8

Анонимен

преди 2 години

Новото нормално!!!! Каквото било е било..........Сега човек сам ще се замисля дали да си причинява това с пътуванията.

7

Анонимен

преди 2 години

Бубонна чумаХолераПолиомиелит... БарановироЗ... Така им изглежда списъка от опасни болести СЕГаЧакаме задълж вакса след изборите им през Септември, ако стадото не се събуди и покаже рогата...

6

Анонимен

преди 2 години

И в Канада ТАКА мислиха. А и ако не си в темата... Пример от Русия:На 30.01.2020, когато никой не обсъждаше ставсщото в Ухан, тихомълком са включили барановироЗа в списъка от най-опасните болести. Това е основна стъпка преди включ на ваксата в календара... И Русия не е сама в тези неистови напъни за задълж. бодене

5

Анонимен

преди 2 години

До: номер 4Това няма как да стане в България! Лично аз съм водил детето ми за всяка една задължителна ваксина според имунизационния календар, никой не го е водил насила. Няма как някой да ме принуди да си заведа детето за друга ваксина извън списъка със задължителни ваксини!

4

Койчо

преди 2 години

Съживяват..., изчакайте Ноември да започнат да бодът децата ви от 12 нагоре, без да се изисква по закон разрешение от настойник. В Канада е вече ФАКТ. Ако пък посмеете да се противипоставите... честито, ВИЕ сте насилник на детето ви...Та в тоЗ контекст на мисли..., честито ви "пътуване". Дано само да не е на оня..., оФФце недостригани.

3

генерал Майтапчийски

преди 2 години

"Европейските граждани вече могат да потвърдят летните си планове за лятото" Не, европейските граждани няма да могат да потвърдят летните си планове за лятото!

2

Анонимен

преди 2 години

закриваййй, гадното ЕС

1

Антитурист

преди 2 години

И, кой казва, че трябва да бъдат ваксинирани до средата на юли?!Сертификатите си ги заврете у...