37

Демократ

преди 2 години

В България при демокрацията и американското партньорство при ЕС и САЩ умните и кадърните живят богато и добре, само простите и некадърните русофили соцаджии които още не могат да сменят дограмата на панелката от времето на Тодор Живков живят бедно и мизерстват.

36

Анонимен

преди 2 години

До 30. Добре бе колко са тези дето живеят добре в мутролнадия. Има ли 10 процента. Ела да ти дам мойта пенсия по болест която е 300 лв и с нея си плати лекарствата тока водата парното и яж един месец. Дали ще издържиш или ще откачиш и ще се метнаш от 10 етаж. Ако ти си добре останалите са зле. Не може да съдиш само по себе си. Щом ти си добре значи всички са добре. Огледай се и виж живота от другата страна. Или ти немаш време от дрога и пиячка да гледаш трезво.

35

Анонимен

преди 2 години

Лукашенко е политически труп - факт. Милиони в Белорус излизат в Минск и в цялата страма да протестират срещу диктатора Лукашенко. Със сигурност може да се твърди, че времето на диктатора Лукашенко изтече. Белорусите искат да живеят свободно както в ЕС и Америка, белорусите мразят Путин и Белорус, и всеки белорусин мечтае да живее като американец или западно-европеец.

34

Анонимен

преди 2 години

Отчаяните руски *** с опорките ... :)))

33

а защо?

преди 2 години

90% от пpocтитуките в Германия са българки. 2 милиона българи мият улиците и вършат черната работа на западняците. А защо на запад няма белоруски пpocтитутки и миячи на улици от Белорус?

32

ИСТИНАТА

преди 2 години

В Белорусия цари мизерия, бездомници, пенсионери ровещи в кофите, просяци, безработица, самоубийства, престъпност, чалгаризация, наркомания и прocтитуция, корупция, кражби, умиращи защото нямат пари да си платят лечението и операцията, изнасилени и отвлечени деца, родители които колят децата си от бедност и безизходица, набези над стари хора по селата, демографска криза, висока смъртност, обезлюдяване, съсипана икономика, но белоруското Работническо дело не пише за това.

31

а как?

преди 2 години

И как Лукашенко скри мизерията в Белорус, бездомници, пенсионери ровещи в кофите, просяци, безработица, самоубийства, престъпност, чалгаризация, наркомания и прocтитуция, корупция, кражби, умиращи защото нямат пари да си платят лечението и операцията, изнасилени и отвлечени деца, родители които колят децата си от бедност и безизходица, набези над стари хора по селата, демографска криза, висока смъртност, обезлюдяване, съсипана икономика, а не може да скрие мизерията в затворите.

30

Анонимен

преди 2 години

Аууууу, русофилчетата се засягат и цъкат ли цъкат. Цъкайте другаре, но на спонсора ви нещо му взеха цъкалото ..... :))))

29

Анонимен

преди 2 години

Единствено Валтер Калашников е подобен на Лукашенко от нашите лидери.

28

Анонимен

преди 2 години

До а защо? "Що така?" Ако беше живял по комунизма в България щеше да знаеш "що така": щото всичко неприятно се криеше, да не разваля имиджа на "образцовия строй". А то си беше една коччччина!

27

Анонимен

преди 2 години

До До 14:/27 Неграмотен си, затова си смел в "обясненията". По кои села ви намират такива *** -вци?

26

а защо?

преди 2 години

Защо при толкова много новини за Белорусия нямат нито един ред нещо за мизерия в Белорус, за бездомници, за пенсионери ровещи в кофите, за просяци, за безработица, за самоубийства, за престъпност, чалгаризация, за наркомания и прocтитуция, за корупция, за кражби, за хора в Белорус които умират защото нямат пари да си платят лечението и операцията, за изнасилени и отвлечени деца, за родители които колят децата си от бедност и безизходица, за набези над стари хора по селата, за демографска криза, за висока смъртност, за обезлюдяване, съсипана икономика. Нито дума! Що така?

25

Пак ви се привижда

преди 2 години

Цял народ бил излязъл миналата година по улиците, а? Разчитате, че читателите ви помнят колкото златни рибки - на протести излизаха 2-3% от населението на Беларус. И нищо от никаква искра няма да пламне там, колкото ще лъжи да раздувате. Не е моя работа да преценявам дали е за добро или за лошо, но огромното мнозинство от беларусите нямат никакво намерение да се борят срещу режима на Лукашенко. Но вие си отработвайте хонорарите с тези преводи, човещинка си е, трябва да се яде.

24

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 22 "Вътре ви е, но само на неграмотните и некадърни русофилчета". Нормалните хора живеят даже много добре.

23

Анонимен

преди 2 години

България - нация от пенсионери! Работещите българи се свиват до 34%

22

Анонимен

преди 2 години

Чакайте вие 150 евро пенсия! От къде? След 20 години няма да има пенсии.

21

До 14:

преди 2 години

За индианчетата в Канада аз ще ти обясня далаверата. Нашите емигранти опъват каиша там да бачкат или живеят в нищета на социалка (дори по-зле от български пенсионери). Индианчетата са избити за да може англосакските пришълци да вземат земята на индианците. Така има милиардери и милионери, които си живуркат като продават земя на балъците дошли в последните 30 години, сега една талашитена къща в Канада гони 2 милиона.

20

Анонимен

преди 2 години

Без бомби явно няма да стане. НАТО трябва да действа и да спре агресивната експанзията на Русия заради която страдат милиони по целия свят.

19

Защо?

преди 2 години

Защо Западът няма възможности за влияние върху Лукашенко?

18

Анонимен

преди 2 години

Искам да им задам няколко въпроса на опозиционерите. Знаете ли как живуркаме вече 30 години под евро атлантическа окупация. По интересувайте се и тогава си разбивайте държавата. Искати ли да живуркате с 150 евро пенсия и с 400 евро заплати при цени на храната надвишаващи Германските. Тока го плащаме с пренос превоз. Парното го изчисляват на окомер. Абе изобщо ни е вътре от секъде. Ако искате така да ви еат продължавайте в същият дух.