77

Анонимен

преди 7 месеца

Готвят още по-голямо подслушване в страната. И забележете кои партии ще бъдат подслушвани - БСП,ДПС,ИТН, ГЕРБ ,а Бойко ще получи висок пост за предателството си(този наитина няма спирачки в целта си да оцелее),статията е в "Афера",със заглавие:"ТАЕН АГЕНТ ОТ АГЕНЦИЯТА ЗА ПОДСЛУШВАНЕ: ГОТВЯТ ГРАНДИОЗНА СХЕМА ЗА СЛЕДЕНЕ И ПОДСЛУШВАНЕ! СКАНДАЛА ПО ВРЕМЕТО НА ЦВЕТЛИН ЙОВЧЕВ Е НИЩО В СРАВНЕНИЕ С ТОВА, КОЕТО СЕ ГОТВИ СЕГА! В ДЪНОТО Е БИСЕР БОРИСОВ & РАШКОВ"Четете , докато не са я изтрили.

76

Диана

преди 7 месеца

До Анонимен75Мисля, че всички трябва да направим всичко за да отворим очите на заблудените в ИТН И БСП и СИЕ! Говорете, говорете! Без нерви, спокойно! ИТН не донесоха положителни промени в политиката - внесоха само хаос и безотговорност! Слави да си седи при простотиите на своята телевизия на разгул и простащина и да не се бърка където не му е мястото! Първо трябва да порасне, а не да разказва колко му е свидна БСП от детството още...Нилой не трябва да приема Слави сериозно! Слави и БСП ВЪН!

75

Диана

преди 7 месеца

ИТН е не по-малко опасна от БСП и СИЕ за спокойната политическа работа в Парламента! Тези хора внесоха толкова хаос и безотговорност там, колкото никога не сме имали. Ако не бяха отхвърлили обсъждане на правителството на ГЕРБ и без никакви основателни причини просто го отхвърлиха защото е било на ГЕРБ,както и ако се бяха опитали да сформират свое правителство, което да представят за обсъждане в залата, може би сега щяхме да имаме работещ Парламент и нямаше да се занимаваме с БСП простотиите сега

74

Анонимен

преди 7 месеца

За ИТН се гласува само с лайкове във Фейсбук. Те там се подвизават, там управляват, борят се с виртуални проблеми.

73

Анонимен

преди 7 месеца

БСП ще се коалират с ИТН. Славчо е толкова неадекватен и заслепен от наркотици и злоба, че няма и да усети как бързичко ще фалират няколко банки. Площадите ще са пак пълни с палатки, но на хора с ипотечни кредити останали на улицата. Където е текло пак ще тече, с народната благословия разбира се.

72

анонимен

преди 7 месеца

Ако ИТН наистина станат първи,това ще е доказателството,че такива заблудени люде ги няма никъде.Дори и след като си видял що за стока са,какви им са кадрите и как освен да мълчат,нищо друго не им се отдава и пак да гласуващ за тези нещастни.ци-това е някакъв вид мазохизъм.Да си направиш сам на себе си гадно и да те боли после.

71

Анонимен

преди 7 месеца

Значе идат на власт ИТН и БСП , зимата ще е дълга , тежка и много гладна.

70

Куц кон плешив

преди 7 месеца

Е, защо да повториш грешката да гласуваш за Слави, след като той ясно показа, че не иска да управлява, ако няма абсолютно мнозинство и командва! А това е невъзможно! На тези избори ще е поне 5% надолу!

69

1долар 3000лв.

преди 7 месеца

Купувайте евро и долари.Иначе глад , като във Венецуела.

68

Анонимен

преди 7 месеца

Партията на Слави е възможно да се срине на изборите ,сами са виновни ,излъгаха много хора включително и мен ,няма да гласувам за итн

67

комитата

преди 7 месеца

какви патриоти какви пет лева -направиха само глупости в мандата и най-вече с ония вехтории Ф16 с които предплащаме нщо дето не сме видели и е безполезно з а нас при тая криза а подпомагане американската икономика

66

Анонимен

преди 7 месеца

До АнонименA кои са новите имена?? Бойко Борисов, Даниел Митов, Вежди Рашидов...Защо ни правите на будали не мога да разбера??

65

Анонимен

преди 7 месеца

А бе мишока диван войвода не е писал нещо във фейсбук и кога Тошко маймуняка ще изплюе нещо злобно, когааа

64

НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ:

преди 7 месеца

Повече от половината гласуващи в чужбина ---Англия и Германия -- са бедни работници от етноса и техния вот , беше протестен с желание за промяна , което е естествено и разбираемо.ТОВА ОБАЧЕ ИЗОБЩО НЕ ОЗНАЧАВА , ЧЕ ТИЯ ХОРА ИСКАТ ВРЪЩАНЕ НАЗАД И УСТАНОВЯВАНЕ ОТНОВО НА "РУСКИ -СОЦ" В БЪЛГАРИЯ И ВРЪЩАНЕ НА СТАРИТЕ КОМУНИСТИЧЕСКИ ПОРЯДКИ! ТЕЗИ ХОРА ОБИЧАТ ВЕЧЕ ЛУКСА И ИСКАТ ДА ЖИВЕЯТ , КАТО ЗАПАДНЯЦИ .....И СЪМ СИГУРЕН , ЧЕ ЩЕ ГО НАПРАВЯТ!ДАЙТЕ ИМ ШАНС--ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ДПС!

63

Анонимен

преди 7 месеца

СЛУЖЕБНО ПРАВИТЕЛСТВО - А мишо професорчето от "Боково Информационно обслужване КОГА, КОГА?!?

62

да интересно , мноО

преди 7 месеца

До Ще бъде интересно....Всяка нощ ли го сънуваш , страхува ли те ?

61

ИТН--НЕ Е ПАРТИЯ!

преди 7 месеца

ТОВА Е СБОР ОТ ПРОТЕСТИРАЩИ --- БЕЗ ИДЕИ , БЕЗ ВИЗИЯ ЗА УТРЕШНИЯ ДЕН , БЕЗ НАДЕЖДНИ СПЕЦИАЛИСТИ , БЕЗ ГРИЖА ЗА БЪЛГАРСКАТА НАЦИЯ И НЕЙНОТО БЪДЕЩЕ!ТЕХНИЯ ВОДАЧ---Е ТВЪРДЕ ПРИМИТИВЕН ЗА ДА ОСЪЩЕСТВИ НЯКАКВИ ИДЕИ , И АНГАЖИРАН ЕДИНСТВЕНО СЪС СОБСТВЕНОТО СИ ОЦЕЛЯВАНЕ , НА СТАРИ ГОДИНИ!ТОЙ--ЯВНО СЕ СТРАХУВА ДА НЕ ИЗПАДНЕ В ПОЗИЦИЯТА НА БЕДЕН БЪЛГАРСКИ ПЕНСИОНЕР ...И ДА СИ БРОИ СТОТИНКИТЕ ЗА ХЛЯБ И ТОЧНО ЗАТОВА Е В ПАРЛАМЕНТА---ЗА СПОКОЙНИ И БОГАТИ СТАРИНИ!

60

Анонимен

преди 7 месеца

"Избирателна активност под 50%."Това в България.А в Турция?

59

Българин софианец

преди 7 месеца

ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА ДПС , ЗАЩОТО СА ЕВРОПЕЙСКА ПАРТИЯ, ЗАЩИТНИЦИ НА БИЗНЕСА И ПОДКРЕПЯТ МАЖОРИТАРНИЯ ВОТ , КАКТО И НАМАЛЯВАНЕТО НА СЪБСИДИИТЕ НА ПАРТИИТЕ НА 1-лв.---НЯМАМ ДРУГИ "БРАТЯ" В БЪЛГАРИЯ, ОСВЕН ХОРАТА ОТ БЪЛГАРСКИЯ ЕТНОС !НАМА НИКАКВА РАЗЛИКА МЕЖДУ БЪЛГАРИ , ЕТНИЧЕСКИ ТУРЦИ И РОМИ----ВСИЧКИ СМЕ БЪЛГАРИ И ЯДЕМ ЕДИН И СЪЩ ХЛЯБ И ПИЕМ ЕДНА И СЪЩА ВОДА , ДИШАМЕ ЕДИН И СЪЩИ ВЪЗДУХ!

58

Ще бъде интересно

преди 7 месеца

да видим колко ще са онези, които отново биха гласували за ИТН. Още по-интересно ще е, ако по някакъв начин успеем да научим защо биха гласували повторно за учиндолеца?