187

Анонимен

преди 2 години

Прокуратурата да се самосезира и този бабаит да си получи заслуженото тоест - ЗАТВОР!А не да дерибейства над хората!

186

До 238

преди 2 години

Да сравним - 1 млрд на няколко фирми с Митковите доходи. Фирмите по договор 25 години ще плащат само лихвите, а след 25 г - главницата. Дотогава - я камилата, я камиларят!

185

Абе,

преди 2 години

Тези, които мислят за данъците, защо не отидат да държат сметка на някой пласьор на дрога, за това че не плаща данъци? Или това не е здравословно?

184

Анонимен

преди 2 години

Митко е страхотен човек, изключително разбран, кротък, работлив и добродушен. Не се спира. Навърта десетки километри всеки ден пеша, за да изкара хляба за себе си и близките си. Виждал съм го както в ранни зори, така и късно вечерта - работи почти денонощно, в топло и студено, в мокро и сухо, вече толкова много години.

183

До 235

преди 2 години

И понеже е Митко и е социално слаб да си затворим очите, че нарушава закона? Колкото на ония "отгоре" е престъпление, толкова и на Митко е. Това, че е социално слаб не го оправдава. Има и други социално слаби, които не печелят от незаконни дейности. Вие тоя Митко го изкарахте светец и мъченик...

182

Анонимен

преди 2 години

а тоя плешивия дрипъл дето се е облякъл като *** на снимката (каведжията) му пожелавам да олигави саламите на поне 30 ченганета от пловдивските маали.

181

Анонимен

преди 2 години

Всичко друго оправихме, само на Митко данъците са кусура.

180

мишо бирочето

преди 2 години

най големите "богаташи" в държавата въртят всякакви далавери с ддс, неплащане на акцизи, контрабанда и прочее, цялата ни политическа класа живее от крадене на евросубсидии, контрабанда, разпродаване на държавни активи и трафик на наркотици с участието на американското посолство тея тръгнали да плюят по някакъв социално слаб продавач на чорапи. малки душички сме които вместо да погледнат на горе и да видят кой им се тропа на празните тикви, се опитваме да си прережем гърлата един на друг. жалка работа.

179

До 218

преди 2 години

Българите имаме тази склонност - да се възхищаваме на простаци и тарикати на дребно и едро. Затова един тарикат на дребно ни беше премиер над 10 години. Но тук ме изкарват псевдо моралист. Хубаво, може да е добродушен Митко, но кражбата има много разновидности, спестяването на данъчни задължения е една от тях, ощетяване на бюджета е.Прекалено се прееспонира всичко, все едно тоя е набил някой светец, чак бизнеси ще закриват овцете. Да, да си понесе отговорността гологлавият *** и толкова.

178

До по-кротко

преди 2 години

Значи, като не иска да продават чорапи в заведението му, има право да бие, така ли е според теб ? Кратък отговор искам - само с "да" или "е", без извъртане !

177

Demonaz

преди 2 години

И тоя ще го изкарат херой като онзи от африканските щати. Блек лайс метар, мейтс. А,за убиваните и гаврени старци къде сте ? Лицемери жалки!

176

Иван

преди 2 години

Дефицитът на човечност е следствие на наложената простащина от личностите на политиците до техните решения: хаотични, користни, некомпетентни. При ликвдирано образование няма възпитателен процес, който да създава човешко отношение. Този случай ясно показва докъде сме стигнали. От нас зависи да изметем тази помия! Да започнем от едно обикновено мутренско заведение!

175

по-кротко

преди 2 години

Тука пак политизират нещата прекалено много. Заведението си е негово на човека и той не иска да продават чорапи в заведението му. Какъв е проблема на този с чорапите да отиде на по-гостоприемно място!А пък ако няма данъци, няма как после да има пътища, сметосъбиране и т.н.Същите тези сиромахомили после ще реват че нещо друго не е наред.

174

До До 227

преди 2 години

Всяко нещо, което не е кражба или мошеничество, еестно изкарване на пари ! А ти, ако наистина мислиш, че на няколкото лева, които той ще изкара за деня, трябва да му се събират и данъци, пак се замисли за морала ! Че и за помощи си тръгнал да говориш - значи да му налагат данъци, и в същото време да му дават помощи - все едно когато някой едвам крета, да му сложиш още товар на гърба, но ...да го придържаш да ходи, що за лицемерие ! И пак казвам - тук ТЕМАТА Е ДРУГА !

173

До 227

преди 2 години

И ти продаването на чорапи без да имаш регистрирана фирма и без да плащаш данъци го наричаш честно изкарване на пари? Тогава в равностойно положение ли са Митко и кварталното магазинче за бельо, което издава касови бонове и си плаща данъците и му пращат през месец-два проверки от НАП? Не ме наричай псевдоморалист, защото по-скоро ти звучиш като такъв.

172

До До 221

преди 2 години

Все ми е на ума, че данъците от пазарите ще отидат за помощи на такива като Митко ! Най-добрата помощ е да се остави човекът да си продава чорапките, и да живее със съзнанието, че дори и малко да печели, си изкарва прехраната честно и достойно ! А на пазарите между другото, се плаща някаква такса, която също е вид данък. Аман от псевдо-моралисти, за които системата е по-важна от хората, от които и заради които тя е съставена !

171

До 223

преди 2 години

Не разбрах, тук професионалните им поприща ли коментираме, или проявената агресия !? Човек трябва да е притежател на много мизерна душичка, за да извърта темата по такъв гаден начин ! Сякаш най-важното нещо на тоя свят е кой колко данъци плаща !

170

Анонимен

преди 2 години

В пловдив яко фенове на Ботев и Локо ама яко футболни фенове

169

Анонимен

преди 2 години

В Пловдив е пълно с мутри майна

168

До 221

преди 2 години

И като не ти дават касов бон на пазара, според теб това редно ли е? Наясно ли си, че е престъпление? Наясно ли си, че е укриване на данъци, които в противен случай, ако бяха платени, можеха да се използват за нещо смислено - пенсии, помощи за такива като Митко и т.н. Или по-яко ни е да сме си в кочинката, а?