21

Анонимен

преди 2 години

Толкова ли е трудно да се назначи един свестен преводач.Изкълчили са си езика направо.Уйдурма новина за добрата новина.С една дума не се радвайте пак ще атакуваме лирата, само че пенсионираха доди.

20

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 2 години

Ашколсун кьопоолар! Разбрахте къде акат гладните, отново.!.

19

Мустафа паша Ататюрк

преди 2 години

До Kafkas kartali Сатанаил е вашият предводител! С кой завоювахте империята си- с продажните и смрадливи гьбеци - българи, сърби, гърци, арнауте! Колко бяхте като воювахте през 12 век с ромеите и колко бой изядохтеот тях и монголите?? За съжаление ние ви докарахме-балканските тарикати!

18

Анонимен

преди 2 години

Пак ли успяха да пробутат в изстрадалата ни родина домати , патл*жани , пипер, краставици ,пълни с нитрати, ядки с преминал срок ,цитруси ,обработени с всякакъв вид химикали ,че да траят с месеци..как няма да е във "възход" икономиката им ..а вагон с нитратни домати за 10 лири тук колко е килограм домати - 3.50 ..без "печалба" за мастития БГ "бизмесмен"

17

Карлсон от покрива

преди 2 години

Довчера-девалвация на лирата, икономиката пропада.. (по вашия сайт), а сега, след два дни - възход?Редакторът да не е напушен или смръкнал нещо вредно? Или търсите "политкоректност" по комшийски?

16

Анонимен

преди 2 години

Тази новина все едно е пусната от ККП и в нея се казва, че няма такова нещо като балон в китайската икономика и другарите постигат всяка година +180% развитие на икономиката. Когато един режим започне да пуска подобни новини, напук на фактите, значи краят му е близо и се опитва панически да залъже обществото, че светлото бъдеще аха-аха и ще е тук.

15

Kafkas kartali

преди 2 години

Турция до 3 години ще са в Г-7. Защо толкова се учудвате? Да не мислите, че случайно владеехме 3/4 от познатият свят толкова време. Има натрупвания, култура, език, държавнически традиции. Турците могат да правят съюзи исторически. Трябва да се върви към обединение с Азербайджан. С тях сме един народ и да си върнем световното господство. Целта е Туран, пътеводителя - Коран. Аллах да брани и води турчина.

14

Гошо...Тъпото

преди 2 години

Кьополу,имамбаялда,баклава и рахат...локум,ще ядат на...корем.

13

Мисиркистан

преди 2 години

Един мармот кара Фолксваген голф 3ка....

12

Анонимен

преди 2 години

Ставай страна огромная

11

Анонимен

преди 2 години

Най-сериозин е възходът на Путинската икономика. По 6% на час.

10

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Русия и Саудитска Арабия,Катар и Израел наливат и наливат петролни кинти в Турция. Защо ли? Защото Царство България пречи с геополитическото си местоположение. Цел е Турция да има позиция в обмена между Китай и Европа,а Царството ни да бъде под вонящ руски ботуш. Ето защо Родината ни трябва да има стратегически чисти,ясни и настоятелни ЛИЧНИ политико-икономически взаимоотношения с Велик Китай ,Кралство Италия,Кралство Франция, Ирландия и Шотландия,Кралство Сърбия,Кралство Румъния. Това е бъдеще

9

Анонимен

преди 2 години

Вчера Ефес Истанбул станаха европейски шампион по баскетбол На финала спечелиха срещу Барселона

8

Анонимен

преди 2 години

Расте икономиката, ама само на хартия!Обикновените хора и там, и тук си бачкаме като разпрани за жълти стотинки.А лирата е сериозно девалвирала и инфлацията в Турция е голяма, та кел файда, че икономиката расте.

7

Анонимен

преди 2 години

Българино , спри само да мрънкаш Целият свят ти е виновен за мизерията ти Научи се да работиш качествено , стига си плюл само по другите

6

Анонимен

преди 2 години

Нормално - Турция е над 8о милиона население и турците са известни навсякъде по света със своето трудолюбие Работят по 12-16 часа Затова са вече 13 икономика в света

5

Гошо...Тъпото

преди 2 години

По времето на Царя бяхме най...добре,ама тогава Тиквата беше...само Главсек на МВР.

4

Анонимен

преди 2 години

Няма лошо, ако беше истина!

3

Анонимен

преди 2 години

Това показва защо българите си чупят краката да бягат всеки уикенд за стоки в Одрин

2

Мюмюн

преди 2 години

Защо лъжете хората?