38

Бръснач на Окъм

преди 6 месеца

Е метод основан на дедукция търсещ най-простото обяснение базирано на логика.Мозъчен *** е метод противоположен на бръснача на Окъм. Търси най-сложното обяснение базирано на интуиция.Пак ще кажа гледайте себе си а не мен.

37

Каунь

преди 6 месеца

Бокьо отива в нужника и ще му пуснат водата. От там по канала и в затвора.

36

ЕДИ КОЙСИ

преди 6 месеца

БЪДЕТЕ СИЛНИ БЪДЕТЕ СМЕЛИ ОСТАНА ОЩЕ МАЛКО

35

Анонимен

преди 6 месеца

Народ който втори път е готов да гласува за Слави Трифонов не може да изчезне!!!

34

дрън-дрън

преди 6 месеца

"Българските патриоти са представени от НФСБ, ВМРО и Воля" - в едно изречение сте допуснали цели четири грешки.

33

моето проучване

преди 6 месеца

Моето проучване показва, че ни очакват големи, не новиизненади и най изненадани ще бъдат Радев и личното муслужебно правителство!

32

до Калеко Алеко

преди 6 месеца

Е нали виждаш зъби и нокти от БСП да върбе старите кримки,чак до Жан Виденов опряха и го активираха,за да има с кой евентуално да се ''спораумеят''

31

Анонимен

преди 6 месеца

БСП-тооо умреа, сега ИТН има ред. И продължават да се цепат, всеки прави партия и най - накрая ГЕРБ+ОП ще им го нацепат.

30

Анонимен

преди 6 месеца

Това джудже Хаяско с брадичката какви ги дрънка пак беее?!ИТН в каква битка ги вижда като дума не се чува от там?За ГЕРБ и БСП е ясно,ама ИТН?Фантасмагории и глупости само ръси!

29

Калеко Алеко

преди 6 месеца

Допускам че ГЕРБ може и да нямат мнозинство но не разбирам защо Първанчо включва БСП в битката, техните битки ще се водят в "Б" групата за трето или четвърто място, а нищо чудно да изпаднат и в някоя от по-долните дивизии ... Що се отнася до ИТН и те трудно ще ударят 100% които ще са необходими на Славунчо за да състави правителство, така че Чалга гуруто и неговият пророк-Тошко африкански, най вероятно ще се нуждаят от още "N" на брой парламентарни избори, а дотогава чорбата им съвсем ще прекипи

28

Анонимен

преди 6 месеца

До Баче КикоТРЕТИ АМА СЛЕД ПЪРВАТА ТРОЙКА ЗАЕДНО С ДПС4.1% И БСП3.9%.

27

реалист

преди 6 месеца

На кви избори се надате бе до 11 руменчо ша е направил корея и под заповед и до тоалетната ще се оди

26

garo

преди 6 месеца

Напротив, н хората им дойде до гуша от лозунги и политици без топки. Ще се осъзнаят и ще гласуват за ГЕРБ или Обединени Патриоти. Другото е самозалъгване и слугинаж на мафията.

25

Предложение

преди 6 месеца

Да затворим руското посолство и да изгоним всички руснаци!

24

Анонимен

преди 6 месеца

Само така! Мачкайте безполезните шкем.беджии в този измислен балет (данс)! Дано и в ДАР да се махнат повечето шефове! И там се изпълняват политически поръчки!

23

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен21 Според астрологията това ще продължи 9 години. Горко на заблудените протестъри, сега ще убедят лично какво е да живееш в концлагер.

22

Мутрите

преди 6 месеца

аз за едно съм сигурен... МУТРИТЕ ЩЕ СА ВЪН от парламента, най-вероятно чичо Васко да е с парламентарна група, разДайБългария съвсем сигурно ще запазят позиците си в София, все пак те имаха от 27 общо в София 17, но най-вероятно ще имат спад в страната, най-интересното е КАК СЛАВИ НЯМА ДА СЪСТАВИ ПРАВИТЕЛСТВО, дори и ако е първи, което е много вероятно

21

Анонимен

преди 6 месеца

първанчоооо, предишния път пророкува глупости, и сега так. Когато си *** - никой не може да ти помогне, а когато си *** с мания за величие, като тебе, това е диагноза, и е трудно лечима....

20

Анонимен

преди 6 месеца

13 Това 38% са фантазии на наивници!!! Вота е МАШИНЕН- МАНИПУЛИРАН, ЦИК е на руснаците за какви 38% си мечтаеш! Герб няма да " получат" и 15% ТОВА Е гарантирано от Оф то, без значение КАК ще гласува народа! Аз не виждам нищо добро за Бг в следващите поне 20 години! Бясна мафиотска власт, руска пропаганда, бедност като в русия и най вероятно до месеци " кримски референдум" за напускане на НАТО, а след спирането на Фондовете и на ЕС

19

Анонимен

преди 6 месеца

ГЕРБ твърдо трета политическа сила, а след това политическия живот бавно ще се нормализира в традиционните спорове: ляво - дясно, а не както беше при ГЕРБ - мафия срещу народ!