10

Аааааа а,нееееее

преди 2 години

На мен ако ми се наложи да отида при децата в Англия, ако се наложи с нещо да помагам, ще ме затворят в който хотел те кажат и ще си плащам като поп, а ние ще събираме отрееепките им, че и безплатно, демек ние да го плащаме.

9

Пурко

преди 2 години

Тоя направо да предложи в Конституцията да се запише "Всеки български гражданин е длъжен да плаща всяка година 5 дни през лятото и пет дни през зимата в хотел в наш курорт".Не е задължително наистина да почива. Задължително е да плаща.

8

Драгано-офф

преди 2 години

Пак изпълзя толкова задръстен човек няма Вила няма нито един турист с ковид:)))(Ами няма Като няма нито един ТЕСТПРАЗНОГЛАВЕЦО

7

ПЪЛЕН БОЙКОТ

преди 2 години

на мутр..оморието!

6

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 2 години

Нищо няма да връща правителството, щото те не са си отивали.Още в началото на крадливия Преход ДС ченгета си разпределиха хотелите, а нЕкои построиха хотелчета в градчето със пари от партията-майка.Платежоспособния турист е изгонен от мутрите, а сега има румънци, но нищо не им трябва освен да зяпат.Толкоз бедни туристи не съм виждал, макар, че ЕС е в криза и го разбирам.

5

Анонимен

преди 2 години

Неправителствените съюзи на хотелуерите и туризма, да съберат пари от членовете си и да си организират финансиране за карантинизираните туристи и тестове. Нали сме уж свободна капиталистическа икономика?Стига хранилки и вождове които да раздават пари.

4

1

преди 2 години

Да се обявим за дестинация само за ковид болни тогава

3

анонимен

преди 2 години

И аз искам да съм туристка и да не плащам, ама вече съм ваксинирана, с две дози, обаче нямам пари за туризъм! Управляващите мислят само за спасението на бизнеса, а не се сещат за стотиците хиляди работещи на МРЗ, които не могат да отидат от години на почивка!

2

22

преди 2 години

Ехоооооооооооо.Турустите като не плащат нищо. Тогава кой ще го плати.Държавата?НЯМА ТАКОВА НЕЩО КАТО ДЪРЖАВНИ ПАРИ! ТОВА СА ПАРИТЕ НА ДАНЪКОПЛАТЦИТЕ!И какво ще се получи - този който работи, плаща данъци, но с работната си заплата не може да си позволи почивка на морето, ще издържа туристите под карантина!!!

1

Ss

преди 2 години

Хотелиерите ако всичко е за тяхна сметка няма проблеми но както ги знам от нашите, от на вашите родители, баби и дядовци ще сакат се плати !