56

Анонимен

преди 2 години

До ваксиниранАми като си толкова загрижен за световното благо отивай да спасяваш бедните деца в Африка дето ги напълниха с истински вируси. А той не искал да заразява хората с грип. Почнете да използвате мозъка си, ако обичате, макар че може би този безумен коментар е точно поради факта, че си "ваксиниран". А просто от любопитство - позаинтересува ли се какво има във ваксината или просто подписа документчето?Заради такива като вас страдат нормалните хора.

55

ваксиниран

преди 2 години

Размислих-ако 6 милиона евреи са сбъркали значи и аз така.Не исках да заразя родители,роднини,приятели,колеги,деца.Не виждам защо се драматизира ситуацията-има ваксини,има и вирус.Той вируса е голямото ГМО,ваксините -по малкото,защото съдържат малка част от вируса.Но избралите вируса да си знаят,че всеки един от тях заразява стотина човека и няколко от тях умират! Ето такъв грях не искам да имам-заради мен да умират хора! Затова се ваксинирах.

54

Анонимен

преди 2 години

И как го разбра това добрия доктор, след като тези ваксини не са приключили и половината от нормалния тестов период? Тия психопати ако можеха да ги сертифицират досега да са го направили 100 пъти. Но дори и те знаят, че определени правила трябва да се спазват.

53

Анонимен

преди 2 години

Докторе, този път две мнения няма. Излизането на открито е най-важният фактор за намаляване на заразата. Ще добавя и проветряване на помещенията. Докторе, а сега следва и неудобният въпрос. Колко беше глобата за сядане на пейка или разходка в парка миналата година през април месец? Отнесохте се с нас като с ***, сега е наш ред да ви го върнем.

52

Анонимен

преди 2 години

Ще имало комуникация на истина към нас.Как, докторе? Ако становища от миналата година малко преди това време за вълшебните крос имунизационни ефекти на БЦЖ ваксината ми се пробутват отново като истина, мога да гарантирам за себе си, че няма да възприемам никаква "истина", спусната от лекари.

51

Анонимен

преди 2 години

Трябвало да се направи изследване защо хората не искат да се ваксинират. На такова пък разпореждане отговарям с контра разпореждане към себе си - трябва да престана да подавам каквато и да е информация за себе си към лекарските власти. Колкото по-малко знаят, толкова по-добре.

50

Анонимен

преди 2 години

Как започва само: надяваме се на това, надяваме се на онова... Започнаха да им увират лекарските догматизирани глави, че епидемията, като масова динамика, е нещо непредвидимо. Само един математик, който предвиждал епидемията с хилядни от процента, се прави още на обиден и непризнат учен, но и той накрая ще го разбере.

49

ффф

преди 2 години

За всички политици и престъпници като тези лекари има куршуми. Някога ще ги надупчим и пратим във вечните ловни полета да ваксинират насилствено индианците. Оня сърбин какво толкова чака и още се мотае, а не дава старт на екзекуциите на възмездието. Даките в Румъния нашибаха с куршуми Чаушеску, а великите тракимакедонславянобългари търпят и теглят тегло като волове и овце. Трябваше бай Тошо и компания да имат края на Луканов. Всички до един са зло, никой не милее за България и хората.

48

м,да

преди 2 години

При 80% безсимптомно боледуващи, защо да си вкарвам ГМО ваксина в организма?!?!?

47

Анонимен

преди 2 години

"Това което се знае е, че между 8 и 12 месеца е трайността на имунния отговор и при преболедувалите и при ваксинираните, каза още д-р Симидчиев."Нали уж беше едва 6 месеца, че дори и по-малко? Преди година Ковид шаманите от Щаба говореха за едва 3-4 месеца имунитет след преболедуване. Ето как с течение на времето позицията им стана кауза пердута.

46

епидемиолог

преди 2 години

-Експертът иска да се направи изследване защо хората отказват имунизация-//// На псевдо експерта ще му отворя очите!: Отговор: Защото повечето от хората са го изкарали и имат най-надежданата и продължителна имунна защита, но на никой платен експерт или плащащите му, не им пука да ги провери БЕЗПЛАТНО. Освен това за млади или здрави хора и особено деца, риска смъртност от ваксините е по-голям от този при заразяване с ковид. Дори и с маските чрез които им забраняват да дишат кислород нормално

45

Д-р Коронис Кауза

преди 2 години

Ако този парцалан стане министър, ще носите маски до гроб, за да борите грипни епидемии, рота-вирусни епидемии и какво ли още не! И разбира се задължителни ваксини за всичко, дори и за хрема! Най-отвратителният и анти-медицински лобист, пръкнал се в родната система на здравеопазване се нарича д-р Симидчиев, мухлясалото симидче на Сорос и Иван Костов!

44

Щирлиц

преди 2 години

В такъв случай другарят Симидчиев да се запътва да говаксинират,преди рисковете от ваксинирането да са се увеличили изненадващо.

43

Анонимен

преди 2 години

Тоя 51-ви вярно е някакъв жалък бот. Купува вацина ного хубаво боцка боцка добро в раменото.

42

Анонимен

преди 2 години

Вижте номер 51. Китаец с гугъл транслейт, от халетата, пълни с пампайци на които с. о. р. о. с. плаща за дезинформация по цял свят.

41

Анонимен

преди 2 години

Никой не ви кара да се ваксинирате противниците на ваксините. Хайде замърсените и оставете всеки сам да решава. Има глава на раменете.

40

Майстора

преди 2 години

Характеристики на оформящият се ковид култ - ритуално парче плат на лицето; Абсолютна вяра във всемогъществото на свети КОВИД и Безвредната Ваксина, неговият пророк; молитвено каканижене пред олтара на КОВИД - Телевизора, с постоянно повтаряне на мантрата ВЯРВАМ ВЯРВАМ ВЯРВАМ

39

Kolo Kolo

преди 2 години

Този ли беше симпатягата,който предлагаше да се боцкат новородените и децата?

38

славянин

преди 2 години

По официални данни отровата, пардон ваксината, предпазвала единствено от тежко протичане на заболяването, от собствено заразяване, от заразоносителство и от заразяване на другите не предпазвала, та значи, тези въртят и сучат насила да ни предпазят от тежкото протичане на болестта!? Трогателно е какви ''грижи'' полагат за нашето здраве! На мен, ако съм от онези 80 %, пак по официални данни, които карали заразяването безсимптомно, за какво точно ми е тази отрова, пардон, ваксина!?

37

да,да ама не

преди 2 години

Пост под интервю на същия тоя от 4.11.2020 "Ако имате симптоми, вероятно е COVID-19, в момента няма грип"Този шегува ли се?! Цяло лято и хепатит А нямаше защото може би всички най-усърдно си миехме ръцете и зеленчуците! Значи ли това, че само грипни и коронавируси предизвикват т.нар. ОВИ и ОРЗ с подобни симптоми! Ами, че той задраска цял списък с около 200 такива вируси / парагрипни тип 1и2, респираторно-синцитиалният вирус, метапневмовирусът, адено-, рино-, корона- и бокавирусите/!" И какво?!