98

Словянин

преди 5 месеца

Ще гласувам за "Чиста и свята република" на Жан Виденов. Другите са слуги на ФАЩ.

97

мдаа

преди 6 месеца

Борисов дойде за да подготви идването на БСП на бял кон на власт .Цалото му управлене е съглашателство с БСП и ДПс и за омбудсман и за президент и първата му работа бешеда плюе по Костов -наричаше го Гаргамел и пр. Сега берем плодовете на глупавата му политика . Ако не се стегнем да глъсуваме за дясни партии рискуваме да попаднем в ръцете на Москва и такива скелети от гардероба като Мая , Дончева , Виденов , Минчо Хришстожв и пр. гестаповски агенти на комунистите.

96

Анонимен

преди 6 месеца

На всички избори до сега не вярвам да има някой от вас който да не е чул че някой дава пари за да се гласува за определена партия. предлагам всички който разберат че някой продава гласове да заснеме човека как го прави и да го публикува. АЗ ЩЕ ГО НАПРАВЯ. НЯМА ДА КАЖА ОТ КЪДЕ СЪМ, ТАКА ЧЕ ПАЗЕТЕ СЕ ПРОДАВАЧИ НА ГЛАСОВЕ.

95

тато

преди 6 месеца

герБсп и т.н. - най-големите кандидати за тлъсти комисионни, че и заплати.

94

Анонимен

преди 6 месеца

Мисля , че - герб ще вземе -6-7 процента на предстоящите избори

93

Анонимен

преди 6 месеца

Пропускате ИСМВ (ИСБ) в картинката.Много хора ще гласуват за тях.

92

ББ

преди 6 месеца

хаха аз пък ще гласувам за г-жа Манолова или Да България...и сме милиони...манипулирахте да гласуват за Цачева...и Радев спечели...наследници сме на Андрешко......а гласувайте за г-жа Манолова да ги вкара в затвора барабар с политолозите и социолозите им платени...ако сте пичове!!!

91

SOON

преди 6 месеца

Никакво спокойствие няма от този"кабинет" и от този "президент". Доброто идва!

90

Гражданин

преди 6 месеца

До 81. Останаха. И то много. Ще ги видиш на 11.7.

89

Диана

преди 6 месеца

До ХанонименДа...Идеята ти не е нова! Още през 80те години бай Тошо се беше запалил по нея, но успя да се вразуми някак си...Не става да смениш едно зло с друго! Нищо не променяш! Трябва да гласуваме всички против БСП и СИЕ и да ги изгоним от политиката! После трябва усилено да търсим истинските ни политически таланти, които ще ни оправят! /НЕ ТАКИВА ПСЕВДОПОЛИТИЦИ КАТО СЛАВИ!/...Трябва всички на следващите избори да гласуваме за ГЕРБ, аз друг избор не виждам...Ако ти виждаш, кажи!...

88

Диана

преди 6 месеца

До Пак по БорисовскиАбе ти нормале.н ли си? Пандемия върлува в целия свят, умряли са и умират всеки ден милиони, той ми седнал да повтаря простотиите на БСП и ЦИЕ...Ти знаеш ли какво става сега в Англия за подобно безотговорно поведение на Премиера им даже? Обсъждат го много сериозно и не бих се учудила ако го махнат...Толкова много хора умират от подобно лекомислие, гледай да не си следващия...

87

Ханонимен

преди 6 месеца

Аз нямам коментар. Но мога да дам акъл: да обявим война на Америка, или на Турция и набързо ще ни победят и после оправят. Че и заплати и пенсии ще ни вдигнат и оправят и съдебната ни система, политмилиция,прокуратура и президентство и всички останали звена бързо ще влязат в час

86

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен 81 СЕДЕМ ДО СЕГА. ВЪПРОСА ТИ Е МНОГО ТРУДЕН. ДАЖЕ ТОЙ ЩЕ СЕ ЗАТРУДНИ. САМО БРОЙ КАТО СТИГНЕШ 100, ЩЕ СПИШ КАТО КЪПАН. АКО ДАДАТ ПЛЮС ЯСНО АКО ДАДАТ МИНУС ПАК ЯСНО.

85

Пак по Борисовски

преди 6 месеца

Уж махнаха Б.Борисов, а пак трябва да носим АРАБСКИ маски в магазина.Тия И.ди.оти да вземат да си сложи- вълнен КОЖУХ, Вълнена ШАПКА и ШАЛ на главата. И накрая може да им сложим и една ЖЕЛЯЗНА маска, хваната с винтове... Както на някакъв затворник му сложили ЖЕЛЯЗНА маска, да не му гледат лицето , преди 700 години.

84

Диана

преди 6 месеца

До протестъриКакво искаш да кажеш, че българинът е неспособен да рабере грешките си и непрекъснато ги повтаря?! Защото всъщност точно това казвате - веднъж махнахме от раз цялото държавно управление - това на БКП! И какво постигнахме-дойдоха по-лоши от БКП! Това не трябва да се повтаря никога повече! Първо махаме БСП и СИЕ и Слави сега/той донесе само проблеми към по-лошо!/. После търсим таланти политици и ги издигаме и накрая махаме и другите негодници, ако са останали и не са ги махнали още

83

Анонимен

преди 6 месеца

Прочетете още една статия от "Афера" ....... - "ВЕЛИН ХАДЖОЛОВ КЪМ ВЕСЕЛИНА ТОМОВА: КЪДЕ БЯХА ТЕЗИ ВЕЛИЧИЯ, ДЕТО СЕГА СА БОРЦИ ЗА СПРАВЕДЛИВОСТ ТОГАВА, КОГАТО ГИЛОТИНИРАХА ДАНС! СЕГА РАЗНИ ОТПУШЕНИ ПРОФЕСИОНАЛИСТИ ПРЕТЕНДИРАТ ЗА СПРАВЕДЛИВОСТ, НО САМО КАТО СЕ СЕТЯТ ЗА ЗАПУШЕНИТЕ И СЪНУВАТ КОШМАРИ!"

82

протестъри

преди 6 месеца

мисля, че няма повече заблудени. всички ще гласуват за славчо чалгата. гарантирано първо място. и в украйна един известен шоумен - клоун също спечели изборите.

81

Анонимен

преди 6 месеца

Останаха ли заблудени глупаци да гласуват за ромчето Борисов от Банкя и неговата крадлива хунта от ГЕРБ ???

80

Анонимен

преди 6 месеца

ГЕРБ-БСП-ДПС-СДС и патриотите са оаут от играта. Ще си бършат сополите и крокодилските сълзи

79

протестъри

преди 6 месеца

славчо чалгата ще спечели със сигурност, все пак всички млади са луди по чалгата, а старите по скечовете на сценаристите и по танцьорките му. не случайно един клоун спечели изборите в украйна.. така и у нас.