29

Анонимен

преди 2 години

Абе Витанов,ако те викне Бойко и ти каже,че семейството ти ще ти яде месото без дори да разбере,че те яде,ще взимаш ли пари?Ще му работиш ангария естествено!И ще казваш по телевизора каквото ти нареди!И ще му викаш''Шефе''!И ръка ще му целуваш!

28

пиян колю

преди 2 години

добре е лицето да показва по 3 теста от независими лабораторий за алкохол и наркотиципреди всяка изява

27

Хахха

преди 2 години

Гербалюгите много гордо обясняват по всички медии, как не можем да ги хванем за престъпленията, защото са ги скрили отлично и са си изпрали парите.

26

Анонимен

преди 2 години

Борисов възроди България, Радев ще я закопае.

25

Давани са тайно,

преди 2 години

иначе ще си губиш ли времето да бръщолевиш по телевизиите!? Мошеници, пък се правят и на засегнати, гладни въ шки!

24

Анонимен

преди 2 години

Мда, ясно. Следващия път като ме заболи гърлото отивам в автосервиза, познавам един автомонтьор, да ми даде нещо да ми мине по-бързо!

23

Анонимен

преди 2 години

Тези хора извършиха един куп вредна дейност и ни докараха депресия. Добре, че сме устойчиви и не сме тръгнали масово да се самоубиваме след всичко това, но те не знам дали са взимали пари, обаче ще си платят.

22

ДАВАМ ВЕДНАГА!

преди 2 години

Кунчев ходи на Грууминг и носи много по-скъпи костюми от първите дни на щаба. ПОЧНАЛ Е ДА КАПЕ ЛЕВА!

21

nekoj

преди 2 години

Този в качеството си на какъв се изказва? Аз не си спомням някоя от 'прогнозите му' да се сбъднала? Или е такъв "експерт"че не разбира нищо, или е казвал каквото са му нареждали 'началниците' - и в двата случая не става за нищо!За щастие в България 'мерките' са мижави, хората не ги спазват и тях. Не искат да се ваксинират - обаче 'случаите' вървят надолу! Как ще го обясни "експерерта професор"???

20

Страната на лъжците

преди 2 години

Какви доказателства бе братко!? Тези са сбир'щайн и кьорфишек! Досущ, като техния ментор. Да не искаме да са ги избирали от България търси таланти! Радев ги пуска, като халосни патрони 5 години и никой не му потърси сметка. Ами, като твърдят, че сте ги получили, заведете иск за набеждаване и за публична манипулация. Ай стига сте ги подминавали с насмешка! Те, затова си позволяват и да лъжат, и да мажат, осъден няма, точка. Вече сме и страната на лъжите!

19

инженер

преди 2 години

Тоя изобщо няма право да се показва по телевизията бе! Какво ми смята проценти, синът ми е в 7-ми клас и може да смята по-сложни алгебрични задачи от тоя убавец на снимката! Аз без да съм математик като завършил висше техническо учебно заведение съм учил и висша математика и повярвайте ми, не се изисква толкова ум за да смяташ проценти, а теорията на вероятностите вече я учат и в 7-ми клас! Вместо вирусолози назначават математици, само архитекта на вилата на Бойко дето не назначиха!

18

sss

преди 2 години

математик говори за вируси, вече и по щамовете разбирач... пише ли вече рецепти, утре к за вътрешни болести пак ли тоя ще говори... тоя елемент трябва да бъде съден за насаждане на страх, чрез своята некомпетентност и наглост!

17

stiling

преди 2 години

И да са взимали какво? Щото на *** някой му е длъжен да му работи и слугува без пари? Щом са участвали в комисии и щабове са работели, чели са справки сводки и статистика, предлагали са решения и мерки, докато най изявлените критици тука, че са взимали пари са седели пред телевизорите и са хранели всичко и всеки!

16

Анонимен

преди 2 години

Сменете главния прокурор и ще видите кон боб яде ли

15

Хасан Вакссинатора

преди 2 години

Витанчо, дай доказателства, че не съм те ваксинирал

14

Анонимен

преди 2 години

да ИЗЧЕГЪРТАМЕ всички учени и лекари! Не се наядоха ей!

13

Capone

преди 2 години

Абе ей, това че не сме професори по математика не ни прави ***. Много ясно ме сте крали през обществените поръчки докато разигравахте сценарии за камиони пълни с чували с трупове.

12

Анонимен

преди 2 години

Тези обвинения показват морала на обвинението-ЗНАЧИ МИКА НЯМА ДА СВЪРШИ ТАЗИ РАБОТА, АКО НЕ ПОЛУЧИ ПОДОБАВАЩО ЗАПЛАЩАНЕ! Всеки мери със собствен аршин!

11

Totenkopf

преди 2 години

Реве за тлъстите си бонуси, които е взимал от Боко, но ще бъде запомнен, като един жалък наркоман и алкохолик без сбъдната нито една прогноза, фейк професор с фейк математика, разбрахме че е един изключително нарицистичен ***, но защо питам му давате Трибуна за да чуваме несвързаните му брътвежи следствие на алкохолния и наркотичен делириум.

10

Анонимен

преди 2 години

Заразата може да се свива, ако въобще някога се е разширявала, но вашите хонорари трябва да си ги получавате редовно и няма значение какво ще дърдорите. Ще си кажете и майчиното мляко за пари.