20

Зозо

преди 2 години

Оня Изетбегович - мазния къде потъна? :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

19

Анонимен

преди 2 години

От къде на къде ние да им плащаме ПСР тестовете? Да го плаща хотела. Единствено той печели от тях, ние не.

18

КОКО

преди 2 години

Този път греда. А сега да ги вида тия като протестират, на кой оставката ще търсят...

17

Анонимен

преди 2 години

Печелбата си е само за тях, но сега в пандемията искат гражданите да им спасяват бетоните.

16

Анонимен

преди 2 години

Бойко внася ПСР-ите милион,след милион.На негови хора са и частните лаборатории.Той ги внася на цена 12 евро,а те ни ги продават на цена 120лв.Разликата отива в шкафчето.

15

Зозо

преди 2 години

Още миналото лято писах тук, че бетономорците хотелиери ще почиват лятото, зимата и сега пак лятото :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

14

Анонимен

преди 2 години

Kомунистическите капиталисти или най-нагли тарикати пак към фалита тръгнаха. И тая система не можа да устои на тарикатлъка им. Пак ще има революция и ново грабене. Само дето не останаха хора, които да ограбят.

13

Анонимен

преди 2 години

Но мутрохотелиерите искат PCR тестове за прибиращите се от Гърция, Турция и други техни конкуренти, които предлагат много по-добро съотношение на цена спрямо качество.

12

mery

преди 2 години

Който от чуждите туристи е решил да почива в България все ще има пари да си направи PCR тест. Ако българските хотилиери и ресторантьори държат чужденците да им спасяват сезона те да поемат разноските за тестовете със спестените пари от намалянето на ДДС за тях. Достатъчно пари им останаха от тази мярка при положение, че те не намалиха цените миналото лято. Няма нужда да се харчат държавни пари за бедни чужди туристи, които ги събарят цените на един тест.

11

избирател

преди 2 години

Плащайте си ги вие.От лакомия ще загинете.

10

Анонимен

преди 2 години

''От брашна искат страната ни да поема част или на 100 процента разходите за тези тестове, за да можем да станем привлекателна дестинация.''Миналата година Румъния правеше безплатни тестове на румънците,които пътуват към България и Гърция на почивка.България обаче не,защото Борисов ги внася!Даже се похвали по телевизора:''Внесъл съм 1 милион теста''.А той ги внася на 12 евро,но ги предлага на българите по 120лв чрез лабораториите му.От бранша искат да спрат пълненето на шкафчето.Дано да стане..

9

Анонимен

преди 2 години

Рухва Боковия зайчарник. Калинки цвъркат, прасета кви чат. Весело е. Дано не спрат с тормоза. Гербаджиите са най-гнусното прераждане на БКП - ДС ченгели, милиционери и мутри.

8

Владо

преди 2 години

Да плащат сами ПСР-ите. От къде на къде държавата да ги плаща на чужденците???

7

1212

преди 2 години

Намлете цените и няма да протестирате.

6

Анонимен

преди 2 години

Изгониха българския турист с безумни цени , бариери , платени паркинги, платена сянка и др...Сега ги търсят обратно.....обаче българите са в Гърция

5

Анонимен

преди 2 години

А защо хотелиерите не плащат тестовете на клиентите си ами искат държавата да го прави?

4

Оператор

преди 2 години

За влизане в Гърция има PCR, пък като гледам нито туристите нито хотелиерите пискат. Друг Ви е проблема на Вас драги собственици и ако не разбирате какъв е ще ядете а туристите краката и по-точно третият крак!

3

Хотелиерите

преди 2 години

Да си затворят грозните хотели.Държсеста с нищо не им е длъжна.Да протестират колкото си искат.

2

Анонимен

преди 2 години

Когато излезете от сивия сектор, тогава на протест. За момента не ме интересувате. До един сервитьорчИтътъ из морето сиваци със заплати на ръка. Няма ние, с честно платените данъци, да ви издържаме безработния персонал.

1

Анонимен

преди 2 години

Големите шкембета на протест