148

Анонимен

преди 2 години

Как така няма да се броят контролните разписки ? Нали така ще се засече/ сравнят цифрите, които даде машината за различните партии ? Измама ли се готви ?

147

Анонимен

преди 2 години

До АнонименАми във Фрога писаха, че Бойко казал на Петър Стоянов нещо от сорта -"хайде направи ме генерал,че ще влизам във властта" , а след това Бойко предложил на Костов от ДСБ да управляват заедно, Гоце или някой друг нямат нищо общо с тази работа! Напротив, АБВ беше попиляно,а хората им уволнени от работа,след като се отказаха от коалицията с ГЕРБ, днес са още в по-тежко положение, Румен Петков е преследван и притискан.

146

до 172

преди 2 години

Хаха ама нали ако имаха доказатества нямаше да драпат в нета да дращят лъжи?Имат ама дръжки.

145

ПЪЛНО ДОВЕРИЕ..

преди 2 години

ЗА БОЙКО БОРИСОВ...... ДЪРЖАВНИК, РАБОТЕЩ ЗА РАЗВИТИЕТО НА БЪЛГАРИЯ..........ПЪЛНО НЕДОВЕРИЕ... КЪМ РУМЕН РАДЕВ....... ЧУВСТВА СЕ ГУЗЕН, НЕПРИЯТЕН ТИП...

144

Алф

преди 2 години

Какво е туй нещо Рашко....!?!

143

Анонимен

преди 2 години

Бирената партия - като нищо може да влезе във парлмента...

142

Анонимен

преди 2 години

Или изкарайте някакви доказателства или се укротете поне малко защото цялата какафония ще се обърне срещу Радев. Румен Радев ще обере пешкира на изборите заради неадукватните си министри. Така, че ако имате доказателства за кражби-давайте ги на Кьовеши. Кьовеши чака сигнали за престъпления и на български език. Те могат да се подават онлайн през специален формуляр, който вече е активен.Сигналите не може да бъдат анонимни.Може и без доказателства. Но ще се носи отговорност за лъжливи сигнали.

141

До 171

преди 2 години

Добре кажи за кой ще гласуваш?

140

Анонимен

преди 2 години

Как да не обичаш такъв баща.Наскоро им купи апартамент на крайселската уличка "Сан Стефано" за има няма некакви 500 хилки.

139

Анонимен

преди 2 години

До 155 Пийте си хапчетата вече бре Бойкофили! Нямате си и реална представа,колко се промениха нещата след разкритията и влизането в дирите на ГЕРБ! Във всяка къща влезе информацията как е " печелил" изборите " Бат ти Бойко" Бившата комунистическа мутра като " пожарникар"! Хайде да се събудим вече а? От днес,нещата Ще с други за Групировката ГЕРБ!Искате Не искате,нямате избор! Та приемете фактите и стига партийни еуфория! Време е истински,да си впрегнете " сивите вещества"!

138

Само ГЕРБ

преди 2 години

Вие сте един господин Борисов. Ние сме с вас .

137

едно и също

преди 2 години

Стане ли напечено,следват снимки с внуците...Щерка му я отгледа бившата в щатите,но сега,понеже дава пачки се смили и го защитава със зъби и нокти.Пълна пародия.

136

Анонимен

преди 2 години

БСП беше партията ,която години наред се бореше срещу ГЕРБ, а сега други използваха борбата им , за да седнат във властта, БСП трябва да е в управлението на държавата, те извоюваха правата на гражданите и правото си да управляват! Ако не беше телевизията на БСП, никой нямаше да познава протестърите от останалите партии и да влязат в парламента.

135

Анонимен

преди 2 години

БСП беше партията ,която години наред се бореше срещу ГЕРБ, а сега други използваха борбата им , за да седната във властта, БСП трябва да е в управлението на държавата!

134

Анонимен

преди 2 години

Жената на Пламен Бобоков се казва Христина Бобокова. Това е Мата Хари. И да... има исторически още едно лице със сценичното име Мата Хари. Това е Маргарета Гертруда Зеле (Margaretha Gertruida Zelle) е нидерландска стрипmизьорка, курmизанка и една от най-известните шпионки от Първата световна война. Христина Бобокова не ми е известно дали е шпионка, но ако е такава е световно неизвестна поради слабото представление и следите, които е оставила от отражението си по време на снимките в спалнята на Б

133

Анонимен

преди 2 години

Отчаяни апели на Боко да го обичаме и да го уважаваме. Късно е, чадо. Да не беше крал така безпределно.

132

Чалгарите

преди 2 години

Печелят. Корни се завръща на бяла кобила.

131

Анонимен

преди 2 години

Тикво, много почна да цирикаш, явно боли отзад... още може, дръж, тепърва идва хубавото ...

130

до 153

преди 2 години

Мата Хари е жената на Бобоков.

129

Анонимен

преди 2 години

До 127 Бе ти улав ли си? Всяка нова партия, ще е по добра от предните! Ти какво? " Банкова гаранция" че ще си ти лично " добре" ли искаш? -:((( Та ти отхвърли Правилно тези който нямат место в политиката а се бунсчиш кой ще дойде? Мисли бе човек! Винаги бързате да знаете истината И точно там Грешите! Нетърпелив си а?-:))) Не изпреварвай събитията моля!-:)