97

37760

преди 2 години

Важното е да си говорят, да се срещат, да намалява напрежението в света. Планетата е една и с ресурси на изчерпване - няма какво да делят. Срещата е възможност здравият разум да си проправи пътечка към главите на главите. Ако токова искат да се преорят, да изиграят една партия шах - ние ще ръкоплясскаме и на победения, и на побезителя.

96

Анонимен

преди 2 години

Баш лице в лице нема да мое са срещнат, щото Путин му е до...пъпа....

95

Анонимен

преди 2 години

А пък путин за жених на става и народния руски диалект на китайския също не ме интересува Разпутин и швейцария, тея ще се снимат пред някой постер като американски космонавт на луната

94

Анонимен

преди 2 години

Абе за какво им е неутрална територия на тези, при това банкова?Въобще кой пуска крадливия путин в Швейцария? Тоя ваксини краде , пък пари...Да не би да иска да ми преведе по сметка за избъзика с летящата ваксина в орбитаСинтетична Спутник ваксина и нашите веднага: Сатанишев да забрани химията е бг

93

Анонимен

преди 2 години

Ако не заспи Джо, ще е забравил за какво е дошъл - та нищо няма да си говорят. А Путин е дошъл да разгледа президента - марионетка на САЩ отбллизо.

92

Анонимен

преди 2 години

На срещата дядо Джо ще гледа и слуша внимателно, защото ако после не изпълнява каквото му е казал, дядя Вова ще му дърпа ушите и ще му нарита ***.

91

Анонимен

преди 2 години

Путин нарежда, а ти ще го ///

90

Анонимен

преди 2 години

Путин да го уха, уха, уха... САЩ победи СССР и го разчекна!

89

Анонимен

преди 2 години

СЕГА И ДЖО БАЙДЪН ЩЕ ШОКА ЖУЖАКА ПО КРАТУНКАТА

88

Анонимен

преди 2 години

Бий колхозника по глава, бий, бий, бий!

87

Анонимен

преди 2 години

За здравето на дъртофелника Байдън

86

До Рушофилски трол

преди 2 години

Някои могат да четат и не ползват компютъра само за да пишат глупости. Тръмп наистина има 61 издадени указа със санкции срещу Русия и Байден НАИСТИНА ги отмени с един замах. Какво не ви е ясно на вас, ко.му.нетата? Байден ви е приятел. Партньор е на Китай и Русия- ръси по поръчка лявата джендърска идеология, за да срине страната... Тези дни каза, че и 8 годишните ако решат да си сменят пола не трябва да бъдат спирани! Намаляват фондовете за полицията за да не смущава черните БЛМ...въобще всичко е като по поръчка за вас. Ето сега и неговите машини ще ви докарат бокикевчетата и бесепарите на вла

85

Анонимен

преди 2 години

За газовата диверсификация на - борисов , след която газа за бьлгатия поскьпва с -13 процентаИскат да я приложат и в други страни

84

x

преди 2 години

Предлагам всички да махнем маските. Няма как да ни глобят всички. От днес спирам да нося маска. Искам да дишам пълноценно.

83

До Най-точният комен

преди 2 години

Именно - Байден отмени ВСИЧКИ санкции срещу Русия в един ден и закри проекта газовата тръба още с влизането в офис! Той има семейни бизнес връзки с Китай движени от двамата със сина му. Наричат го Чайна-Джо. Демократите "обезглавяват" полицията и са на път е да сринат тази хубава страна.Русия и САЩ имат НЯКОИ общи интереси, като например да няма силен ЕС(или направо да го няма); но демократите специално, като ЛЯВА сила, имат много по-дълбоки връзки със страни като Китай и Русия.

82

Анонимен

преди 2 години

Байдън да го .уха!Всички животи имат значение!

81

Анонимен

преди 2 години

За човека има само една реалност//-//Много умно казано, отде ги четете тези работи, че много сте се просветили!

80

Най-точният коментар

преди 2 години

Тръмп има 61 издадени указа със санкции срещу Путин и Русия! ФАКТ. Джо Байдън ги отмени в един ден. ФАКТ. На Резидент Джо направо му се изсипа памперса пред Путин! Жалко за САЩ ,че този сенилен клоун ги превърна в посмешище и се изгаври с усилията на поколения американци!

79

Анонимен

преди 2 години

Има множество паралелни реалности, за коя по - точно иде реч?

78

Анонимен

преди 2 години

Тръмп изгуби благодарение на машини и софтуер собственост на фирми свързани с демократите-***, оглавявани до миналата година от днешния шеф на Отвореното общество, работещи в тандем с китайските и руски интереси, резултатете се обработиха в сървъри разположени в страни като Сърбия Русия и затова първата работа на Байден беше да закрие Кийстонската тръба за да надуе цените на петрола.В България ще стане същото, защото колкото и различни да ви се виждат бойкикевите, чалгарите и бесепарите, те имат обща "шапка", работят заедно и ще "спечелят".