97

Не

преди 2 години

"... народът на Беларус се опита да свали президента си" ?! Нищо подобно! Опозицията, управлявана и ФИНАНСИРАНА от Националния фонд за демокрация (NED) - агенция на САЩ, се опита да свали президента Лукашенко. Народът на Беларус НЕ СЕ Е опитвал да свали президента си.

96

Анонимен

преди 2 години

В Беларус нацията си показа, че не желае близост с голташка поробиетлска Русия. Но диктаторът си е диктатор... Русия бе отритната от целия свят и отдавна е фалирала. Никой не иска руски летящи Москвич-и и допотопно оръжие. Никой. Остава им единствено да продават нефт насам-натам, но и на това му се вижда краят.

95

Парадокс

преди 2 години

Казват, че парадокс има, когато Моше хвърля пари на улицата, а Левон ги събира и го гони по улицата, за да да му ги връща.

94

Парадокс

преди 2 години

Казват, че парадокс има, когато Моше хвърля пари на улицата, а Левон ги събира и го гони по улицата, за да да му ги връща.

93

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Вчера се запознах с един московчанин,един грузинец и един украинец. И тримта са приятели и ги обединява омразата към хитлрово-сталинистките отломки Путин и Лукашенко. Заедно са във Вайона и очакват решение за политическо убежище. Парадоксалното е,че на две крачки от Вайон, в Биариц, Путинови май започнаха да продават имоти като къщата на Стравински и едно замъче до градския фар. Достойият и бедничък Путин! И докато Путин и Ердоган "творчески" си създават имидж на бени родолюбци хора *** в затв

92

За свободата

преди 2 години

В материалът е пропуснато, че към първоначалните си искания за отстраняване на Лукашенко от президентския пост, водачите на протестите са добавили и искания за приватизация на основните държавни предприятия в Беларус. Тогава опозицията е загубила подкрепата на голяма част от хората. Това, което те виждат в съседните страни на тяхната държава, ги е подсетило, че приватизацията означава в страната им да се настанят чужди господари, а местните хора да бъдат превърнати, фактически, в техни роби.

91

Словянин

преди 2 години

Латвия - преди влизането в НАТО - 3,5 мил население. Сега - 2,7 мил. Украйна - преди "Майдана" - 45 мил, след него - 37 /3 мил в Донецките републики, останалите умрели или 2-ро-3-то социално равнище, т.е. бели роби на Запад/. Българско - по-зле от Латвия, Украйна, Литва, Румъния. Честита "демокрация", т.е. ИЗМАМА.

90

Анонимен

преди 2 години

Само не разбрах, за какво му е на Лука да отвлича самолет, че да залавя някакъв Протасевич? Какво му зависи толкова от този дребосък?

89

Анонимен

преди 2 години

До Интелекта Напушва ме смях когато някой си сложи за име точно това, което най-му липсва. Русофилите сте особено ярки примери: Българин, Истината, Интелекта ....

88

Анонимен

преди 2 години

До Искри Русофилите постоянно говорите за война, включително на Русия срещу собствената ви родина, сега сте се "загрижили" за това кой на какво ще се грее. Лицемерието ви е в кръвта.

87

Искри

преди 2 години

Казват си го в прав текст протестърите: искат всичко да пламне. А те кво? Ще се греят на пожара.

86

109

преди 2 години

да, например гледаме Германия как страда от Англосаксонците- от разрушена от Русия държава за 10г става 3-а икономика в света!абе скрийрте се бе, руски кавали, с лъжите си!

85

108

преди 2 години

другара, опстоянно копваш тия опорки. Значи да си против русия , си против България??Ало, 2021 сме! Събуди се! Предател!

84

Хора бдете

преди 2 години

Там където се намесят англосаксонците започва разпада и унищожението

83

Интелекта

преди 2 години

не го вярвах ,но вече знам сайта обслужва интересите на американското посолство и не само тук ами дневник,блиц ,пик и много други.Сайтове антибългарски вземащи пари за антируска и прозападна риторика .Наистина падението на българската журналистика е тотално и повсеместно.Факт.Но 70 % от мислещите българи знаят ,че това са лъжи пропаганда ,добре че съм от тези 1% свръх интелигентни мислещи хора .Тук се осведомявам само за прогнозата за времето.

82

бг

преди 2 години

Там където стъпи руски ботуш се възцарява Империята на злото.Хора бдете !

81

Анонимен

преди 2 години

КАСКЕТ, АБЕ КВИ СА ТИЯ РУСКИ КАВАЛИ , ДЕТО ШЕТАТ ТУК???АРЕСТУВАЙ ГИ БЕ!

80

физика

преди 2 години

при увеличение на налягането се повишава температурата докато накрая се стига до взрив.Белоруския хитлер ако е учил физика трябва или да отхлаби налягането или да бяга нарвеме при своя руски приятел докато не се развил румънския вариант взрив и демонтаж с ключ калашников

79

Православен славянин

преди 2 години

Поръчкова статия от някое про западно нпо !

78

ДО 101

преди 2 години

РЕСТО! НЕ СТРУВАШ!В БЕЛАРУС 100 ЕВРА Е СР. ЗАПЛАТА, ТОВА Е ВИСОКИЯ МУ СТАНДАРТ! ЯВНО ЗА ТЕБ ТОВА Е ВИСОК ДОХОД, СКЪСЛЯК!