Снимка: БГНЕС

Служебният министър на вътрешните работи Бойко Рашков обяви, че до седмица ще подаде сигнал в прокуратурата срещу бившия премиер Бойко Борисов. В интервю пред "Евроком" Рашков разказа, че при него дошъл бизнесмен и му се е оплакал, че бившият премиер го е заплашвал.

"Имаш жена и деца, които няма да разберат дали не ядат твоето месо", това според бизнесменът му е каза Бойко Борисов.

Още по темата

"Разбирате ли какво нещо е това, какво съзнание, какъв начин на мислене е това!", коментира Рашков и заяви, че ще провери този сигнал. Той изрази съмнения, че главният прокурор Иван Гешев ще предприеме реални действия срещу Борисов. "Да сигнализирам онзи, който се обръща към Борисов с "шефе" – това ли да направя? Аз ще го направя, за да видя как ще реагира и ще дам публичност на това“, каза служебният вътрешен министър.

Отговорът на Бойко Борисов не закъсня. "Никой не говори за програма, никой не говори за нищо друго, освен за ченгеджийските им номера. Вече мина една седмица, откакто беше обвинено правителството в послушване, или службите. И до ден днешен няма нищо реално, защото не е имало. Толкова се паникьосаха, че трябва много бързо да съшият нещо, да направят някаква компилация и дори ни нарекоха бивши хора. Трескаво търсят някой като онзи бизнесмен в комисията, който се оказа, че нито ме знае, нито ме познава и нищо от казаното от него не излезе вярно", заяви той и допълни: "Като чувам, най-вероятно ще съм изял някой. На филета. Само това не са ми пришили".

Бившият премиер коментира днес в социалните мрежи,  че скоро ще го обвинят и в канибализъм. Той отрече и обвиненията за подслушванията на среща с Деница Сачева, Томислав Дончев, Екатерина Захариева, Лъчезар Борисов, проф. д-р Костадин Ангелов и др.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase