49

ДА ВИ СВЕТНА:

преди 2 години

В Англия повечето от работещите там са от етнически или ромски произход.ПОЗНАЙТЕ ЗА КОГО ЩЕ ГЛАСУВАТ , СЛЕД , КАТО ГО НЯМА ВЕЧЕ ГЕРБ!

48

Анонимен

преди 2 години

То ако Славчо си мисли че ще има повече проценти жестоко се лъже,излезе че е има такъв лъжец)

47

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 2 години

ЧЕСТИТО НА ДОГАН И КАРАДАЙЪ....ХА,ХА,ХААААААА ЧАЛГАРО И ТОШКО АФРИКАНСКИ ЩЕ МОЖЕ САМО ДА ИМ ЦЕЛУВАТ СЛЕД ИЗБОРИТЕ РЪКА И.... ЗАД НИ ЦИТЕ!

46

Анонимен

преди 2 години

Е аз как ще гласувам , Кто не плащам данъци в България даже и да съм си там.Това е смехотворно .По зле измислено и от герберите.

45

Зозо

преди 2 години

.....Най-много машини ще трябват в Турция.....Ай честито!!! Чалгаря обслужи ДПС - пълна програма :))))))))))))))))))))))))))))))))

44

Анонимен

преди 2 години

Имигрантите винаги се оправдават нещо ама това ама онова... добре ако всички 7 милиона избягаме на вън ? Значи чакали на вън да се оправи България....т.е. ние тука дето сме всеки ден и се борим да се оправи. Това чакат . Ние да е оправим, а тв фа се върнат някой ден на готово. Я стига.... никакво уважение нямам към такива аз .

43

Анонимен

преди 2 години

До 46Точно за това с времето ограничиха вота от вън тънко. Но разни опозиционни сили раздухват скандала, как видиш ли герб спирал вота навън. Ами хората в България НЕ ИСКАТ имигранти да им решават управлението. Тв да си решават там където си плащат данъците. Какво ме интересува някаква булюю от средните щати на САЩ ,какво мислила ? Това е на другия край на света. Живей си там и не се меси.

42

Qanon

преди 2 години

Според мен, трябва да се приеме закон, който да гласи: Който не живее/работи в България, да няма право да гласува тук. Примерно, някак си не е правилно някакви хора, живеещи от десетилетия в Турция, да гласуват тук и да определет бъдещето ни! И за работещите в други държави да важи също.

41

Анонимен

преди 2 години

Хубава новина...Ердоган ще ни избере кабинет на "имало такъв народ" !

40

Анонимен

преди 2 години

Да, това свършиха тулупииитеее от 45 -тотоДа увеличат гласоподавателите на ДПС Пълен срам и наказателен вот срещу гологлавия чалгар и мутрите на манолова и бабикян

39

Анонимен

преди 2 години

има си хас!!!Слави, ти си човекът! Ще ти благодарим с лихвите селски чалгарино!

38

Анонимен

преди 2 години

Да благодарим на Славуна и тези гласували за увеличаване на турските избиратели! Голяма промяна браво ! То така си беше преди едвам го спряха. Ужас

37

Анонимен 2

преди 2 години

Има хора тук и то доста,които явно не разбират какво значи "етническа партия".Съветвам ви да седнете и да прочетете Конституцията на държавата,в която живеете и на която сте граждани.След като толкова се запалихте по темата с гласуването в Турция и за ДПС-я ми посочете кои други граждани,живеещи в България имат партия-гърци ли,немци ли,французи ли ,арменци ли,може би евреи?!Сега стана ли ви поне малко по-ясно за какво говоря?

36

до Турчин

преди 2 години

Абе какъв турчин си ти като ми пишеш на чист Български език?Дядо ти може да е бил турчин,ти си българин!Това е положението.То даже в Турция 10% от населението са българи,ама Правешкия каскет ги изгони и сега ''олеле''!Станалото станало,важното е да продължаваме напред.Кой живее с миналото?Всеки ден е подарък и не знаеш утре дали ще си жив.Спокойно,леко нещата ще си дойдат на мястото,като му дойде времето.

35

Фатих

преди 2 години

До Анонимен; Погледни се в какво състояние си ти и твоята държавица.Погледни в какво състояние са турците и Турция и ще се събудиш и прогледнеш.Къде са ***, сестра ти,съпругата ти,приятелката ти,леля ти,бълдъзата ти? Кого и къде обгрижват и обслужват? Има да си казваме много неща,които не са лицеприятни.Особенно за вас българите. Единственното ви спасение е Турция и турците.Защото другите ще ви разтурят и унищожат.Бъдещето ви е с ромското население.Ще си имате зет или снаха ром.ПОМИСЛЕТЕ

34

Анонимен

преди 2 години

Дайте им бе,дайте им двойно повече машини да видим колко ще гласуват?Аз съм убеден,че няма да са много повече от тези на последните избори.

33

Турчин

преди 2 години

До Анонимен30; Забравяш и замълчаваш една подробност , турците в Турция изгонени от пъдаря от Правец са точно толкова български граждани колкото и етническите българи в САЩ,Канада,Англия,Франция,Германия,Испания,Австралия,Белгия, Холандия,Австрия,Чехия,Русия...Иначе ще трябва пак да има "Майски събития" и да се срещнем на барикадата. Но нито светът е това което беше през 1989 нито турците са онова което бяха тогава.Този път последствията ще са много по-различни.Необходими е да ви предупредя..

32

тошко

преди 2 години

е славчуту това искаше .

31

Анонимен

преди 2 години

До фатихЯдоса се, защото казах истината. И на малките деца им е ясно че турците гласуват под строй, защото са *** народ и точно при такива виреят тоталитарни режими и диктатори като Ердоган.

30

Проблем няма да са

преди 2 години

машините,а тези,които разбират какво пише на тях,защото софтуерът е на български.Ще има иновации-щатен преводач на турски,който и да показва къде трябва да се натиска тъчскрийнът.Ролята на гласуващият ще бъде да се регистрира и да вземе картата,а след това да я даде на този,който разбира какво да се прави с нея.Пълна демокрация с таен вот,както и социално разделение н труда,гордост за гражданите на ЕС.