57

Анонимен

преди 2 години

до 57 - точно казано с лалетата - само че те поне имат някаква стойност. В случая стойността е точно нула - бит в специално хеширан чейн... купувайте злато и не му мислете.

56

Анонимен

преди 2 години

То не само за биткойна може да се върти яката спекула, който иска да си играе на тука има тука нема, може и да го огрее. Само да внимава да не си забрави паролата за коините си или да не вземе да се гътне, че всичко заминава с него, велика технология направо кърти.

55

Накратко

преди 2 години

Познавам доста хора който вече се разплащат с крипто валута.Най-вече с чужбина.Купуват стока.

54

Анонимен

преди 2 години

въпроса е един, може ли като имаш 10 биткойнта да ги вложиш в депозит срещу лихва и след година да станат например 10,5 биткойнта ? НЕ ! та затова просто съвременната версия на лалетата, не че няма да има хора които ще спечелят, но тези които ще загубят ще са много повече, и въпроса не е дали ще гръмне бомбата, а кога и колко "жертви" ще има

53

до 53 Накратко

преди 2 години

Да, лайткойна също е алтернатива. пред мен, ако човек си направи една колекция от няколко от 1-те десетина валути, плюс 1-2 които са съвсем прохждащи, шанса да спечели добри пари е много голям. Но трябват нерви, да не изпадаш в паника при всеки един срив. Те така или иначе са изкуствено предизвикани от разни хедж фондове и подобни да обират парите от слабонервните. Горната статия е също част от тая стратегия - да плаши народа да продава на загуба.

52

Анонимен

преди 2 години

Цената може да стигне нула, или милиард... Обаче 100% от илюстрациите на биткон-темите са със златна монетка. Кой както иска да го тълкува.

51

Гоблин

преди 2 години

До няколко години най богатите хора на планетата ще са във Крипто То и емайла не го разбимраме но го ползваме всеки денИ интернета не го разбирахме но сега не можем да спремАз мисля че да прехвърляш пари между хора без посредник (БАНКА , Държава) от една точка на планетата до дръга за 1 мин. без такси е нещо велко измислено от човека. Всички Банки държавни институци да си печат пари колкото си искат

50

Накратко

преди 2 години

До до НакраткоДа ,прав си.За сега съм се насочил към лайткоина.

49

До 34

преди 2 години

На валутите покритието им е, че са разменно средство. За да се увеличават едни пари, трябва да са в непрекъснато обръщение. Ако си затворя парите в някоя машина, която произвежда нещо, то тя реално ще произвежда някакъв продукт, който ще има някакво потребление. Докато при биткойна говорим за някакво доверие на базата, на което цената му се качва. Ама това доверие е нещо субективно, то няма реална физическа форма, днеска го има, утре не.

48

до Накратко

преди 2 години

Не е нужно да купуваш цял Биткойн. Може например 0.005. Или направо друга крипто. Биткойна се е установил, капитализацията му е много голяма (след спада е над 600 милиарда доара, а преди това и до над трилион) и трудно се движи нагоре надолу с повече проценти, но има други валути, които тепърва ще скачат. Така че ни си закъснял.

47

Анонимен

преди 2 години

Това че е -40% или +50% не значи нищо не се е променила технологията на Биткойн.Това е бъдещето на плащанията и все по често ще се говори аз крипто и блокчайнхахах еми Банките мразят Биткойн То и такситата мразят УберИ магазините Амазон но това е

46

Анонимен

преди 2 години

Не бъркайте бързина на превод на валута, която осигуряват вече всички финтехи в оригинална валута и по IBAN, както и до 100 000 EUR гаранция с биткойна!Биткойна е въздух за наивници.

45

Анонимен

преди 2 години

В света се навъдиха големи разбирачи от Биткони и Коронавирус с лопата да ги ринеш.Край нямат.

44

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 40Именно, а сега можеш да си купиш 5 000 пици с 1 биткойн. Тоест стойността му расте, а на долара пада.

43

Анонимен

преди 2 години

Вярвайте на Дейвид Лебовиц.

42

до 38

преди 2 години

Цената на биткойна и на всяко едно нещо зависи от търсенето. Просто още една стока за търгуване, с потенциял да върши и други неща. Например има крипто-валути с които се осъществява мигневен трансфер на пари, без посредници и минимални такси, или поддържащи интелигентни договори или други... Замили се, една картина на Рембранд, може ли да струва $1000000? Ама струва.

41

Анонимен

преди 2 години

Това което зарибява балъците в биткойн е ОГРАНИЧЕНОСТ/КРАЙНОСТ (липса на инфлация) и проследяемост на транзакции (чейнблок) същевременно с анонимност на потребител.ОБАЧЕ не си задават въпроси като ликвидност, ВОЛАТИЛНОСТ и най-вече - ДОВЕРИЕ в системата! Страх и алчност....и повечко алчност

40

Накратко

преди 2 години

Не разбирам много от крипто валута ,но в дигитален свят няма как да няма дигитална валута.Ако падне достатъчно за да си позволя веднага ще си купя.Даже ме е яд че бях от неверващите в крипто валутите.

39

Анонимен

преди 2 години

Този го е яд, че инвеститорите предпочитат биткойни вместо акции на Джей Пи Морган Чейс.

38

Анонимен

преди 2 години

първата сделка с биткойн е покупка на пица срещу 10 хиляди биткойна!общо взето това е реалната стойност:) но балъци винаги ще има, не че не може да се спечели от търговията с криптовалути, но са си високорискови и вероятноста реално да се спечели е кажи раччи като печалбата от лотариите