7

славянин

преди 2 години

С тая ***-адвокатка - Мария Петровар лично говорих по телефона миналата пролет за консултация и твърдя категорично, че е куха лейка с промит мозък - говореше ми само клишета, колко правилни били мерките тогава!

6

Звлени ябълки

преди 2 години

Всичките, като се започне от политиците и се стигне до журналистите, вземете си ги наврете тез зелени тескерета у задния д...жоб.

5

до 3

преди 2 години

Кой си ти да казваш кой къде ще му бъркат... Айде мерси стига сме фабрикували фалшиво позитивни... Толкова страшна болест че трябва да те тестват че да разбереш че си болен ае у лево промивка такава...

4

Анонимен

преди 2 години

Виж в нета клиповете със странните нано неизвестно кВо си, които ги има в маските и тестовете.MorgellonsЛично под микроскоп оглеждах маски от пазара и мога да го потвърдя. Странно, но в маска-закупена преди години... НЯМА наличие от подобни. Позната докара от детската градина маска, която е лежала в аптечката от поне 5+ години. В нея нямаше такива гадости.

3

До 1

преди 2 години

Защо не позволявате никакви тестове? Страх Ви е да Ви бръкна в носа/устата?

2

Хахаха

преди 2 години

Така и не пише в статията на какво трябва да отгорарят тестонете.Извод 1. Джурналистка= мисиркаИзвод 2. Адвокатка= *** ... нищо не знае, но зинала с уста....Компетентна по фелациото ще да е, а дано .. иначе пълен некадърник.

1

Анонимен

преди 2 години

Не позволявам никакви тестове, предпочитам 10 дни вкъщи.