21

Анонимен

преди 3 години

При цялото врякане за екология става дума единствено за пари и контрол. Пък и представете си Европа като един екологичен остров, заобиколен от бълващите *** и пушек САЩ, Русия, Китай и Индия? Или го правят всички, или все едно гребеш морето със сито!

20

въпросче

преди 3 години

тоя на снимката у лево кой е ?!

19

Анонимен

преди 3 години

" Зеления преход" трябва да се проведе от хора със зелени чорапи.

18

Анонимен

преди 3 години

А защо Радев ще настоява за нещо ? Няма ли министър- председател ? Наистина ли Радев трябва да се договаря с ЕС ? Питам сериозно.

17

Анонимен

преди 3 години

Кланят се на ЕС,защото това е основния източник на пари за България.Лошото е ,че за последните 10 -12 години повечето от тези средства отидоха в лични сметки на хората на ГЕРБ и ВМРО,а друга част 3 милиарда за Турски(Руски ) ПОТОК,2,5 милярда евро за самолети,които все още нямаме,за военни кораби и.тн.Докато ЕС дава пари за обикновените хора,Путин си действа директномс олигархията и хич не му пука за мен и теб.

16

Анонимен

преди 3 години

Ще има да се чудят в Брюксел защо България 12 години е изпращала оня *** като има и читави хора

15

Анонимен

преди 3 години

Работата вече е завършена в Брюксел.

14

Анонимен

преди 3 години

А у плана за усвояване ааа спасяване пиши ли кой ще плаща сметката за ,,спасяването,, ?Щот това май повече касае българите от това кой ще им усвоява парите.

13

Анонимен

преди 3 години

Този, който е измислил зеления преход трябва да бъде бит с тояги до смърт!Очаквам яко тегави извращения и фалити през следващите години заради този зелен преход! Има да стоим на тъмно и студено заради непоносимите цени на ток и горива...

12

Анонимен

преди 3 години

А защо германопитеците строят Северен поток-2 щом зелените енергии били бъдещето, да гориш газ не е по-чисто от един АЕЦ. Лицемерите от Брюксел да кажат що ни затвориха два реактора, ние като бяхме чиста и зелена държава техните комини бълваха черен и отровен пушек като от Чернобилска авария сега искат всички солидарно да плащат немското престъпление с прямоклимата На тия фашисти и климатични престъпници ли да се кланяме ?

11

Сър Кончита

преди 3 години

А кафяв преход, кога???

10

Анонимен

преди 3 години

Тази зима идиoтcкият, сбъркан "зелен преход" доведе до изпразване на подземните газови хранилища на територията на Еесовската Зона. Повечето от тези хранилаща са собственост на Газпром, но "хитрата" Европа, черпеше от тях, а не от тръбите от Русия, защото разчиташе, че през лятото ще ги напълни с евтин газ, но не би. Лятото дойде, а цената на газа вместо да поевтинее - рязко поскъпна. И Еесовската Зона остана с пръст в устата и с откачените си мечти за "зеления преход".

9

Анонимен

преди 3 години

Тази Ердоган я държа права като ученичка, а Путин ги изгони от Русия по дипломатски със санкции. Фигуранта пък отиде да им се моли на тия да ни разрешат да си правем каквото си искаме в Сувренната си държава. Да викат и моля ти се Урсуло не ни пълни с бежанци ако ще ни пълниш дано да е поносимо повече от 5 млн не можем да понесем.

8

Равносметката

преди 3 години

Зеления предход е да ни вземат зелените поляни....

7

ATAKA_FOREVER

преди 3 години

Човека е ДЪРЖАВЕН РЪКОВОДИТЕЛПРАВИТЕЛСТВОТО Е НЕГОВОПРЕЗИДЕНСТВОТО Е НЕГОВО...Кой да Отиде???Аз ли???

6

Анонимен

преди 3 години

Абе бъзикайте се вие...Ще ни се отели волът с тоя зелен преход, според мен ще обеднеем рязко.

5

РАДЕВ е пописал

преди 3 години

Радев е подписал резолюцията срещу Беларус,но защо мълчите по въпроса!?

4

Анонимен

преди 3 години

ЕС дано ни даде да си замърсяваме навред из държавата иначе няма се оправим с тия климатични мерки Никоя държава не може да прокопса без да гори кю мю ри и да диша смог.

3

Каво е това?

преди 3 години

Зелен преход - звучи твърде анти-различията!! Трябва да е мулти -цветен преход! Айде обратно си ревизирайте евро-ценностите!

2

Боби

преди 3 години

Не се напъвай. ЕС не обича ***... Нищо няма да видим от Европа, докато нямаме свястно правителство и то без *** в него...