60

Пешо

преди 2 години

министъро със заповедтта от вчера, че ги напуни с румънци

59

Анонимен

преди 2 години

Вие какво искате: да си внесем ковид вирус от чужбина? Да не сте луди? Гърция направи солиден филтър на входа, а ние да отпуснем контрола, та да пламне отново епидемия? Е тая няма как да стане! Много сте алчни и безразсъдни!

58

Анонимен

преди 2 години

Умре сезон 2021,няма и пари как да се перат, ужад!!!

57

СМЕХ....

преди 2 години

КЪВ ПРОТЕСТ, БЕ....ТОВА Е "ПРОМЯНАТА"!!!! ДРУСАЙТЕ КЮЧЕЦИ И ЧАЛГА И СЕ РАДВАЙТЕ.....

56

Явор

преди 2 години

Тия няма ли да се засрамят най-после?! Да не би те да са най-важните. Знам, че имат големи притеснения, но те са най-заинтересовани от това пандемията да приключи. Най-заинтересовани са, ама май не се замислят за това. Хипотетично, вече е добра тенденцията,много добра дори, утре случаите тръгнат нагоре, какво става. Какво става, а?! Хотелите остават без туристи. И без български, и без чуждестранни. Така че да мирясат и да чакат още по-голям брой ваксинирани.

55

Анонимен

преди 2 години

Щом искат туристи, хотелиерите да плащат тестовете.

54

Чичо

преди 2 години

Много ми е жал за тези хотелиери.Искам да им помогна.Затова предлагам държавата да ми поеме 10 дневните разходи за почивка на Слънчев бряг.

53

Анонимен

преди 2 години

Когато Държавата започне да плаща на българските граждани РСR тестовете, тогава. Дойде време в което разбрахте, че не може само лапане, без нищо в замяна като услуга.

52

Анонимен

преди 2 години

Само при чистата и гостоприемлива Гърция

51

Анонимен

преди 2 години

Затваряйте, като не ви харесва. Значи не са ви проблем тестовете, защото и в Гърция за да влязат стоят хората с часове, но отиват там нали? Така, че отдавна си провалихте вие сезоните с алчността си. Миналата година отидох за три дни и въпреки, че плачат за хора, всичко беше под всякаква критика.

50

Анонимен

преди 2 години

Я Балтова да провери къмпинг "Градина" .Откъде-накъде изискват минимален брой нощувки 10. Кой ще ви стъпи бе-фалирайте.

49

Анонимен

преди 2 години

аман от вас,келяви български хотелиери

48

Анонимен

преди 2 години

Досега ние, БГ данъкоплатците ви плащахме помощи, спасявахме сезони, въпреки очевадния "тормоз" от ваша страна към БГ гражданите!Сега пак искате да ви плащаме, за да печелите - пълно безочие!Доколкото е ясно, вие сте частници, а не държавни структури.Ами оправяйте се сами, както повечето частен бизнес се справят - сами, без държавна издръжка!!!

47

абоната е на мо~~~ре

преди 2 години

Тези дето взеха 3 обекта под наем, ще ядат троен чэп !!!Айде за догодина пак предплатете високите наеми, щял Сезона да е бил супер-силен.

46

Решава тоз с парите!

преди 2 години

Щом нямаш пари,какво ще решиш ти бе?!Ти нищо не решаваш!

45

келепира

преди 2 години

До 1212само бакшишите и икономиите ни интересуват за сметка на културата на обслужването

44

Жилфонд

преди 2 години

До ХотелиеритеДа се раздадат на бедните и гладните бездомници както при жилищната криза след 9-ти

43

Възмутен

преди 2 години

Служебното правителство поддаде ли се на натиска на мутрите никакво гласуване повече за тях!!!Ние не щем да сме жертви на пристигащи тука заразени!

42

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 2 години

Презастрояването и алчността изгониха опитния персонал.Тоя Венко Дебелия го чух по тв, но вие знаете ли, че му икат венко Гърмяния...Имало е защо...явно си е взел поука, докото Димитър Янков беше ликвидиран показно.Кой...кой да мисли за Несебър и несебърци, като общинските съветници са селяни, дошли наготово ?!

41

Анонимен

преди 2 години

Само ще ви кажа , че студио в Гърция на 50 метра от пясъка с три легла , две тераси с панорама , кухненски кът , климатици и други екстри ми е точно 40 евро на нощувка ( 80лева) Паркинг безплатен , чадър и шезлонг срещу питие всички питиета струваха 2,5 евро ( 5 лева) Тоест ние сме имали 5 нощувки и сме дали за спане 200 евро (400лева) за трима души общо е тази цена