29

Анонимен

преди 2 години

Император Йоан V Кантакузин дава дъщеря си в харема на Орхан Бей и подписва споразумение с турците даващо им право да отвличат християни за роби. После, през 1354 година ги заселва в Галиполи за да са му по-близко при война с българите и сърбите. Да ви се струва познато?

28

Фатих

преди 2 години

До Анонимен27; Решения на проблема има много, примерно "правото на развод на народите". Теглим плета по между си, правим размяна на неселението, създаваме наш(турски местен парламент), държавни структори,ние гласуваме за наш парламент,вие за ваш. Във вътрешните работи независими с наши държавнически институций и инстанций,обвързана и обща външна политика,с или без промяна на гражданството.Но вие си помислетезащото не орете,сеете,жънете и не отглеждате животни ще умрете гладни.СЪГЛАСТНИ?

27

Анонимен

преди 2 години

Има ли новини по турската национална телевизия на български?

26

Фатих

преди 2 години

До Анонимен23; За българите говориш нали? Аве аланколия я си виж твоята *** и виж Турция и турците.Мъждукаш още в 37М2 панелка където те оставихме,турците си построиха апартаменти,вили и сега инвестират в България-там от където бяха прокудени без пукнат грош.Робска душа си ти и твоето коварно племе.Ти си или *** или мързелив индивид който няма и на представа какво става на света.Турчинът ще гласува за ДПС до тогава,докато другите партий дадат заслужено и избираемо място в лисите си на турцит

25

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 22.Това е решението на проблема ама на някой не му изнася...

24

Турчин

преди 2 години

Българи!!!Усмирете се и спрете да се осирате на метенето.Спрете домогванията за правата на турците.Няма да ви ги отстъпим,може да се случат много нежелателни неща.Нито светът е това което беше през 1984-89.Нито турците в България са същите овчици от тогава.Имаме ресурс от млади кадри две Българий да управляваме. На всички нива. Спрете се и приемете,че турчинът е равноправен гражданин на България.Също като българина,евреина,арменеца,македонеца,гърка,влаха и т.н.СПРЕТЕ СЕ ВРЕДИТЕ НА БЪЛГАРИЯ!!!

23

Барселона

преди 2 години

Трябва да се промени Конституцията...или си българин,или не си...Да е ясно,ама по този казус има само мълчание.

22

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен19; На последните избори 04.04.2021 наред с ДПС в Турция около 1200 са гласували за ИТН,980 за ГЕРБ, 230 за БСП , 450 за ДБ и т.н. Ти ми посочи сега в Англия, Германия или Испания колко гласове има за ДПС. Според твоята логика и те гласуват етнически...Значи ако гласуваш за турчин депутат е "етнически вот" а когато гласуваш за българин е ОК? И до къде ще стигнем така? Колко етнически турци има в ИТН, ДБ, ГЕРБ, БСП, ОП..? 1-2? Колко? А колко са гласоподавателите от турски произход?

21

Анонимен

преди 2 години

Това нямаше да е такъв проблем ако турците не бяха с такава робска и овча психика, че да не са способни на никаква индивидуална мисъл,а са готови само за изпълняване на заповеди

20

Анонимен

преди 2 години

Ама е затова ако наистина турците не знаят за кого гласуват,както са шведите тук,не трябва да имат право на глас,ако са с двойно гражданство.И не само те.Който има и друго гражданство не трябва да има право на глас.Е това трябва да се гласува като закон и точка!Щом искаш да гласуваш трябва да си само с бългаско гражданство.Работи където искаш по света и гласувай,но вземеш ли чуждо гражданство край с гласуването в България!

19

ВЪПРОС

преди 2 години

А в братски Китай колко машини ще пратите ? Щото в Китай има много българи.

18

Фатих

преди 2 години

До Анонимен 2; Недей да визираш Турция,*** до САЩ,Канада,Австралия,Белгия, Холандия,Испания,Германия при етническите българи за да видиш колко от децата им говорят български.Глупаво все да се визирате в турците и Турция, вграден недъг и стига до лудост.Двойното гражданство беше въведено от пъдаря от Правец с цел прокудените през 1989 ТУРЦИ да не могат да осъдят България за масово изселване и геноцид и за да се оправдае пред света че видите ли"Те са двойни граждани и могат да се върнат" .ДУРАК..

17

Анонимен

преди 2 години

Турците в Турция за друга партия даже не са и чували. А гласуват, като им покажат какво да зачеркнат предварително. Те български не знаят. Малко е да се обеси Радев.

16

Анонимен

преди 2 години

Не съм виждал извадка от гласуващите в Турция,дали гласуват само за ДПС?

15

Анонимен

преди 2 години

Алоооо, Радев! - е тва е да си педател и да направиш България турска провинция!

14

Турчин

преди 2 години

В Великобритания са 87 секций, съответно там ще са необходими най-много машини за гласуване. В Турция секцийте са 56.

13

Анонимен

преди 2 години

Те младите там в Турция не гласуват за България вече,освен ако старите не ги накарат.Свърши се с онези много гласове от изгонените от България по възродителния процес.Не ги интересува вече както беше преди.

12

Анонимен 2

преди 2 години

Тази глупост с гласуващите в чужбина "български граждани" с двойно гражданство трябва моментално да бъде прекратена.Как и защо хора,които от незнайно колко години не живеят в България(доста от тях не говорят и езика-визирам Турция),ще определят кой ще я управлява?!Като са много загрижени,да дойдат да живеят тук.Ама колко е по-лесно да идем да живеем на по-висок стандарт и от тази трибуна да даваме акъл,как трябва да се случват нещата тук!Нещо май не са нормални тези парадокси.

11

Плащам на Али Ръза

преди 2 години

Чалга-шоуто ще плати ли, понеже единственото, което успяха да направят беше това! За друго нямали време и подкрепа. Сега всички ние, като съвестни данъкоплатци в България ли ще платим за да има машина в 60 анадолски дюкяна? За да може хора, които не говорят езика, и не им дреме за страната ни, да пуснат под строи бюлетина за една определена партия. Слави, бъди така добър да платиш, защото на чужд гръб и сто тояги са малко. А за твоите изцепки тепърва ще си плащаме. Жалко за всички нас.

10

Слави Трифонов

преди 2 години

Ние от ИТН изпълняваме порачките на ДПС