54

Анонимен

преди 2 години

КАМЕЛИЯ - ЧУДИ СЕ а не ЧУДИ СИ , абе вземи стани грамотна *** - ставаш за резил и смях вече

53

БИК ДИК

преди 2 години

НЕКА НЕ ЗАБРАВЯМЕ , ЧЕ КОНСТИТУЦИОННИЯТ СЪД --ОЩЕ НЕ СЕ Е ПРОИЗНЕСЪЛ , ЗА ЗАКОННОСТТА НА МАШИННИЯ ВОТ --КАТО ЕДИНСТВЕН НАЧИН НА ГЛАСУВАНЕ!

52

АМИ , ПРАВИЛНО!

преди 2 години

ВЕБЕР , ТРЯБВА ДА Е ГОТОВ , ДА ИЗПРАТИ КОМИСИЯ ОТ ЕС , ЗА ПРОВЕРКА ПРИ ОБЖАЛВАНЕ НА ВОТА-МЕНТЕ , ЗА СЕ СРАВНЯТ КВИТАНЦИИТЕ ОТ ГЛАСУВАНЕТО С МАШИНИТЕ--СЪС РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ ФЛАШ-ПАМЕТТА НА МАШИНИТЕ ЗА ГЛАСУВАНЕ!ИЗОБЩО НЕ СИ МИСЛЕТЕ --ЧЕ ЩЕ УСПЕЕТЕ ДА ИЗЛЪЖЕТЕ И МАНИПУЛИРАТЕ СВОБОДНО , БЪЛГАРСКИЯ НАРОД----НОМЕРА ИЗОБЩО НЯМА ДА МИНЕ!

51

дедо Ташунко

преди 2 години

Няма по-неграмотен "човек" тук от христо христов. Пак изпълзя от змиарника си.Недоумявам как не трият тази креатура, която иска затриване на Германия?Най-добре за света е такива като него да бъдат затрити.

50

Анонимен

преди 2 години

Тоя не подозира какви руски театри ще се разиграват тепърва у нас.Толските сайтчета преди време постоянно пишеха заглавия от рода на: - Става страшно!Е, след следващите избори наистина ще става страшно.

49

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен *** 64Хаха "геополитическа предвидимост" ли му викат вече на това да си колония без суверенитет.С регистрирани над 107000 руски фирми колония ама руска.Много ясно, че хората ще се притесняват.

48

Анонимен

преди 2 години

Хаха "геополитическа предвидимост" ли му викат вече на това да си колония без суверенитет.

47

дедо Ташунко

преди 2 години

да продължава да се чуди това корумпе, рядко несимпатичен кариерист

46

ББ

преди 2 години

службите...ама вебер,ако в германия в период когато нямате парламент,шефовете на службите на които плащаме за сигурността си,си вземат дълги отпуски или съмнителни болнични,абдикирали от отговорността да пазят Мира и сигурността...щяха да са в затвора...ЕС на веберовци е умираща организация обслужваща мафиоти...Свободни Човешки Същества сме...евтини ***.и с власт...не признаваме властта ви веберовци!!!оплачи се на п,утин да ни прати самолетите си...

45

Койчо

преди 2 години

Батко вебер покажи на тези хора как наблюдава чекмеджето и голия боко а

44

Анонимен

преди 2 години

Има ли баварски вурстчета по рецептата на ГЕРБ?

43

Анонимен

преди 2 години

Сигурно таткото-алкохолик го е ритал тоя като дете в празната тиква! Да го папка, тьпанар!

42

Анонимен

преди 2 години

Нормално е да е загрижен - Вебер ако някоя племеитка извади снимки на неговите пачки в гардероба , или чекмеджето ще му се стъжни

41

ББ

преди 2 години

вебер и теб ли те такова с 200...за малко евра борисов???това ли е Справедливят и Солидарен Съюз г-н Вебер?финансиращ несправедливости и откровени мафиоти,строящи стратегически на путин...за пари...Бог да пази САЩ!!!кога Справедливост в ЕСССР?не признавам властта ви!!!

40

Анонимен

преди 2 години

Боко Борисов нарече българския народ "лош материал". Веберците евроначалници ги таковал с 200. Нарече шефа на Народното събрание проста кърджалийска. Мата Хари от самопризнанието не е разпитана и рекетът от телевизионния екран след изборите - "Искате ли война?" към опозиционните партии.

39

Анонимен

преди 2 години

Кйовеши ще идва. Тя ще оправи крадливците гербери.

38

Лъжи

преди 2 години

Обективно болшинството българи желаят смяна и затвор на Тиквата. И Меркел,Вебер и други самовлюбени бюрократи ще видят на 11.07. това. Тогава какво ще кажат?

37

Анонимен

преди 2 години

Мда. Сега руските предатели ще кажат: "Ето, и европейците са престъпници. Вън от ЕС!" И ще ни подкарат към Москва.

36

Анонимен

преди 2 години

Има маса ***, които не са българи, но пишат на български език в сайтовете, особено в сайта на '"Афера" преди време се бяха изсипали много такива, сега ги няма, защото властта се смени и те явно това целяха, и не само в България, а и в други държави има и в цяла Европа има такива ***,работещи срещу държавите.

35

Анонимен

преди 2 години

Защо не пишете нищо за събтията във Франция?