9

Анонимен

преди 2 години

Единственото, което би ми харесало като последствие е, че на гадните бакшиши ще им намалее работата.

8

Софиянец

преди 2 години

Това е май единственото свястно предложение на Бонев, откакто е избран. Естествено, че милионен град, столица, трябва да има нощен транспорт! И не винаги трябва да се гледа печалбата. Общината печели достатъчно от синята и зелента зони, без да си мръдне пръста за построяването поне на един многоетажен обществен паркинг. Така, че може да субсидира нощния транспорт.

7

Анонимен

преди 2 години

до Борис - пич, и дневният транспорт не е на печалба! Ако ще търсим такава трябва да спрем ИЗЦЯЛО градския транспорт и да се движим само с личните си коли или такси. Нощният транспорт също е с билтети и се ползва, само че бърка в печалбата и психическото здраве на бакшилите!

6

1

преди 2 години

Предложението на гей дружинката си е хубав предизборен популизъм.Само не разбрах кой ще плаща сметката.

5

Анонимен

преди 2 години

То дневния е на загуба те ьа нощен искат! Да си вземат такси

4

Анонимен

преди 2 години

а за връщането на други 'нощни услуги' защо не поиска?

3

Анонимен

преди 2 години

Защо да въртят автобуси цяла нощ за 3ма пияни и ние да плащаме? На който му се купонясва, да предвиди 10 кинта за такси.

2

Борис

преди 2 години

Нощния транспорт в София така и не заработи на печалба. Няма достатъчно хора на които да им се чака половин час за да се качат на рейс, да си дадат 2 лева и да ги закара на 15 мин от тях. Масово хората предпочитат да си дадат 7-8 лв за такси и да ги закара бързо до вкъщи. Опитаха от СО , не стана. Не разбирам защо трябва да се продължава с натякванията на тая тема.

1

Анонимен

преди 2 години

Настояват да има кой да прибира джендърските им гей компании като се напушат и напият край Народния театър. Аз не искам данъците ми да отиват за превоз за нощни пиянки, наркомани и *** ***.