97

Анонимен

преди 2 години

Хахаха, големите рибоци плашат малките за да купят евтинджос

96

Анонимен

преди 2 години

Хахаха, големите рибоци плашат малките за да купят евтинджос

95

a

преди 2 години

До Рашкоя си дай адреса да видим тия покупко-продажби, или си интернет мишчи?

94

Рашко

преди 2 години

Преди девет години, купих десет биткойна на цена 920$ всеки, тоест платих 9200$. Няколко години след това, продадох пет биткойна за по 4800$ всеки. Тоест, възвърнах си инвестицията, реализирах 100% печалба (след данъци и такси) и останах с пет биткойна. В момента, след "срива" на биткойна, моите пет койна имат пазарна стойност от над 150 000$. Вие продължавайте да плюете дигиталните валути и да копате от зори до мрак.

93

Биткойн

преди 2 години

Ше достигне нула само,че с още 5 нули и еденица преди тях 1 000 000$!Купувайте Биткойн вместо айфони или други ненужни *** и след 5 до 10 години само ще се подсмихвате!*** такива!

92

До 100

преди 2 години

Ми ти пак си работи ве. Кой те спира. Ама що да не зарадваш жена си с едно Мини за рождения ден, без да товариш семейния бюджет?

91

Анонимен

преди 2 години

Накарай мързеливия на работа , да те научи как се копат койни , обикновено бити та умрели.

90

Анонимен

преди 2 години

Въздухът под налягане ще си остане без налягане.

89

Етериум

преди 2 години

А може и да достигне 100000 долара... и най-вероятно ше ги достигне скоро... що за глупост😀

88

Анонимен

преди 2 години

Народа е завистлив. И завижда на тея, които са се ориентирали навреме. Затова и реакциите са такива. А това да разбираш малко от малко как работят крипто валутите е начин да си изкарваш легални допълнителни доходи, без да си даваш много зор. А това, че било пирамида, нямало покритие, спекула било, да се чуди човек колко били загрижени за филанкишията. Реално нямат хабер как работят нещата и не им стиска да се пробват.

87

Богат

преди 2 години

Обърнете внимание, с каква злоба се посреща различното мнение! Иза ваша жалост, дори и крипто милионерите имат право да си кажат мнението! Светът се променя, животът се променя, технологиите - всичко освен мнението на Бай ***! Той знае всичко! Дребни душици... Вероятно не знаете, но дори има писатели дето книги пишат за вас, в случай че знаете какво е това...

86

Анонимен

преди 2 години

Когато избухна ковид19 научихме думите -верига на доставки. Отнася се за стоки, но има и Верига на доставки и на информация в новините. Такива вериги на информация КФН трябва да научи че съществуват и след това да ги разследва и наказва. Когато jp morgan иска да закупи евтини деривати за 100 милярда долара , какво им пречи да платят 1 милярд или дори10 милярда за статтитии

85

Богат

преди 2 години

До 92Нарича се финансов инструмент! И, да богатите хора разпредлят парите си в различни области и печелят, точно от тези промени в цената, за които ти говориш... Но как да го обясниш това на ***. Те се чудят, могъл ли бил *** хляб да си купи с койн-а... Невежеството е майка на мизерията!

84

Анонимен

преди 2 години

В една и съща статия пишат едновременно че JPMorgan се готвят да предложат на богатите си клиенти биткойн фонд и паралелно предупреждава че валутата може да стигне до 0-ла. ;-) Ясен знак, че сега е времето да се купува, щото после като стане 120000, ще има вайкания защо не си купих малко когато беше все още 40000.

83

Богат

преди 2 години

До Крипто-лумпенНе се опитвай да им обясняваш, брат. Толкова са заблудени хорицата, че не знаеш дали да се смееш или плачеш. Статията дори сама си противоречи и е криминално неграмотно написана, но в този форум и сайт мисленето е строго забранено...

82

Крипто-лумпен

преди 2 години

С две думи, търговец на боб "прогнозира" скоростта на тахион във вакуум. Много им е тъпо на смешните банкерчета, че времето им изтича. До такава степен са изнервени, че бълват *** из цялата мрежа и разни евтини драскачи без грам знания за крипто пазарите, копи-пействат за смешни стотинки на дума и абзац.

81

Анонимен

преди 2 години

Основно срива се дължи на отказа на Китай да ползва биткойна с цел да стимулира собствена виртуална валута.

80

до 85

преди 2 години

Това за спекулата си е твоя измислица. Ставаше дума за инфлация.

79

до 82

преди 2 години

При катъклизъм парите губят стойност, щото има много, а няма за какво да купиш с тях. Само натурална размяна. Това са го доказали всички войни до сега. Също така и по комунистическо - парите нямаха голяма стойност. Щото нямаше какво да купиш с тях - колите по списък, екскурзиите забранени, луксозни стоки няма, транспорта евтин. Важното беше да имаш връзки.

78

Robinzon

преди 2 години

Аррlе paзĸpи нoвa пoзиция зa нoвo paбoтнo мяcтo. Kopпopaциятa oт Kyпepтинo тъpcи зa cвoя цeнтpaлeн oфиc мeниджъp пo paзвитиeтo нa бизнeca c oпит във финaнcoвaтa cфepa и нa ĸpиптoвaлyтния пaзap, бaзиpaн нa блoĸчeйн. Toзи cлyжитeл тpябвa дa oглaви нaпpaвлeниeтo пo aлтepнaтиви paзплaщaния и пapтньopcтвa.Вижте повече: https://kaldata/it-%d0%bd%d0%be%d0%b2%d0%b8%d0%bd%d0%b8/apple-%d0%bd%d0%b5%d0%be%d1%87%d0%b0%d0%ba%d0%b2%d0%b0%d0%bd%d0%be-%d0%b7%d0%b0%d0%bf%d0%be%d1%87%d0%bd%d0%b0-%d0%b4%d0%b0-%d1%81%d0%b5-%d0%b8%d0%bd%d1%82%d0%b5%d1%80%d0%b5%d1%81%d1%83%d0%b2%d0%b0-3614