15

АнонимеН

преди 2 години

АБСОЛЮТЕН ИЗМАМНИК Е! ТОВА СА ТЪРКАЩИТЕ КАРТОНЧЕТА!! ТОЗИ КОЙТО ГИ ОТПЕЧАТВА ВИНАГИ ЗНАЕ КЪДЕ СА ГОЛЕМИТЕ ПЕЧАЛБИ И СА СЕ РАЗБРАЛИ ДА МУ КАЖЕ ОТ КЪДЕ ДА ИЗКУПИ БИЛЕТИТЕ И КОГА! ПОСЛЕ СИ ДЕЛЯТ ПЕЧАЛБАТА!! МНОГО СТАРА СХЕМА Е!

14

ПроСоТо

преди 2 години

Само веднъж участвах в тая търкателна измама..Прочетох "уверението",че всеки трети билет е печеливш...Е,и аз "Барабар Петко с мъжете",рекох да проверя...Купих наведнъж 20 билета...Какво се оказа?..-"Печеливш" само един и то някакви си пет лева..Тогава съмнението ми за тотална измама в търканиците се затвърди..М/у другото,ТОТОто е същата манджа..Припомнете си шестте еднакви числа,"изтеглени" в два ПОСЛЕДОВАТЕЛНИ тиража..Впрочем,измамите са най-сигурното средство у нас за печелене на пари..барабар

13

Анонимен

преди 2 години

Поуката е че за да спечели 3 млн ? има поне 2 млн билета дето са били без нищо

12

ББ

преди 2 години

До Анонимен 12Лично познавам обикновени хора с 1 мил и 100 000 хил спечелили от лотарията и тотото на Божков.От държавното май не се печатат печеливши билети пълна измама е за това съсипаха конкурента

11

Анонимен

преди 2 години

Проклятието Тотомилионер е валидно за много хора. Много лесно спечелени пари не са на добро.

10

Анонимен

преди 2 години

В България печелившите билети не се отпечатват. Търкаш-търкаш и нищо. Най-много да се спечелят до 1 000лв. Големите суми от билетите на Божков са били контролирани. Измамата е голяма, но хазартните личности не се скъпят за билети. Търкаха като за последно.А уж нямало пари?Комарджиите дават последните си пари за хазарт.Това е много страшна болест.Нелечимо е.Граничи със зависимост равна на наркоманията. Еуфорията от печалбата е огромна. Когато е спечелил 1 милион-е тръгнал да купува хиляди билети.

9

да ама не

преди 2 години

Аз пък изобщо не вярвам че има печеливши билети .Тези лотарии са измислени за да спечели разиграващия лотария ,като Черепа например. принципа е 50% са малки печалби 505 отиват за организатора .Първите 50% се връщат отново при организатора защото балъците ги изполват да купят още и още и още билетчета и търкат ли търкат

8

?

преди 2 години

от три милиона -чисти два и половина .Значи плоския данък в италия е 20%

7

Анонимен

преди 2 години

В България има хора, които купуват печеливш билет с голяма сума или билет от лотарията, за да изперат парите си. Един печеливш билет от 100 000 лв. се продава за 120 000 лв. Хората, които имат пари от незаконна дейност измислят различни врътки, за да узаконят парите си. Нищо чудно и този да е купил билетите. Късмет, късмет, но чак пък толкова? Или е роднина на леля Гошка? :D

6

Шишиши

преди 2 години

Тук също има такива "късметлии", на пеефски ***.йка му, в началото на 90-те.Проблемът беше, че работеше в централата на тотото.

5

До 5

преди 2 години

Познавам човек с годишна заплата 70 бона,който има влогове на стойност над 500 хиляди лева и който постоянно играе тото,лото и тем подобни .

4

Анонимен

преди 2 години

Дори и да е изкупил билети за милиони няма нищо незаконно в това.Просто е късметлия.

3

Вуйчо Ваньо

преди 2 години

Спомняте ли си когато два поредни тиража се паднаха едни и същи числа?!?Помним. А помня и как 2 пъти няколко милиона останаха непотърсени (и потънаха някъде), помня и как зетя на кмета на Петрич спечели (оправдаване на доход - пране на пари), а от приятел,който беше барман в ресторант, знам че шефа му си е купил нов мерцедес Ц класа на половин цена, ама за пред хората уж го спечелил от втори тото шанс.Преди идваха тото туристи от цяла Европа, и бяха казали Вие нямате тото, а мафия!

2

Анонимен

преди 2 години

От този случай до сега не съм дал и стотинка на лотарията.

1

Анонимен

преди 2 години

Това в изостанала територия като България е невъзможно! Спомняте ли си когато два поредни тиража се паднаха едни и същи числа?!?