47

Криско

преди 2 години

Тръпката да се разходиш пеш на Пиаца Гарибалди в Неапол посред нощ, където местните шофират със заключени врати на автомобила, по това време...

46

Криско

преди 2 години

Само този, който е бил в Италия не за 5 дни на почивка, може да каже мафията какво си има. Тук сме като пролетно жълтурче направо :)

45

Анонимен

преди 2 години

имат думата Каскета, съда и кратун защо тук 1 не са осъдили!

44

yЙ 4e4енски за

преди 2 години

До ДА ЖИВЕЕ РУСИЯЯЯЯЯЯЯ

43

ДДРОнег

преди 2 години

Има голяма разлика в положението в България !!! . . . .Тук все още мафията владее държавата, а нашите "журналисти" ги е страх, и то оправдано ги е страх ! ... Да видим след следващите избори дали ще има промяна, но дори и да има, тя няма да е голяма, но поне да бъде начало на Промяната !!!

42

Анонимен

преди 2 години

Албанската мафия е най-силна......вече си имат държава - Косово, освен това контролира и 50 % от територията на Македония..............италианската мафия не може да се похвали с такива успехи!!!

41

????

преди 2 години

Дебелата *** и мафиот Делян Пеевски от незаконната етническа партия ДПС кога ще го видим в затвора???

40

Анонимен

преди 2 години

В България няма нито осъден осъден мафиот................защото БГ-прокурори са ***, некадърни, корумпирани и за 5 стотинки работа не вършат.......................но имат големи заплати и привилегии!!!

39

Анонимен

преди 2 години

нашите мафиоти са направо нежни в сравнение с тези касапи в италия, *** ***

38

Анонимен

преди 2 години

Мафията в България е шайката на ОПГ Гроб!

37

Истината

преди 2 години

В Италия осъдиха 300 мафиота групово, тук безполезните Гешев и Борисов са осъдили точно НУЛА мафиота.

36

митя

преди 2 години

има обаче една характерна причина, която пречи на мафуята да се превръща в нещо повече от нелегална и безкрупулна структура-в крайна сметка-любовта ще ни победи всички..на това сме осъдени от бог, или ни е заложено в платките-кой както го разбира.

35

Бау

преди 2 години

В държавата Италия има мафия, в БГ_мафията има държава, която реве, че я уволнявали. А в Търново кога г_н Рашков? На изборите мафията счупи машините.

34

Бау

преди 2 години

А в БГ престъпниците осъдиха честните хора да живеем зад решетки и камери. Вместо престъпниците да са зад решетките. Те са на свобода да извършват безнаказано кражби.

33

oz

преди 2 години

Корупцията в държавната администрация е хранителната среда на мафията............мафиотите се чувстват безнаказани, защото могат да платят на държавните служители, а последните(ако са корумпирани) освен заплата , си изкарват и допълнителни доходи!!!

32

nzb

преди 2 години

Мафията и корупцията в държавната администрация вървят ръка за ръка..............т.е. докато има корумпирани държавни служители..............организираната престъпност ще вилнее и ще тормози честните хора..............но за съжаление хората са склонни към корупция.

31

до ХМ?

преди 2 години

много прсвилно, уважаеми господине.аз само бих добавл към това кратко и ясно, лесно разбираемо за всеки обяснение 'що е то мафия'' :нелегална структура, организация.държава в държавата.***.без никакви задръжки в методите си за постигане на целите си.най вероятно съществуваща под една или деуга форма ощв от римски времена.

30

123

преди 2 години

Има мафия в Италия. Има обаче и осъдени множество мафиоти. Гешев е позор.

29

SS

преди 2 години

Виц. Журналист научил ,че дон Корлеоне давал пари назаем само срещу чесна дума.Отишал при него и го попитал вярно ли е това ?Каквото си чул всичко е вярно ,отговорил донът.И само срещу чесна дума ,пак попитал журналистът.Да отговорил донът.Но аз мога да поискам например 1 милион US? Колкото кажеш толкова.-казал дон Корлеоне.А какво ще стане ,ако не удържа на чесната си дума ?Ще те е срам да погледнеш бог в очите.И кога ще стане това ? Ами един ден след падежа -казал донът.

28

Мда

преди 2 години

Обърнете внимание с какво се занимават основно - предприятия за преработка на отпадъци!Сега си спомнете дружките на радеф - брата БОБокови за какво бяха арестуване - нелегално съхранение и горене на *** внесени от къде?!? От Италия! Честита промяна другари!!!!