28

Русия е провал

преди 2 години

Рyшoфилите ще се побъркат да ни разправят лъжи за Спутник и как сърбите били се ваксинирали масово с тях. Истината е че руснаците яко се издъниха с ваксините, за Сърбия са доставени само 6% от поръчаните, а и в Русия никой не им иска и3дънките - само 10% от ваксинираните в Русия са с руски ваксини.

27

Анонимен

преди 2 години

А прословутия доц.Мангъров купил апартамента на Апостол Карамитев на ул.Оборище.Спестявал човекът...

26

славянин

преди 2 години

Началото на т. нар. ''антиваксърство'' е поставено от представители на медицината, не на товаро-разтоварната професия, чиче, но явно и във вашата професия не търпите чуждото мнение, независимо че е подплатено със солидни факти и аргументи!?

25

Леша

преди 2 години

При новото нормално е нормално да си супер нагъл. Не можете да стигнете и 50 хиляди инжектирани, но разгръщате кампании. Местя за теб, Кунчев.

24

Анонимен

преди 2 години

Кунчев дали е пил от кафето за 5 лв

23

Койчо

преди 2 години

КунчО... гледайте само да не настъпите мотиГата и да гризнете дървотО...По тънък лед вървите.То бива пионки да сте, но вашият слугинаж минава всякакви грсници.

22

Анонимен

преди 2 години

30 БОНА ЗАПЛАТА НИКАК НЕ Е ЗЛЕ.СЪЩО КАТО МЪЖА НА КОРНЕЛИЙ.ДОСТА ЛИЧНИ ЛЕКАРИ ВЗИМАТ ПО 1200ЛВ.НЕ Е ВЪПРОС ДА ЗАВРШИШ МЕДИЦИНА,А ДА СИ НАСТАНИШ ЗАД.ЧАСТИ.

21

Анонимен

преди 2 години

Отново и кой го изтървал тпва недорозомение

20

1

преди 2 години

Доц.Кунчев,за едната задача те разбирам,но сигурно ,втората задача за честни избори,ти е поставена от бойко.

19

българин

преди 2 години

Кунчев, не лъжи! Аз не слушам "глyпocти". Аз не чета какво пише в "Чичко Гугъл". Аз следя редовно сайтовете на официалните институции и научавам това, което вие премълчавате. А то е, че ваксините са експериментални, поне до 2023-та година. Вече разбрахме, че Пфайзер е по-добра от Астра. И не, и в други европейски държави има избор - В Сърбия, която явно е лидер, също избират между 4 ваксини. А се предполага, че имунитетът трае от 6 месеца до 1 година. Само се предполага!

18

Анонимен

преди 2 години

извънредният труд на лекарите не им ли е платен? от какво са обидени? а ваксинацията е 1 боц = 10лв.

17

D

преди 2 години

Абе ти в качеството си на какъв говориш за избори въобще? Я си гледай това дето уж си разбирал от него, ама и от това май толко разбираш като те гледам псоелдната една година. Само обслужваш интересни - лични и различни.

16

Expert

преди 2 години

Кунче Ангелов е пичага, ама така и не се разбра дали са лапали по 35 хиляди, дето Зика Майкова рече вчера

15

ПЛАНдемия

преди 2 години

Не давайте трибуна на това менгеле, сега посяга и към децата. стой далече от децата Кунчев, ще плащаш с лихвите

14

славянин

преди 2 години

Чиче, аз точно защото съм отговорен за здравето си НИКОГА няма да си вкарам тези отрови в него и какво ще влиза в моето тяло, ще го решавам ЕДИНСТВЕНО аз, не такива наглеци, въобразяващи си, че са мой господ! А ''глупостите'', които чета в интернет за тези отрови са писани от учени в областта на медицината, вирусологията и епидемиологията, не от докери! Само името на професор Люк Монтание би трябвало да ти говори много!?

13

Павето

преди 2 години

Ами хайде информирай ме ве, куньо! Аз съм информиран - Моргелионни фибри, Superparamagnetic iron oxide nanoparticles (SPION), Defense Advanced Research Projects Agency (DARPA) Hydrogel, Магнитни протеини, Графен, тежки метали, модефициран кавказки ген, неандерталско ДНК - БИЙ СИ ГО ТИ ТОВА! Чакам да я направите задължителна, чакам да посегнете на децата, заклевам се, че ще повръщате кръв! Дървета и въжета бол! Единственото което искаш са кинти от НПО-та и СЗО.

12

Пенчо

преди 2 години

До Анонимен 10Ганя само си повтаря колко е умен и велик, а другите колко прости са. Като *** е такъв разумен що 30 години държавата му затъва в блатото на корпупцията и мизерията,защо сме с най-ниска производителност и защо "умните и красивите" в БГ не могат да направят едно значимо откритие дета да има някаква стойност. Иначе на Запад са тъпанарите и овцете, ние тука щото всичко отричаме и знаем най-добре сме цъфнали и вързали.

11

Анонимен

преди 2 години

взе да показва кой му дърпа конците тоя лакей :)

10

Анонимен

преди 2 години

Всеки уж иска честни избори, но представителите на шайката, към които се числи и Кунчев, разбират честните избори по свой си начин - под строй, след убеждавания и заплахи ... Ако резултатът после е негативен - бой, както се случи с един селски кмет из морските общини.Ако някой друг провежда изборите и контролира гласуването, то това вече за ГЕРБ не е честен избор

9

Анонимен

преди 2 години

Този какво точно ще организираа, като е господин никой