17

Анонимен

преди 2 години

Най-лесния начин да спреш да употребяваш нещо (независимо какво) е просто, като спреш да си го купуваш от магазина. Обръщаш главата и подминаваш щанда-това е. Всичко друго са глупости и оправдания.

16

много лесно

преди 2 години

Имигрирате в Коста Рика, и вместо швепс лимон имаш пресен лимон, вместо Фанта портокал имаш пресни портокали колкото щеш. Маракуя, кокос и спираш газираното.

15

Силно Притеснен

преди 2 години

Знам че газираното е вредно, ама чрния хайвер , най ми е хубав със шампанско, сега и него ли да спра...

14

Чичо

преди 2 години

Аз газирано и сладко не приемам, но напоследък нещо зех да прекалявам с коката сякаш.

13

БайКольо

преди 2 години

Такова не дори не пробвам

12

Анонимен

преди 2 години

До 11Сърцето, черния ти дроб, бъбрецоте, ставоте, гръбнака ...

11

Анонимен

преди 2 години

Аз пия Schweppes limon и го дегазиравам ръчно. Хубав е дори дегизиран.

10

Alb iv 11g f s xot.

преди 2 години

Yraaaa al ka vyyyyrrrr..,,

9

Анонимен

преди 2 години

'консумация на газирани напитки допринася за покачване на излишните килограми' -------- Кой ще ми каже че кг-те ми са излишни? Туй все едно някои да влезе у нас без да го каня и да почне да цъка с език 'туй не ми харесва, онуй ти пречи на фън шуйто'. Бой и на улицата с такива особено ако имат дипломи да бъдат такива като лекарите.

8

Анонимен

преди 2 години

Как да го намалим - ми пробвайте да пиете по-малко. Как да го спрете - пробвайте да не пиете. А ако проблема ви е захарта - има толкова много видове безалкохолно без захар, че свят да ви се завие.

7

Анонимен

преди 2 години

Газираното не е проблема. Онова сладководни взето е.

6

Анонимен

преди 2 години

Пийте вода! Просто си вземете една филтрираща кана и пийте на воля.

5

do 5

преди 2 години

Какво общо има моят пост с твоя отговор не разбрах само? Това че пиеш газирано не значи че трябва да си дебел. Просто казвам че статията е напълно безсмислена

4

До 3

преди 2 години

Ами ти намали ли употребата на цигари или алкохол? А употребата на интернет? Пия ежедневно по околи 1 литър газирано от много години насам. Не съм дебел, здравословно засега нямам отклонения...според изследванията ми. Не е добре, но е зависимост, която не виждам да ми пречи и затова не я и контролирам.

3

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Газираността не е само от един тип. Както и алкохола носи различна концентрация. За съхранение на здравето при употребата и на двете напитки трябва да редуцирате. Намалете газираността с дадено количество захар. Намалете алкохола с дадено количество минерална вода. Приятно пийване. Газираната минерална водица и качественият алкохол са полезни за човешйото здраве. Наздраве!

2

ааа

преди 2 години

Каква *** новина..... В потрес съм... Как да намалите консумацията на газирано?Еми просто е, просто пийте по малко газирано!! да не сте морски свинчета че да нямате контрол върху себе си... ужас...Каква статия все едно е ядрена физика..

1

Анонимен

преди 2 години

Като го намалите.