168

Анонимен

преди 2 години

Бобоков на свобода,Божков в Румъния,Сретен на свобода,Кьовеши ще идва...

167

Анонимен

преди 2 години

Какво става тука, бе? :D Трима си чупиха пръстите да пишат против бат Бойко и даже не се усещат както едно и също се върти. С тоя Сретан станахте за резила. Бъгънахте се. Толкова ли си се спече фантазията, че от 214 коментара 150 се въртят за Сернат. Смешни сте.

166

Анонимен

преди 2 години

До 210 Вярвай ми,от простотията ти написана,нищо не разбрах! Бе то всички ли си мислиш че са " интелигентни" като теб? Борисов вече ме е на власт и никой няма да ви преследва бе хора! Що е това страх? Проблем ли е,д назовавате нещата с истинските им имена? Защо трябва да гадаем какво точно аджеба,искате да кажете?-:((((

165

1

преди 2 години

Снимката е много добре подбрана. Адмирации за Димитър Кьосемарлиев.Показва истинската същност на жалката страхлива, но нагла душичка на нещото по-горе.

164

до 195

преди 2 години

А на вас къде са ви доказателствата, че това са истински снимки?Прекалявате с лъжите по повод Борисов.Защо в България нама закон за фалшивите новини?Защо Радев пусна вето на закона за фалшивите новини?Защото много им трябват фалшиви новини да мътят главите на наивниците.Дори една журналистка дребничка на ръст на 2.09 докато снимаше арестите на ултрасите,където мятаха бомбички я набедиха за дете плачещо докато арестуват баща му.Обвиниха Борисов,че убил жената снимала,но Октябрина Максимова е жива

163

Дедо

преди 2 години

Неколко пъти повдигнах въпроса но досега никой не чува или се правят на въртоглави.Новите промениха цялата система и подновиха възловите кадри. В ръцете на народа са все още контролните разписки от машините за всеки гласувал. Не е изключено до поставят техни хора в секциите за да унищожават разписките. Ако председателите на секционни комисии са честни хора нека ги събират за справка.

162

Анонимен

преди 2 години

До АнонименТова е интересно, по принцип влаковете се охраняват само от полицаи, а не от частни фирми. Да кажат и защо няма железница и не ремонтираха ЖП транспорта, парите предназначини за влакове и ЖП линии,отидоха за метрото. А железниците трябва да се обновят и даже да се пусне линия до Македония, а също и до Солун,това да бъде част от проекта Триморие

161

Анонимен

преди 2 години

До 162 Изобщо не ме интересува,кос е съпругата на " любимеца" ти Бобоков! Интересува ме,кога ще си тръгне др Борисов от властта! Виждам " напъните" му и знам че е нагъл,както беше по време на Мутренските времена от времето на групировките след 1989 г! Та се питам,как мутрите след 1989 г,го " оставиха" години след това да е " някой" толкова години?!

160

Ндрангета

преди 2 години

Чао дон Бойко рагаци поздрав от групата.

159

Гошо...Тъпото

преди 2 години

Какафония има в главата на Тиквата и то от как го направиха първата най...голяма Калинка като Главсек на МВР,без...бъкел да разбира от това.От там...насетне историята е...ясна.

158

Анонимен

преди 2 години

До АнонименГледах изказванията, Бобоков беше разследван за внос на смет от чужбина, а не по някакви политически причини.

157

циник

преди 2 години

Вътре или вън изглежда различно, в зависимост дали го гледаш отвътре или отвън. По-добре е да си в палатката и да пикаеш навън, отколкото да си навън и да пикаеш в палатката. Така изглежда отвътре. Това е позицията и на Борисов.

156

Друга тема

преди 2 години

Нe e вярнo, чe Живкo oт Вaрнa e руки рaзузнaвaч или руcки мaфиoт ! Вярнo e oбaчe, чe e пoдхoдящ зa влaдeтeл, aмa нe зa "oблoжкa:, a зa влaдeтeл ! Кoйтo нe вярвa, нeкa тoгaвa дa гo издигни, нo и вcичкo трябвa дa му e нaрeд ! Бeз нoмeрa , eй !

155

Анонимен

преди 2 години

До АнонименА къде са ти доказателствата,че е точно Бобокова? Хвърляш приказки в пространството, но дали са истина е отделен въпрос.

154

Анонимен

преди 2 години

До 181 Това е фалшив сайт за фалшиви новини на Сбабикян бащата на фалшиви новини в България. Не е ясно защо ГДБОП не са отнели достъпа до сървъра на тези мушенници. Името frog жабарско като тях.

153

до 181

преди 2 години

Това е фалшив сайт за фалашиви новини на Сбабикян бащата на фалшиви новини в България. Не е ясно защо ГДБОП не са отнели достъра до сървъра на тези мушенници. Името frog жабарско като тях.

152

Анонимен

преди 2 години

Тепърва ще берем ядове от бездействието на Полиглота,който мааше" Сахери"бъкел не разбираше и подписваше каквото му дадат.Само ги тупаше като макак и мучеше като преяла крава.Първо ще го усетят тецовете и рудниците .

151

Анонимен

преди 2 години

Бобоков пусна жена си Борисов като сводник за информация. То бива-бива ама чак такава наглост да пращаш жена си да стане любовница на Бойко Борисов, за да го конфронтираш със снимки???? Това е чиста проба 24 карата сводник. Междуврменно жената на бобоков Мата Хари има лека прилика с първата жена на Борисов. Абе, Бойко-не може да нямаш секретна информация за тези бандити. Ама не ги вадиш щото като на Рашков ще ти отнемат достъпа до клас.информация заради разпространението на такава. Чок тарикат.

150

Анонимен

преди 2 години

Тия нападки постоянно срещу Борисов,идват вече в повече..

149

Анонимен

преди 2 години

Дебелият Роналдо с петте менискуса още не разбира,че вече е под душа с червен картон.