БЪДЕ ПОДМЕНЕН;

27

Анонимен

преди 2 години

Няма да гласувам защото тайната на вота ми не е гарантирана. Освен това на власт е хунта от червени генерали от които може да се очаква всякакви репресии

26

АБСОЛЮТНИ ГЛУПОСТИ

преди 2 години

ЩОМ , НЯМА ДА ПРОВЕРЯВАТ И БРОЯТ КВИТАНЦИИТЕ ОТ МАШИНИТЕ---ВОТА ЩЕ Е АБСОЛЮТНО МАНИПУЛИРАН!!!!!...ИЗЛИШНО Е ДА СИ ПРАВИТЕ ТРУДА ДА ГЛАСУВАТЕ!ИЗБОРИТЕ СА --"ПЪЛНО МЕНТЕ" ОТ БКП----ТОВА БЕШЕ И ЦЕЛТА НА РАДЕВ!

25

Цел на машинния вот!

преди 2 години

Целта е МАНИПУЛИРАНЕ НА ВОТА, а не бързина, прозрачност и честност, както пропагандираха! Ако искаха честен и прозрачен вот щяха да оставят смесения вот, да променят протокола, който излиза от СИК - общ брой гласували, брой по партии, преференции и контролно преброяване на хартиените отрязъци!

24

тъй де

преди 2 години

Щом са нужни нека се купят.Ако няма достатъчно средства, да спрат социала на бразилците.

23

Нужна е доблест!

преди 2 години

Нужен е разум и доблест в ЦИК да гласуват Решение с което да се броят хартиените отрязъци, протокол за съответствие на преброеното с излязлото в протокола от машините и процедура какво се прави при разминаване на данните от преброяването и от машината!

22

Анонимен

преди 2 години

Щом машините са от Венецуела, то няма да се учудя ако на изборите в България, победител с 85% се окаже Николас Мадуро..

21

Анонимен

преди 2 години

До а другаре. Машините ще се изплатят, че и ще станат на печалба след 5-6 поредни избора до дупка както се очертават нещата

20

Пурко

преди 2 години

Какво стана сега? Всеки ден с по 500 машини се качва бройката. Славуца ли ще ги плаща или сестра Галева?

19

антибсп

преди 2 години

Доста време им отне. Можеше да питат учЕните от бан ...

18

Анонимен

преди 2 години

Трябва да има максимално време (от машината), например 5 минути, в който някой може да гласува. Ако не успее или нарочно бави да му се предостави възможност пак след половин 1 час.

17

Избирател

преди 2 години

Машините били настроени лично от Мадуро . Очакваме 99.8 % победа за Радев ! Честита военна диктатура, българи!