51

кратко и ясно

преди 2 години

преди 3 месеца един беше написал за Кунчев и ковид мерките:- На Ангел му хареса да куса с големия черпак

50

Анонимен

преди 2 години

Кунчев работил добре със служебния министър до като не го изрита.

49

Леша

преди 2 години

Този е най противния от цялата пЛандемия.

48

Анонимен

преди 2 години

Хиджаб! Нарича се хиджаб! Единственото сигурно средство срещу коронавирус се нарича хиджаб! Ислямистите са го измислили. В някои европейски държави опитаха референдуми на които да го забранят. Сега отново излиза на мода!Покрива главата и устата и носа. Смята се за израз на скромност и преграда между хората. Тоест между жените и хората (щото жените не са били смятани за хора).Сега важи за всички - и за жени и за мъже (истанбулската конвенция).

47

Пак по Борисовски 2

преди 2 години

Тия , щом дори и арабските маски НЕ искат да махнат, не знам какво ще променят , ако вземат властта !! Всички араби и ол.игоф.рени с маски, ВЪН от парламента !!!

46

Анонимен

преди 2 години

ДА ИЗМЕТЕМ алчната, крадлива и некадърна пасмина ГЕРБ

45

българин

преди 2 години

"Най-важното оттук нататък е да убедим тези, които се колебаят. Това съобщи главният държавен здравен инспектор доц. д-р Ангел Кунчев в Харманли."Според официални данни, над 90% от цялото пълнолетно население на Република България, не се ваксинира срещу сезонния грип всяка година!Защо не убедите първо тези ДЕВЕТДЕСЕТ ПРОЦЕНТА които се колебаят да се имунизират против сезонния грип на първо нясто, а се мъчите да убедите други да се ваксинират срещу коронавирус??? А???

44

Handel

преди 2 години

"повечето гледат на ваксината като на билет за пътуване, а не като средство за сигурно избягване на тежки последствия от ковид"+1А Кънчев естесвено че няма да подава оставка - един ден повече да остане - един ден повече далавера.

43

тоя е

преди 2 години

най-яростния НОЩ-ник, нагъл като комсомолец кандидат за пост

42

гост

преди 2 години

Миличкия той , измуден ми изглежда. Естествено е да се опита за си запази статуквото, както и всички останали политически банди.

41

абе

преди 2 години

бай Шиле няма ;о нова рецепта? що лимони със сода и доматен сок с водка умахахме...

40

Анонимен

преди 2 години

Този средновековен отпaдьк на снимката ми е много противен!

39

Анонимен

преди 2 години

Забележете.. Този *** обяснява че е "глупаво и безотговорно към обществото" да не се ваксинираш.. Как да обясним отговорността към обществото на производителите на ваксини, които не поемат никаква отговорност обаче? Т.е. вие трябва да сте отговорни към обществото и да си вкарате в тялото нещо, което няма гаранция дали няма да ви убие или осакати от някой, който е поел нулева отговорност!

38

Анонимен

преди 2 години

по какво е ДОЦЕНТ че няма официални данни да има доцентура?

37

Чиба

преди 2 години

Чиба бе противен гнусен ***! И за теб ще има възмездие ,спокойно.

36

1111

преди 2 години

Съд за този ! Нова веррсия на др. Менгеле! УБИЕЦ!

35

Българин

преди 2 години

Какви лъжи какви 5 лева, или живеете под ключ или в дълбоката провинция. Колко хора около мен се разболява, някои го минаха на крак, други средно, някои много тежко, а един и не успя. Аман от конспиратори. Хайде отидете в отделение и се убедете.

34

ПЛАНдемия

преди 2 години

Ако не вземат главата на Кунчев значи и те са поддръжници на лъжата

33

Анонимен

преди 2 години

Анонимния - кунчев се изказвал умерено, щото знаеше ко дърво го чака. Ей го и ся - разбирал се с министъра и за тва оставка няма. Тоя се върти на къде му е удобно. Щерката му и тя така. Задния двор да ореш - ако плащаш добре - може. Между другото, точно щерка му се беше развилняла пред приятелки и казваше "Глейте ся баща ми как пак ше ви затвори". Наглост до немай къде :) Крушата не пада по-далеч от дървото, да знаеш :)

32

Анонимен

преди 2 години

Не искам да му плащам заплатата.Да подава оставка и да не назначават друг на негово място.