859

Whitestar

преди 3 години

Нека да се събуди МВР от лената летаргия която го е обзела!!! Ние обикновените хора не можахме да свикнем, че живеем в държава, в която престъпленията срещу личността ги следят, заснемат и ги дават директно по телевизията, а МВР се държи като в дерилиум тременс, без адекватна намеса, при очевидни факти!!! Кога ще ги стигнем американците и европейците, г-да от МВР, кога ще изчегъртате подслушвачите от личния живот на хората?!!!

858

До 956 Обективен

преди 3 години

До обективенТролче нещастно,да ти светна някои неща. Борисов е завършил в Симеоново.Там първата година ги пращаха в Школата за запасни офицери в Плевен.И там все още не ги приемаха в БКПто.Ако са го приели първата година в Симеоново е бил поне на 19години. За разлика от Руменчо Фигурантов ,който след първия семестър е приет в БКПто във ВНВВУ т.е.на 18години. Пишеш простотии като твоите идоли Радев и Рашков.

857

Анонимен

преди 3 години

Мин.Рашков навреме усети каква милиционерска клопка са му замислили бившите кадри на МВР и успя да се измъкне. Сега медиите са на ход: или продължават играта с предизвестен край, или млъкват. Да се опитат да топят Б.Р. вече не става. Да се правят на принципни също е късно: пример със сайта "Епицентър", който е решил да стане байрак на бойковчетата, но той е окъсан като Самарското знаме. За ПИК, ДНЕС и БЛИЦ да не говорим.

856

Анонимен

преди 3 години

Господин Рашков , Всеки ден казвам на детето си Ей сладур ,ще те изям и даже го хапя по ушите , да го пробвам вкусен ли е. Като ме ядоса му казвам Ей защо още не съм те изял . Г- н Рашков , подайте сигнал в прокуратурата моля ви , спасете детето ми от мен канибала . Аз все още си го угоявам , само 20 кл е, като стане 100 ще го ям. Даже на ББ ще се обадя , споделено с приятели е по вкусно. По добре младо яре с приятели , отколкото дърта овца сам , е казал народа, а той нали беше суверена

855

1

преди 3 години

До Анонимен-968,сега сме се обединили,срещу червената тиква,свършим ли с него,почваме и останалите,червени.

854

ГНУСНИ РАДЕВ/РАШКОВ

преди 3 години

ПОВРЪЩАМИ СЕ......... ОТ ТАКИВА "ГЕНЕРАЛИ" ........

853

до к.969

преди 3 години

Кои хора да разбираме като честни българи? Тези от близкия кръг на ББ и сподвижниците им от ГЕРБ?? Ама напоследък техният Падишах и тези от МГЕРБ начело с Гьорги Г. много се изложиха!

852

Анонимен

преди 3 години

МИнистърът на МВР последно обяви, че медиите, които поднесоха този скандал, да бъдат така добри да се отнесат до гл.прокурор. Скандалът е голям, както и фактът, че "Потърпевшият" не се е отнесъл към прокуратурата да разследва случая, а към МВР.

851

Анонимен

преди 3 години

По правилно би било да се сезира психиатрията - според мен става вьпрос за опасно психично растроиство

850

Господин министъре

преди 3 години

Господин министър! Бившият ми редовно ми казваше, че ще ме схруска, веднъж ме и ухапа по ***. Преди няколко години ме заряза за една фльорца, ама аз до ден днешен си спомням и моля, да го арестувате! И в една килия с Бойко-канибала

849

Мале,мале...

преди 3 години

И какво да направи Гешев? Това не е за него, това е за др Гълъбова (май така се казваше шефката на Курило)

848

Само питам

преди 3 години

А това кога е станало, коя година примерно? И къде са се срещнали канибал и пържола? В кабинета на Борисов в министерски съвет? В спалнята му в Банкя? И защо пържолата сам не си подаде сигнала, а ей така влиза в кабинета на министъра и той хуква лично да подава сигнал от чуждо име? Много свенлива таз пържола, ама се разхожда у министерски съвет като у дома си, а е бизнесмен

847

Анонимен

преди 3 години

Тая сага с оплакването на бизнесмен пред министъра на МВР много понамирисва на клопка, скроена по милиционерски от ГЕРБ. Дори лице с ниско образование , подгонено от ББ, разбирай МВР, би следвало да се оплаче в Прокуратурата, а не в полицията. В днешния брой на epicenter.bg чета публикация на Ев.Михайлов за разпит. направен му от Б.Рашков през 1990 г. Разпитваният в такива подробности си спомня разпита, че това е проява на свръхпамет. Или есе по избрана тема.

846

Анонимен

преди 3 години

много противен човечец. мирише на комунистическо ченге.

845

Анонимен

преди 3 години

Само обединение и протести на честните българи срещу червената дикатура на Радев!

844

КЪРА ми Янко

преди 3 години

Мачкай, Бойко ! :D

843

До966

преди 3 години

Какви пари бе!За 2 месеца по2млрд. станаха вече 4млрд.,които уж бойко и сие крадяха на месец според фигуранта. Къде са сега?Сега няма за пенсии и за 60на 40!Има за *** като теб обаче

842

куку

преди 3 години

До Shark Не знам акула ли си цаца ли си но , някой дали е крадец го казва съда до тогава си плувай на воля в помийната ти яма .

841

Анонимен

преди 3 години

Голдън Раш Голдън Раша златна треска

840

Анонимен

преди 3 години

Преди малко този цър вул каза точно обратното.че нямало основания