9

Анонимен

преди 2 години

Малаките с тракторите, пардон, скарите по границата ни хич да не чакат сезон от нас. Това касае шопята, те ходят да им подгъзуват.

8

Анонимен

преди 2 години

Няма да стъпя в Гърция, докато там има паметници на хора, които са клали българи. И няма да стъпя, докато на местните българи им е забранено да се кръщават с български имена и да говорят български език.

7

Анонимен

преди 2 години

Тая година съм на Ахтопол аман от пср и висене с часове на границата

6

Анонимен

преди 2 години

Хич не ми трябва гръцкото море! Дори да отворите границите широко без никакви тинтири-минтири и да ни каните не си и помислям да припаря повече там. Не че някога съм бил, обиколих половината свят но там не съм ходил, а сега тотално ми убиха желанието да ходя там! Хиляди пъти бих отишъл на Френската Ривиера, ако трябваше да ходя на море в чужбина, още повече че Франция поне предлага безплатни тестове за вируса.

5

vlady

преди 2 години

България има голям брой преболедували с първокласен имунитет, несравнимо по-добър ог ваксиналния.

4

до 1ви

преди 2 години

Абсолютно точно. Гръцкото правителство (както и много други в европа) изплащаха и продължават, по 760 до 850 евро месечно на всеки който беще принуден да си остане в къщи и не беше възможно да работи дистанционно. На работещите от вкъщи се поемаше таксата за интернет, а домакинствата получиха % отстъпка от сметките за електричество. Та толкова за емпатията, всичко е пари!

3

Анонимен

преди 2 години

Във всички държави, които обезщетиха достойно затворените бизнеси, мерките бяха приети добре! Безплатни тестове, ред при ваксинация и яснота относно кое след кое следва и т.н, все неща , за които ние тук само можем да мечтаем. Та затова в България има протестиращо отношение към кризата, всичко се стовари върху гърба ни, и здравно, и финансово, за разлика от нормалните страни от ЕС!

2

Анонимен

преди 2 години

България е единствената държава в Европа, която не даде нито едно евро пряка помощ на гражданите си по време на пандемията!

1

Док

преди 2 години

Цитат: ..." Петрински също изтъкна коренната разлика в българското и гръцкото поведение по време на пандемията: "В България се забелязва протестиращо отношение към кризата, а в Гърция населението прояви емпатия. "...Пердрински, колко хора в България, които нямаха 2 лева в джобастояха затворени вкъщи? А колко пари плати гръцката държава на всеки останал без работа? Сравняваш ябълки с круши ми се струва...