13

Анонимен

преди 2 години

Лукашенко дърпа Беларус с всички сили към Северна Корея!Вече самолетите им могат да летят само на изток и никой няма да лети до тях!Очакват се останалите санкции!Народът ще страда заради партийни интереси на диктатора!!!

12

ВЪПРОС

преди 2 години

Аз съм се записал да защитавам Навални , даже събирахме пари за подкрепа на една организация . Защо няма Новини за Навални ?

11

Анонимен

преди 2 години

Тук чета, русофилите се напъват да отговарят на призива за помощ. Другаре, родителите не искат помощ от такива като вас, които де факто подкрепят диктатурата, която ги е затворила.

10

Картофчо

преди 2 години

Ба, ще го спасявам! Улав човек - вързано куче го апе!Като е летял над Беларус, където го търсят - сега да се оправя!

9

Чш, ей!

преди 2 години

Я си представете, че в "цивилизованата" България, след като биха протестиращи за щяло и нещяло, в интернет бяха публикувани имената и адресите на полицаите, които налагаха? Ама си представете, че бяха публикувани и училищата на децата им! Сериозно ли си мислите, че прокуратурата и службите нямаше да подлудеят докато не гепят доносниците?! На гадините никой не им забранявал да си дрънкат ама прекалиха. Ще го усетят по трудния начин!

8

Анонимен

преди 2 години

Никого не е призовавала за убийство, спрете да си измисляте. Научен факт е, че комунизмът е заболяване, а вие очевидно страдате от него.

7

Анонимен

преди 2 години

На предателите мястото им е в пандиза.А и това голобрадо джендърче там ще е на сигурно място.В Беларус хората ще го линчуват,а на Запад ако иде ще го ликвидира ЦРУ,защото се провали с майдана,а и доста е чуруликал вече на ушенцата на Лукашенко.Така че затвора е най-добре за него.Ще го хранят,ще го поят,ще го ...

6

Хммм

преди 2 години

Да призоваваш за убийство на деца на служители на службите за сигурност от личния си блог не е просто "детско забавление". Да публикуваш инструкции за направа на запалителни бомби или дерайлиране на влакове пак не е невинна шега. Относно девойчето - що пък не публикува лични данни на щатски служители на реда, че да опита какво ще и се случи там ?! Това е всичко друго, но не и журналистика!

5

ДДРОнег

преди 2 години

ЕС не може да направи нищо !!! . . ..А,-а-а не, може - санкциЙ, отзоваване на посланици или др. ... и май друго не може ... Т.е. не може да направи нищо, което да разубеди един диктатор !!! . . . А само едно нещо може да разубеди един диктатор - по-голяма опасност за властта му !!!. . . .ЕС наистина е както го наричат - икономически великан, но политическо джудже, затова ердоган, путин и др. правят к'вото си искат !!!

4

Анонимен

преди 2 години

Тоя младеж пък не си гледа живота ами тръгнал да се прави на дисидент!?Абе живей си живота бе!

3

Анонимен

преди 2 години

"Проклет да е деня в който руски крак е стъпил в България."Захари Стоянов.Това важи за всяка държава.

2

Анонимен

преди 2 години

Горките хора, колкото по близо до Русия, толкова по зле. И тука ни дърпат към блатото с помощта на фигуранта и другите руски пионки а путинските ботове са много активни да хвалят Лукашенко.

1

Ученика

преди 2 години

Александър Лукашенко е стар човек...и болен.Началника гледа...