30

gogo

преди 2 години

Няма защо да разиграваме циркове и да се правим на неразбрали.Явно е че наземните служби са подали ФАЛШИВО съобщение за бомба на самолета. Това става явно от последващото поведение на службите на земята, пътниците не се евакуират, а остават повече от половин час във самолета.Това би било прекалено нелогично, ако има реално предположение за бомба.Ясно е че всичко е една лъжа а бай ви Лукашенка лъже в парламента си като ц иг анин на пазар

29

ЕЛИ

преди 2 години

Какво му е комичното,арестуваните искаха да убият президента,те искаха да се убиват децата и жените на полицаите,те разпространяваха адресите на служителите от специалните части. Каквото почукало това се обадило

28

до Сата НАТО

преди 2 години

еххх тез милиони, за теб ще има ли. Абе пич те гръцките тайни служби са в играта ти авиокомпания. Като е самолет да не е с дипломатически имунитет. Въздушното пространство над дадена държава е част от самата държава. Един просто нетрадиционен арест.

27

Анонимен

преди 2 години

Да вляза в ролята на адвокат на дявола - ако аз съм непочтен човек и шеф на авиокомпания и току-що се е разбил мой самолет, веднага ще пратя на опечалените роднини по един много загрижен адвокат, който да работи про боно и който да ги посъветва да направят колективен иск. Това е история за тъпаааци, няма никаква мистерия. Даже и да си злобен, трябва да си доста ***, за да си мислиш, че номера с очернянето ще мине.

26

Анонимен

преди 2 години

Защитниците на действията на Лукашенко ,да отговорят ,след като правомерно е приземен самолета ,заради бомбена заплаха ,как пък така точно на този самолет е душманина на Лукашенко ,и те да го арестуват?

25

Анонимен

преди 2 години

Просто кипърската компания е искала да си измие ръцете с него. Делото е заведено с колективен иск, като някак си на всички роднини им хрумва да съдят главния пилот за това, че бил допуснал некадърни пилоти. Не съм наясно с процедурата, ама не съм чул досега пилот да назначава пилоти. Има си HR отдели за тая работа, за нещастие. В тях попадат едни от най-големите некадърници, които иначе не биха си намерили никаква работа.

24

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 21Да, той е сериозен, тези, които прилагат подобни правила в Щатите са пълни ***. Или, викаш, след като е в Щатите, няма как да не е гениално, като гениалният им президент, който рязко стана враг номер 1.

23

Анонимен

преди 2 години

До До 22Какво общо има той с тази катастрофа, след като не е бил на борда? Гърците много искат да има българин виновен. Може да прозвучи елементарно, но те наистина са българомразци. Помните ли как заляха с киселина българката, която се опитваше да защити правата на работниците?

22

Анонимен

преди 2 години

Страхотно интервю, страхотен анализ, браво! Най-доброто до момента.

21

Анонимен

преди 2 години

До До 19: Както обикновено, професорите по Всичкознание като теб не знаят за какво говорят: знаенето на протоколите за действие при бомбена заплаха нямат нищо общо с пътнически инциденти. Спокоен съм за квалификациите ми по адрес на коментара ти. Точно на място са си. Продължавай да драскаш, явно с това се занимаваш по цял ден.

20

До 19:

преди 2 години

Искаш ли да ти отговоря какъв е този "специалист"???? Янко Стоименов осъден на 10 години затвор от гръцки съд за катастрофата на самолет на кипърска компания през 2005, когато загиват 121 души. Така, че по-спокойно с квалификациите колко удачен съм в живота, нито ме познаваш, а най-малкото не коментираш целия ми коментар ! Егати елементарните и долнопробни морализатори !

19

Анонимен

преди 2 години

Нека този "пилот" на самолет да коментира как в САЩ стюардесата чува, че двама от пасажерите коментират помежду си, че са привърженици на Тръмп и самолета бива приземен до най-близкото летище. Това основателна причина ли е? Този "пилот" чувал ли е, че в САЩ самолет се приземява дори ако някой се майтапи, че е терорист и че има бомба?

18

Анонимен

преди 2 години

Специалистът е също толкоеа сериозен какро и онзи от тази сутрин, който имаше 30 години опит в сигурността. Някой от ЮЗ и Библиотекарският.

17

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 17 "Какъв е тоя специалист?" Ако беше прочел статията щеше да знаеш "какъв", но на професорите по Всичкология, които са със скъсани *** и нямат пари да се снимат, всичко им е ясно. Съдбата на всеки неудачник в тая държава.

16

Анонимен

преди 2 години

Беларус и най вече режима на Лукашенко трябва да бъдат унищожени.

15

Анонимен

преди 2 години

Какъв е тоя "специалист"????? Всяка заплаха за бомбена заплаха се взема крайно сериозно. 99% от "заплахата за бомба" в училище е фалшива, но при всяка една от тях училището се опразва, така е в цял свят.

14

Анонимен

преди 2 години

те са им казали в самолета има бомба а ако не вярвате ще има така че приземявамесе

13

Сата НАТО

преди 2 години

Аз ви казах, че и екипажът е в играта. Те са имали избор къде да кацнат - Минск, Вилнюс, полетното време е почти едно и също. Екипажът трябва да бъде разнищен и Райън да платят няколко милиона на човека, в отвличането на когото са участвали и техни служители.

12

Анонимен

преди 2 години

Престъпникът е заловен, трима пътници са кацнали на крайната си дестинация и са доволни и спестили пари и време, самолетът излетял към Европейския съюз в безопасност. Всички са доволни.

11

Анонимен

преди 2 години

така се действа, сигурно и респектиращо. Нека да уточним "журналистическата" му кариера. Издирва от Фейсбук роднините на полицаите в Белорус и публикува адресите на полицаите, имената на техните жени и деца с призив да бъдат тормозени и убивани. Тези списъци със снимките на жените и децата на полицаите и призиви за тормоз и убийство е тероризъм по всички международни закони. Доброволец в Украйна като е палил домовете на етнически руснаци с коктейли ***. За такава дейност в САЩ ще получи най-малко 600 години затвор.