147

Българин

преди 2 години

Просто никой да не ходи във въпросното заведение Yellow Dot.

146

Анонимен

преди 2 години

Според мен заведението има шанс да фалира ако продължи протеста дълго време. Всичко зависи от това хората да не забравят след ден случката.Все пак репутацията е много важна в бизнеса

145

Анонимен

преди 2 години

Министъра на икономиката да назначи финансова проверка на Митко!!Немедлено!!

144

Фелшер

преди 2 години

Тоя как ли се отнася с персонала,явно не много добре оти някой е дал камерите от заведението на медиите ;)

143

Анонимен

преди 2 години

В един друг пловдивски сайт пишеше, че спорът е бил за някакъв чадър. И Митко му казал - ти за един чадър ли си. Отделно питайте много от старите собственици и посетители как Митко взима по 10+20 лева за стока и забравя да ги връща. И е доста нагъл на моменти и държи тон. Не оправдавам собственика. Неговото е простотия, но Митко въобщо не е цвете за мирисане. И идете навън и вижте дали в Прага, Рим, Белград ими такова нещо. Никъде не се продава между масите. Стига, че стана герой този Митко.

142

Анонимен

преди 2 години

Този Митко е ощетил бюджета с милиони лева като не плаща данък и ДДС!!Трябва незабавно да бъде осъден на строг тъмничен затвор!!

141

Анонимен

преди 2 години

Вярно е,че на Запад не се позволява да се продават чорапи в заведения,но санкцията ще е къде ,къде по малка от тази да се прилага физическо насилие.Тогава затвора не ти мърда.Чудесна е реакцията на хората ,защото съпричастноста развива прекрасни качества на личността.

140

Калеко Алеко

преди 2 години

Нямам нищо против Митко, изглежда симпатично момче, но дали Митко издава касови бележки като продава чорапите си, щото по пазарите е пълно с такива като Митко които продават контрабандни цигари, чорапи и още бог знае какво без да са регистрирани търговци и запълват нишите на така наречената сива икономика с/у която всички ние се борим ... Щото ако мен ме хванат че продавам стоки без да отчитам продажбите си, сигурно ще ме заключат поне за 72 часа, така че е налице и двоен стандарт ... !!!

139

Анонимен

преди 2 години

Законите за частната собственост не важат само в България. Всексопол може да си продава чорапите в собствената ти кръчма.

138

Анонимен

преди 2 години

Кога този ще продава чорапи на някой клиент на кръчма в Англия, например? На третата минута полицията ще го прибере и ще му разнищи цялата бизнес-история и ще си излежи всичко. Частно заведение, частна собственост и тук, и там, разликата е, че там има държава., драги ми смехурковци.

137

ivailo

преди 2 години

Типичен български ресторантьор, и бизнесмен... Добре, че дойде сарс 2, та да удари голяма част от българските "бизнесмени" .

136

Анонимен

преди 2 години

Пиенето на кафе е втория най-свят ритуал за Българина, след пиенето на ракия!!Ако някой наруши спокойствието при извършването на тези свети ритуали, Българина направо откача!!

135

Роко2

преди 2 години

До Истинският ОбективноПич тука не става въпрос за етнос , а за общочовешки етични норми.Ходи се скрий в някой психодиспансер.

134

Анонимен

преди 2 години

КАТО НЕМА ТОК КАК ДА СИ ОБУЯ ЧОРАПИТЕ

133

Анонимен

преди 2 години

ПАРИТЕ СА КАТО СВОБОДАТА. ТЕ НЕ СЕ ИЗКАРВАТ, ТЕ СЕ КРАДАТ

132

Мачу пикчу

преди 2 години

Имаше един общински от вмро плод на смесен брак Никарагуанец ли беше или Камбоджанец не помня влачеше 80 годишни бабички по софийските подлези -пян и надрусан на аванта...

131

Анонимен

преди 2 години

САМО ВТОРОСТЕПЕННИ ХОРА СМЯТАТ МИРА И БАЧКАНЕТО ЗА ЗАМЕСТИТЕЛ НА ВОЙНАТА И КАПИТАЛА (КРАЖБАТА СЛЕД ВОЙНА).

130

Анонимен

преди 2 години

Емииии... ся тия с инициативата да му похапнат и бyбата на чорапчията.

129

До Стефчо

преди 2 години

Гроздето е кисело.

128

Майна до софия

преди 2 години

Ето - почнаха да ме влачат с кола по улиците на софия само защото имам ОБЕКТИВНО мнение и НЕ разделям хората на роми, българи или турци! КОЙТО И ДА Е - ДА СИ ПРОДАВА ГАЩИТЕ ИЗВЪН ЗАВЕДЕНИЕТО , НЕ МЕЖДУ МАСИТЕ! ТОВА Е ЧЕСТНО И ПОЧТЕНО!