33

Анонимен

преди 2 години

даа професията протестър по някога и някъде е опасничка нищо че е доходна. А и не знаеш шамара от къде ще ти дойде

32

Анонимен

преди 2 години

Беларус ще яде от гранулите на Украйна ми се струва!

31

Зозо

преди 2 години

Скоро като им изпраскат санкциите и Лукашенко ще си яде лукчетата :))))))))))))))))

30

А стига бе!

преди 2 години

Санкции срещу Беларус ?! Стига бе?! Германия ще спре да им продава природен газ, а Испания нефт ли? УжасТ :))) В момента Беларус кротко показа, че ЕС и САЩ просто не са целия свят. Ама какъв цял ?! Те общо нямат и половината от населението на един Китай. За Индия и южна Америка да не говорим изобщо.

29

Притеснен

преди 2 години

Днес не сте ни уведомили Навални дали е ходил на тоалетна!

28

Западна лигавщина!

преди 2 години

Да си спомним какво казва един истински революционер: Ако спечеля - печели цял народ; ако загубя - губя само себе си! А при този е "ако мога да спечела, дрме ми че цял народ ще стане като Украйна!"

27

Анонимен

преди 2 години

Русофилите искат да живеят в Русия, ама нямат желание.

26

Сметалото

преди 2 години

Ама вие защо сте толкова първосигнални? Тази операция не е станала ей-така, защото на някой му е скимнало. Става дума за прецизно планиране, както на операцията, така и на ответните реакции. Става дума и за съгласуване. Ама съгласуване не само с Русия. Беларус е 5-тия най голям световен износител на изкуствени торове. С ЕС почти няма отношения, ама вероятно е проучил как ще реагират американските фермери ако им спрат евтините торове. Та, дайте по спокойно. Случая е приключил.

25

баба Ленче

преди 2 години

Да би мирно седяло не би чудо видяло!

24

Ким Ир Лукчо

преди 2 години

Гладна зима пъпли към Беларус !

23

Ким Чен Мустака

преди 2 години

Някой смята ли да лети за Беларус?Ако смята - да хваща влака , защото вече никой не лети за Беларус!:D:D:D

22

Койчо

преди 2 години

... Пратете им 2-те дози астра зевзека, та да се кротнат малко превратаджийчетата тъпоъгълни... :))Товарищ Лукаш да предложи замЕнка... Джулиян Асанж срещу две превратаджийчета тъпоъгълни. Този *** ндел на фотото дори в нацисткият батальон "Азов" е членувал. За такива сами знаете ЩО трябва да следва...

21

Размяна!

преди 2 години

Асанж - за революционерско ***!

20

Анонимен

преди 2 години

този отворко е нагласен не дамо от беларуското КГБ а и от гръцките спец служби. Този деббилл ли ще управлява страната си. Колкото Зеления управлява Украина. Май оня Потрошенко по ставаше, поне характер имаше.

19

Анонимен

преди 2 години

Русия и Беларус що не организират една лотария за зелена карта, подобна на тази на САЩ? Като толкова ви харесва, направо там да идете. Или няма желаещи?

18

Анонимен

преди 2 години

да видите сега както е диктатура. Щото много лесно ви беше да ходите да разстилате чаршафи пред къщата на Борисов. Да разнасят ковчези даже е модерно. Който разнася ковчези в България пред МС става министър на културата. Организираха метеж под юмрука на Радев и няколко въстания. Палеха живи полицаите на 2.09.2020 със слама и нямаше нито един осъден. Вечерта на 2 септември 2020 ултрасите мятаха взривни вещества по жандармерията и пак нито един осъден. Нали уж имало диктатура? Диктарора е Радев.

17

Анонимен

преди 2 години

Супер Марио дръпна Беларус минимум 10години назад в развитието!Поколения ще страдат от наглостта на този смачканяк!

16

Анонимен

преди 2 години

Не е ясно дали сам е решил да лети или са го пратили. Не му успя лятната революция и шефовете може да са му поставили въпроса ребром. Трябва да изкараме някаква далавера от теб. Или летиш натам като Навални, за да те арестуват и да почнеме да цвилим, или оставаш тук и "руските" служби те новичковат - така пак ще имаме повод да цвилим. Ако те арестуват следнякоя и друга година щете пуснат, обаче с новичокването евентуално отпътуваш към вечните ловни полета!

15

Бе, да не се правим

преди 2 години

Мен пък ме освободиха от работа с някакъв благ предлог, а иначе просто защото наричах една "гербаджийска ***". Ама то и година по късно фирмата май баталяса :)

14

Сплескан натовец

преди 2 години

всяка прозапдна сорозоиднна отрепкка да си знае гроба!