70

roy

преди 2 години

АМА ЗАЩО НЕ КАЖАТ ЗАЩО В УКРАЙНА ПРЕЗЕМИХА РУСКИ САМОЛЕТ С ДЕЛЕГАЦИЯ ВОДЕНА ОТ МИНИСТЪРА НА КУЛТУРАТА ЛЕТЯЩИ ЗА КИШИНЕВ...И АРЕСТУВАХА АРМЕН МАРТИРОСЯН...А ПРЕЗ 2013 ПРЕЗИМИХА ВЪВ ВИЕНА БЕЛАРУСКИ САМОЛЕТ С ПРЕЗИДЕНТА НА БОЛИВИЯ ЕВО МОРАЛЕС...ТЪРСЕХА СНОУДЪН...АМА ЗА ЕС И САЩ Е ПОЗВОЛЕНО ВСИЧКО..ЗА ДРУГИТЕ ДЪРЖАВИ НЕ МОЖЕ...

69

Да си спомним

преди 2 години

Забравихте за нашите пирати, които превзеха един либийски танкер в бургаският залив.

68

Анонимен

преди 2 години

Значи Израел може да отклонява кораби като Мави Мармара и Естел от международни (неутрални) води. Беларус обаче не може да приземи самолет в собственото си въздушно пространство. Странно.

67

Анонимен

преди 2 години

Американците свалят ирански пътнически самолет. Американците свалиха всички пътнически самолети на 11 септември 2001 година.................................Този всезнайко все всичко знае, а сега не знае и не бил виждал.

66

Анонимен

преди 2 години

До водач на МПС----------------------------------------------------------От края на 18-ти век до 1861 г. не само Аляска е руска територия. Руска територия е цялото тихоокеанско крайбрежие до днешния Лос Анджелис. Всичко това е принадлежало на руската корпорация "Руската Америка". Към 1840 г. през Скалистите планини започват да проникват от изток въоръжени завоеватели на Дивия запад. Нападат руските фортове и избиват работниците. Александър II предпочита да продаде, отколкото да загуби без пари.

65

Анонимен

преди 2 години

"Външното министерство и при Радев прави само гафове. От зле вървим към по-зле!"---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Актьорите се сменят, но слугуват на един и същ Началник. Който се качи на трона, първо отива на *** инструктаж. За каквато песен даде тон началникът, такава песен пеят. Иначе шкартиране и отлъчване от Яслата.

64

водач на МПС

преди 2 години

Някога, в далечни времена, в територията на Русия е влизала и Аляска ! Обаче към днешно време Аляска не принадлежи на Русия. И дума не може да става за каквито и да е териториални претенции ! Така е решила Русия, така е и постъпила !

63

Анонимен

преди 2 години

До венелин----------------------------------------------------------------------------------------------------------"обяснение" за балъци. Разбираемо е политици да лъжат. Това им е работата, но експерт да изрича "Не съм виждал ситуация, като тази над Беларус", това показва слепота. Тук даваха примери с президентския боливийски самолет и с белоруския самолет, насилствено приземен в Украйна. Забравяте обаче, че и България през 2014 г. се опита да приземи самолета на Рогозин, но не успя.

62

Димитър

преди 2 години

Това което направи Лuкашенко го нарежда до страна като Нигерия която също отвлича кораби !!!! Абе с една дuма ПИРАТ НА 21 ВЕК!!!!

61

водач на МПС

преди 2 години

Това са предизвестени събития ! Още преди години в лично обръщение към Горбачов,се обърнах към него с думите : Уважаеми Михаил Сергеевич, очаквайте проблеми от Урал до Прибалтика ! А обръщението ми към мистър Горбачов лежи на още по-стари предсказания, направени от мен през далечната 2012 -та година, когато оповестих, че Русия изчезва от политическата карта на света, оставайки единствено като географско понятие ! Както съм го видял, така и съм го описал в творчеството си. РУСЬ, белаРУСЬ...

60

Индже

преди 2 години

Самозабравил се диктатор. Управлява от близо 25 годинки. Той казва какво да се случва в държавата.

59

Анонимен

преди 2 години

Защо не се коментира опита за убийство на Лукашенко? Защо сте сигурни, че никому неизвестнта учителка спечели президентските избори в Белорусия?

58

До 62

преди 2 години

Услужливо забравяш фактите. Беше бомбардирано дори китайското посолство.

57

Факт

преди 2 години

Това въобще не е прецедент!Има и други случаи по света.

56

ЕЛИ

преди 2 години

САЩ УБИХА КАДАФИЛУКАШЕНКО ИСКАХА ДА ГО УБИЯТ А НЕ ДА ГО СВАЛЯТ ОТ ВЛАСТ

55

Анонимен

преди 2 години

Тъпия експерт да спомни случая с самолета на боливийския президент , който е бил насилствено приземен във Виена, защото подозирали че на него се намирал Сноудън. Но тъпия експерт нали трябва да изближе подметки .

54

тя

преди 2 години

А бе ,Путин го е свалил, нали знаете един човек е" виновен "за всичко, а ако го няма Путин , кой ли ще е виновен ?

53

Мдааа

преди 2 години

На змията трябва да се смачка главата! И ако говорим за хуманност, би следвало да се унищожи Лукашенко, за да не страдат другите белоруси заради един ***. НАТО да не умува, ами ЦРУ да го свитне.

52

Анонимен

преди 2 години

До Двоен стандарт! В бивша Югославия нямаше "мирни граждани" а смръдливи югославски фашисти! И сега е така. Начело с Вучлето.

51

Анонимен

преди 2 години

Колониалната администрация тук привикала посланик за обяснение !