31

Анонимен

преди 2 години

Д-р Кунчев почти винаги се е изказвал умерено и разумно в ефир, коментарите са ви абсолютно неавекватни. Ако в нашата страна с почти никакви мерки сме докарали психоза у децата, в развитите такива не знам какво е. Не преписвайте личните си проблеми си на лекари, политици, директори и тн. Съдейки по драсканиците ви, определено преди да критикувте трябва да поработите върху себе си.

30

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 34Ако беше оставал още дълго затворени заведенията можеше и това да се случи.

29

Анонимен

преди 2 години

кунчев трябва да бъде обесен

28

Анонимен

преди 2 години

Българина уредили се на висок пост ще върти и ще суче но няма да се махне от поста.

27

Анонимен

преди 2 години

Умирам *** оставка не давам набарали кокала чакаи като кър.... лежи се впили не можеш ки извади

26

бай ганьо

преди 2 години

съгласни сме да останеш но имаме условия едното е по малко да говориш и да се показваш по тАлАвизиите и поръчковите медии и по малко да даваш акъл.....защото всеки знае че бай *** го бива само по даването по акъл и нищо друго!!!и другото по важното улсовие е и то е задължително!!!...ДА СИ ИЗЧИСТИШ ГОВОРА ДА ПРЕСТАНЕШ КАТО СЕПОЯВЯВАШ В НАЦИОНАЛЕН ЕФИР ДА МЯКАШ!!!....нищо лично всеки е от някъде абсолютно никой не е кореняк столичанин!!!но да се научиш да говориш на правогорен български в нац.еф

25

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 8Защото всичко е свързано с ваксините,всичко е заради тях.

24

Анонимен

преди 2 години

Каква оставка, затвор за тоя, нищо друго!

23

Ботокса

преди 2 години

Кунчев,не си на левия бряг като мен...но един съвет от мен-скрий се,и не се показвай повече!...Бойко Българския Народ го ваксинира с ОСТАВКА!!!

22

ATAKA_FOREVER

преди 2 години

Корони.. Вируси..Всичко е ПУНТА МАРА..КУНЧООООО НИЩО НЕ СТАВА ОТ ВАС....СТРАХЛИВЦИ, АЛЧНИ И ЗАПЛАТАДЖИИ..И ЕДИН Прос Хирург.. махащ жлъчки и Лепящ Хернии...

21

1

преди 2 години

"Информационната ни система е готова за въвеждането на "зеления сертификат" от 1 юли, посочи Кунчев. Причината е, че в масива данни имаме информация не само за имунизираните, а и за преболедувалите или показали положителен резултат от тестове, така че може веднага да се издаде този сертификат при спазването на всички изискуеми от ЕС негови атрибути, обясни Кунчев."Дано, че джипитата изреваха от проблеми с ваденето на сертификата.

20

Анонимен

преди 2 години

Никой не иска да подава оставка :) Бокича сега е жертвата за всичко, другите са невинни като агънца :) Не казвам че нема пандемия, ама прекаляват медиите с това, малко ли хора си отиват от други болести, само коронка ли има вече :))

19

Анонимен

преди 2 години

Кунчо, какви признати ваксини, какви 5 лева? Това са всичко друго но не и ваксини. Защо след като тези така наречени ваксини са толкова добри и вършат работа Израел прави тестове на ваксинираните с две дози които влизат в страната, а за да влезеш в САЩ дори да си ваксиниран си длъжен в тридневен срок да си направиш ПСР тест?

18

Анонимен

преди 2 години

Разбира се ,че няма да подава оставка,длъжността му не политическа.Все едно да искаме всички санитарни инспектори да подават оставка.

17

Анонимен

преди 2 години

Плъ ховете напускат потъващия кораб....

16

Анонимен

преди 2 години

Нямал да подава оставка а е днес в града на семката / оня с 13 000 преференции и дъщеря председател на комисия/ за инструктаж как да се спасява.

15

Капе лева

преди 2 години

Много е благ

14

Анонимен

преди 2 години

Отивай при идола си в Банкя бе, заминавай да правиш предизборна агитация! Близо година тормозихте народа с тия гробарскии предавания, пресконференции и интервюта. Затова и сега хората не искат да се ваксинират, на тях им омръзна да ги мачкате и плашите

13

Анонимен

преди 2 години

Тоя много му е пораснала гушата, търсете ново въже!

12

ДО 6

преди 2 години

Инспектира те теб - ако влезнеш в болница , с нова болест като Ковид , казва - Този Човек се заварява в термос и не се пуска да излиза докато не умре или оздравее - за да предпази децата ни .Това е драги ми Смехурко .