77

Анонимен

преди 2 години

Путин-защо ме нарече убиец??? Байдън-камооон мааан?!

76

Анонимен

преди 2 години

Във вашия измислен свят са най - важни. За мен по - важно от здравето, любовта, вярата в доброто, самоусъвършенстването няма. Пожелават ти много пари, но все *** "умен" да си останеш.

75

До непросветения

преди 2 години

Горивата в България-петрол,бензин и газ идват от Русия.За това си зависим.Ама знам ли...може да се отопляваш на въглища и да караш каруца или колело?!

74

komitatta

преди 2 години

От цялата работа го духат малките икономики -Русия е държавата с най-огромни природни ресурси в света ,силна военно и световно влияние .Така че кво ще си говорят етинтири ,минтири само ще раздвижат борсите и пак ще с е завъртят едни пари

73

Анонимен

преди 2 години

Санкции да налагаш на най - голямата държава в света и съдържаща цялата Менделеева таблица е все едно да нанилава бензин в огъня. Тук трябват тотална забрана на компании да произвеждат в Русия, да се забрани вноса износа от там. Тотално! Санкции могат да си налагат колкото искат, Китай и без това засилва връзките си с Русия.

72

Анонимен

преди 2 години

БАЙДЪН МОЖЕ ДА Е БИЛ РАЗСЪДЛИВ ПРЕДИ 180 ГОДИНИ,КОГАТО Е БИЛ В СЕНАТА СПОРЕД НЕГО САМИЯ.НО Е БИЛ СЪЩИЯ ИЗПЕЧЕН ЛЪЖЕЦ!

71

Анонимен

преди 2 години

Не знам кой на какъв се прави,ама вдигането на санкциите от Байдън срещу руските проекти е непоправима грешка спрямо България и цяла Източна Европа!Източна Европа отново е зависима на 100 процента от Русия,благодарение на предателя Байдън!Забравете за алтернативни доставчици,втечнена газ и т.н....Джо ни закопа!

70

АххХаах

преди 2 години

Ела в САЩ да кажеш,че комсомолци харесват Тръмп,че да ти опънат марксистката крива муцуна!Ще вземеш да разбереш и от кой *** си...Е,може и да си в САЩ,ама в някое черно гето и да квичиш с партньорите Black Lives Matter докато берете в някой мол или Уолмарт.

69

Анонимен

преди 2 години

При Байдън петролът е с 40 процента по-скъп,отколкото про Тръмп заради спирането на петролопровода Кейстън и увеличения риск от непредвидимата политика!Най-големия печеливш от увеличението на петрола е бензиноколонката на света,наречена Русия!

68

Анонимен

преди 2 години

Чудя се защо аджеба Тръмп като е бил против Путин, защо нашите комсомолци, толкова много харесват Тръмп. Сигурно им е бъркал до сливиците.

67

Анонимен

преди 2 години

Тръмп има 61 издадени указа със санкции срещу Путин и Русия! ФАКТ. Джо Байдън ги отмени в един ден. ФАКТ. На Резидент Джо направо му се изсипа памперса пред Путин! Жалко за САЩ ,че този сенилен клоун ги превърна в посмешище и се изгаври с усилията на поколения американци!

66

Анонимен

преди 2 години

Тръмп умело създаваше илюзията, че е против Путин, а всъщност благоговееше, пред него. Байдън е умерен, разсъдлив и последователен.

65

Анонимен

преди 2 години

Тръмп заяви противоречиво, че вярва на Путин? //--// Моляяя, Тръмп само да чуеше името на Путин и иззyваше raщи.

64

Анонимен

преди 2 години

И още нещо ще ти кажа-в Женева Байдън и Путин ще се целуват и прегръщат...ще се кълнат в любов и разбирателство,а това няма да е само етикет,а обявяване на нови взаимоотношения!Тоест,ще се вземат официално!Остана само да поканят Мадуро и Кастро за свидетели!

63

Анонимен

преди 2 години

Решението и дебатите за вдигането на санкциите на Тръмп срещу Масква са публикувани гордо и в сайта на Белия Дом.И ти го знаеш,че е факт!Какъв ти е интереса да лъжеш,че правителството на Байдън не е направило това не знам.

62

Анонимен

преди 2 години

Този изкуфял старец Джо е срам за САЩ !Самото му слагане за Президент е позор за демократичния свят!А разрешаването на Путиновите потоци,проекти и отменянето на санкциите срещу Масква е ПРЕДАТЕЛСТВО към целия свят!

61

До До ББ

преди 2 години

Англия се е застъпила и е натиснала за България да бъде призната за независима държава, това докато Русия е била твърдо против всякаква независимост.

60

Анонимен

преди 2 години

Срещата ще бъде повече за да се напомни на дядо Джо, че ако нещо не му е ясно трябва да пита дядя Вова.Писмено и с входящ номер.дядя Вова ще му отговори когато сметне за необходимо

59

Джо бананът

преди 2 години

Ще има Бонанза. Джо бананът ще изслуша внимателно какво му казва дядя Вова, докато си записва инструкциите. А после дядя Вова ще се качи на президентския самолет докато дядо Джо му маха от мобилната количка за да го изпрати.

58

ББ

преди 2 години

вица ви е глуповат...като политиката на путин