24

Дo БАУ/ обективно

преди 2 години

Ако наложите графиките на ковид случаите и тая на ваксиниране на населението,ще забележите,че намаляването на случаите на заразение / и мъртвите/,предхожда началото на ваксинирането.След започване на ваксинирането ,случаите се увеличават и след време започват да намаляват

23

славянин

преди 2 години

СЗО - ваксините работят, но .......................................................мерките остават!? Това днес се диагностицира като ''биполярно разстройство'', някога се наричаше ''ш.з.фр.ния''!

22

1234

преди 2 години

Пандемията ще приключи на 31.03.2025г, според разчетите на Световната банка.Ваксините са в експериментална фаза до 2023гИ Ковид - паспортите бяха, уж, Теория на конспирацията!

21

Анонимен

преди 2 години

Ейй не се наядоха тия...

20

Анонимен

преди 2 години

До Лилиянаколко вземаш на час?

19

Анонимен

преди 2 години

СЗО се сдоби с репутацията на ББ - мафиая, лъжа, кражби... Никой не и вярва, особено служителите и.

18

фигуранто

преди 2 години

абе нема вирус , ква пандемия ?

17

Лилияна

преди 2 години

Моите мерки са 95-62-89

16

Анонимен

преди 2 години

Мерките оставят завинаги. Честито на печелившите

15

Анонимен

преди 2 години

Е че таз епидемия-пандемия така им хареса, че няма никаква причина да спре, на управляващите даже два пъти повече от на СЗО, щото могат да контролират хората като насаждат страх, тоз щам, онзи щам, ба си, и старите пандемии са имали щамове ама на кат не са ги знаели са я карали поедин и същи начин, пък всичко е приключило. Май пандемията ще приключи кат им теглим майната!!!

14

българин

преди 2 години

До: номер 9 Пандемията от "Испанския грип" се причинява от грипен вирус от щама H1N1. Същият този щам го има и сега, само че макар още да умират хора, те са съвсем малко. Да, тогава не е имало антибиотици. Хората не са пътували със самолети като сега. Обаче са били във война по целия свят. Полевите болници са претъпкани от ранени войници, хигиената почти е липсвала, а много са умирали от окопните си рани, защото войната се е водела предимно от окопите.

13

Анонимен

преди 2 години

Тези санитарни норми на днешно време много народ са ги изучавали по много причини и по професионални направления по форми на инструкции,проектни социално-битови,професионално-технически битови по видове производства,услуги как задължения на персонал по обекти тъй,че защо това СЗО само туй четат как инструктаж,като че ли за туй са създадени,а не да отговарят на въпроси защо ппстоянно има изложени на риск хора при толкоз дълга по срок пандемия с карантина и криза,която не е била в историята такава

12

Анонимен

преди 2 години

Спрете да вкасинирате=заразявате хората и ще отмине всичко, то не може да е вечно, всеки вирус си има цикъл, но ако наново ваксиниратезаразявате стартирате процесът наново с ваксините на различни хора! Така се поддържа степен на заразява е а не на "излекуване"!!!

11

Анонимен

преди 2 години

Тези санитарни норми на днешно време много народ са ги изучавали по много причини и по професионални направления по форми на инструкции,проектни социално-битови,професионално-технически битови по видове производства,услуги как задължения на персонал по обекти тъй,че защо това СЗО само туй четат как инструктаж,като че ли за туй са създадени,а не да отговарят на въпроси защо ппстоянно има изложени на риск хора при толкоз дълга по срок пандемия с карантина и криза,която не е била в остприята такава

10

Demonaz

преди 2 години

Ама разбира се ! Мерките до живот. Стей хоум,сейф лайф марш на ваксинация,че гушите и джобовете на фарма-мафията трябва се напълнят. А,бъдете и отговорни родители заведете и децата си.

9

Газдов продължение

преди 2 години

Освен това всички дето сравняват с "Испансия грип", макар че тогава говорят за 50 млн. жертви за 2 години при 1,8 млрд. население 1918, умира 1 % от населението на земята за 1 година, освен това тогава няма такъв транспорт, който да свързва света, както сега, разпространението е много бавно и въпреки това без ваксини и без лекарства които борят бактериалните усложнения (няма антибиотици още), по естествен път отнема 2 години да отмине пандемията. Ще е доста странно ако тази не отмине за 2 г.

8

Газдов

преди 2 години

До До БауВаксините работят, защото и с тях и без тях, това не е тежка болест, както се видя, каквито и стъкмистики "от Ковид", "с Ковид" да се правят, за година и половина вече почти, 3,56 млн. души са починали, което определено не доведе до никаква реална промяна в смъртността в света. Населението се увеличи с 80 млн. миналата година, тази година до момента почти 34 млн. сега се правят 10 пъти повече тестове в световен мащаб от миналата година.

7

Анонимен

преди 2 години

Дали ще приключи или не ... Не знам но умират хора ! А това е лошо.Пазете се и се лекувайте, но не ходете припроф. Николай Габровски - Пирогов или доц. Зафер Оркун Токташ - Медикал Караджъ от болница Медикал парк.Това са изключително арогантни, нахакани, некадърни, интересуващи се само от парите ви.Ще ви осакатят.

6

Анонимен

преди 2 години

ЕДНОВРЕМЕННО ОРЯЗАХТЕ ДОБАВКИТЕ НА ЛЕКАРИТЕ. ЯСНА Е РАБОТАТА.

5

До Бау

преди 2 години

Абе умник, миналата година по това време като нямаше ваксини в цяла Европа картината различна ли беше? Васкините работили....